- 15 Haziran 2008
- 8.863
- 37.239
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GüzelKedi kıyması filan değilse veya içine çivi sokusturmamişsa nasıl bir kötü niyeti olabilir ki?kendisine sorun? Anne bana kıyma gondermişsin ama bu yemeklik mi köftelik mi?kuzu mu dana mı bilemedim, sence ne pişirsem diyin agzini arayın.
Konuşmak güzeldir, iletişim herşeydir
Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Kayınvalide biyolojik anne değil, o yüzden mana aranıyor olabilir.Annen verseydi de aynı böyle düşünür müydün?
Belki sadece içinden geldi, eve kıyma geldi biraz da çocuklara vereyim yesinler diye düşündü annelik iç güdüsüyle?
Kaynanan şeytani bir yapılanma değilse bu kadar eşelemek bana fazla geldi bilemedim
Pişecek gıdalara o dediğiniz şey yapılmaz.Geçmisinde büyü işleriyle ugraştigi söylentileri cok. Günahını almak istemem gözümle görmedim sonuçta. Ayrica ben pek inanmam böyle şeylere ama birsey mi demek istedi diye düşündüm yada. Cok zengin bir o kadar da var yemezdirler
Otur kendin yap demek istemiş seninle uğraşamam modunda kendileri..çokta takılma kaynana milleti zira oğlu istese şak diye yapardı sende ona göre davran ...kendini heba etme boşunaArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti
Bir anne olrak biseyler yapmaya çalışıyor.Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Güçü ona yetmiş yarım kilo almıştır.Sonuçta evladına veriyor deşmeyin altını bu kadarYa dert değil de anlam veremedim. Ne benim yarim kilo kıyma yollanmasina ihtiyacım var ne o almak istediyse maddi durumu kısıtlı biri değil. Yarim kilo olması garip geldi
Ya dert değil de anlam veremedim. Ne benim yarim kilo kıyma yollanmasina ihtiyacım var ne o almak istediyse maddi durumu kısıtlı biri değil. Yarim kilo olması garip geldi
Ne gorgusuzluk aman yarabbim durumu iyi diye Dana mi yollamaliydi size.Nerede olmalıydı bilmiyorum bu konularda acemiyim üzgünüm
Yap bir köfte eşine yedir istemiyorsan sen yeme onun annesi sonuçta..Hususi alınmış bölünme degil. Kasaptan yarim kilo kıyma paketletilmiş
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti