Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmuş şimdi yarımkilo gönderdiyseeArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Kayinvalide biyolojik anne degil ne demek?Kayınvalide biyolojik anne değil, o yüzden mana aranıyor olabilir.
Varyemez deniyor ama ne alırsa 5 kilo alır deniyor, yarım kilo gönderdi diye bir şeyler yapıldığı şüphesi oluşuyor ama haftada 10 günde bir kadıncağız pişi yapıp gönderirmiş.
Belki alışverişe çıktığında belli bir parayla çıktı eldeki imkan yarım kilo almaya yetti, ihtiyaç olsun veya olmasın düşünüp alması bile yeterli olmalı.
Bu arada genel uyarı da yapayım, yarım kilo kıyma üzerinden büyü içerikli mesajlar yazılmasın lütfen çünkü yasaktır.
Hatun genel olarak güç gösterme meraklısı. Artik öküz altında buzağı arar oldumKiyma üzerine güç gösterileri demek. The kiyma games.. yakinda sinemalarda!
Tuhaf biri gider oturursun direk hakaret etmez ama sanki hakarete uğramış dayak yemiş gibi kalkarsınOtur kıymalı pişini kendin yap demiş olabilir mi belki de iyi niyet gütmüştür normalde nasıl biridir kayinvaliden
Yazıyı dikkatli okusaydiniz keşke. Hamile ve düşük riskim oldugu bir dönem olduğunu yazmıştım. Yoksa neden yapamayayim pişi. Günde 2 kez iğne olup doktor iş yapmak ayakta kalmak yasak diyince insan yapamıyor riske atmamak için. Eşime infertilite teşhisi konmuş 2 ay öncesinde. Çocuğunuz olmaz denmiş. Eşim günlerce ağlamış üzülmüş aileside o üzüntüye şahit olmuş. Ben ümidi kesmeyip elimden geleni yapmışım. Tedavisiz hamile kalmışım. Doktor cok dikkat demiş. Yapmak zorunda değildi zaten beklemedim. Beklesem eşim degil kendim söylerdim. Fakat kalk yap der gibi kiyma yollaması.. benim açımdan yorumsuz.Kıymalı pişi neden yapamıyormuşsunuz acaba
Pişi zor bişey değilki en fazla hamurunu hazır alabilirsin yani
Böyle şeylerin lafını yaparsan böyle muamele görürsün
Kadında borçları var kıyma alamıyorlar zahar der
Ben zaten kendisinden talepte bulunmadım. Ayrica yaz degildi mevsim olarak. Dusuk riski olup yatması gereken birine al kendin yap denmez bence. Hiç hiç birsey dememek daha uygun olurYani diyor ki al pişini kendin yap ugrasamam bu sıcakta
Aynı genleri taşımıyorsunuz demek ne demek olacakKayinvalide biyolojik anne degil ne demek?
Neden yarım kilo olduğuna şaşırmanıza da ben şaşırdım; pişi yapın diye yollamış belli ki, 1kg’dan mı pişi yapacaktınız? Yarım kg kıyma almak ayıp değil, aksine israfı önleyici, güzel bir hareket. Herşeyi o anki ihtiyaç kadar almaya siz de alışın.
Eliniz ayağınız tutarken pişinizi de yapmayı öğrenin, koca koca insanlar bu sıcakta her istediğimizi yapmak zorunda . eliniz ayaginiz tutarken pişinizi yapmayi öğrenin diyorsunuzda yapmayi bilmediğim kanısına nereden vardınız. Ben o an içinde bulundugum durumdan dolayı yapamiyordum. O zamana mahsus birsey
Bu kadar insan size "Ne var bunda" dedi. Hala kendinizi yüzde yüz haklı görmeniz çok ilginç. Farklı bakış açılarını değerlendirip acaba demeyecekse bir insan niye konu açar ki?Ben zaten kendisinden talepte bulunmadım. Ayrica yaz degildi mevsim olarak. Dusuk riski olup yatması gereken birine al kendin yap denmez bence. Hiç hiç birsey dememek daha uygun olur
E adı üzerinde kayinvalide yaniAynı genleri taşımıyorsunuz demek ne demek olacak
Adi üzerinde gelin, adı üzerinde görümce vs her şey denebilir. Ama bu kadar küçük ve manasiz şeye işte ee adı üstünde kayınvalide diye kalıplaşmış düşünceler yüzünden takılıyorsunuz haberiniz yok.E adı üzerinde kayinvalide yani
Acaba dediğim çok yorum var . Ben yanlış yorumladım belkide dedim zaten defalarca. Önceden yaşanan bazı şeylerden dolayı önyargiyla yaklaşıyor olabilirim. Hakaret ederek belirtenler var görüşlerini bu kadarına da gerek yok benceBu kadar insan size "Ne var bunda" dedi. Hala kendinizi yüzde yüz haklı görmeniz çok ilginç. Farklı bakış açılarını değerlendirip acaba demeyecekse bir insan niye konu açar ki?
Sizde bir hanım arkadaş olarak haber vermiş oluyorsunuz işte bana. Ne güzel değilmi. Dogru yerden bakmasına katkı sağlamış oluyorsunuz bir insanın. Neler yaşamış ta artik bu kadar olmayacak şeyler üzerine düşünmeye başlamış diye düşünseniz bir deAdi üzerinde gelin, adı üzerinde görümce vs her şey denebilir. Ama bu kadar küçük ve manasiz şeye işte ee adı üstünde kayınvalide diye kalıplaşmış düşünceler yüzünden takılıyorsunuz haberiniz yok.