- Konu Sahibi pamuksekeri
-
tatlım bir şekilde sorunlarını çöz mutlu ol da nasıl olacağı bence önemli değil.
başta senin olmak üzere herkes hakkın da hayırlısını diliyoruma.s.
Ah canım sağol gösterdiğin yol için ,aslında ilk yapılması gereken şeyi gösterdin.
Önceden insanlara önerirdim çok büyük sorunları olunca terapiste gidin diye ama iş kendime gelince unuttum,demek ki karenin içinde olan kişinin fotoğrafın bütününü gören kişilere ihtiyacı varmış.
Teşekkür ederima.s.
Canım cevaplarım genelde iyidir (öyle yapmak zorundayım yoksa tepeme binen çok olur)artık kaynanam sayesinde savunma mekanizmam çok gelişti..
vala iyi cevap ne yalan söyleyeyim.
bekle bakalım eylüle kadar neler olacak.danışman olayınıda iyi düşünmüşsün.
tıbbi destek şart tabi ama manevi desteğide ihmal etme olurmu canım?
eee bende olsam surat asardım ister istemez.ne yani taşmısın sen arsızmısın okadar lafı yutup ALLAH bereket versin deyip de gülücüklermi saçacaksın.
yaptıklarından utanmayıp birde surat astın demiş yaa
yaa eşin olanların gayet iyi farkında neden böyle demişki sana:uhm:
iyi yaparsın bencede emirvaki yap.randevu aldım de.
oooofffff zor yani ne diyeyimmm
maalesef öyle oluyor şeker...
gelişmelerden haberdar et lütfen....
Tamam canım buraya yazıcam,olmadı özelden yazarım sana.Umarım kimsenin yuvası yoktan yere yıkılmaz,kimse yoktan yere mutsuz olmaz.İlgin için çok sağol a.s.
canım benim çok üzüldüm yapılanlar için.ellerine ne gecer bilmemki ,yani kendinden zayıfı ezmek sindirmek onları ne şekilde tatmin eder hiç anlamamışımdır zaten.
ama sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran,vicdanının rahatlığı önemlidir.yani kendini rahat hissedebildiğin ölcüde ol.gerisi düzelir zaten.kolay gelsin tatlım.
cnm ya üzüldüm şimdi kızgınlıkla yanlış kararlar verme eşine de yazık annesi atsa atamaz ama al karşına ısrar et konuş eşinle bi çözüm bulsun annesiyle konuşup tavrını belli etsin cnm bunu eşin çözmeli ne bilim ağla sızla eşini ikna et beraber otumuyosunuz gaiba eğer öyleyse bencede taşının ne öyle eve gelip huzur bozmak inş düzelir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?