Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

Kedi kıyması filan değilse veya içine çivi sokusturmamişsa nasıl bir kötü niyeti olabilir ki?kendisine sorun? Anne bana kıyma gondermişsin ama bu yemeklik mi köftelik mi?kuzu mu dana mı bilemedim, sence ne pişirsem diyin agzini arayın.
Güzel

Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?

Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok

İyilik yaramıyor pes ya bu kadar kötü olmayın!

Annen verseydi de aynı böyle düşünür müydün?
Belki sadece içinden geldi, eve kıyma geldi biraz da çocuklara vereyim yesinler diye düşündü annelik iç güdüsüyle?
Kaynanan şeytani bir yapılanma değilse bu kadar eşelemek bana fazla geldi bilemedim
Kayınvalide biyolojik anne değil, o yüzden mana aranıyor olabilir.
Varyemez deniyor ama ne alırsa 5 kilo alır deniyor, yarım kilo gönderdi diye bir şeyler yapıldığı şüphesi oluşuyor ama haftada 10 günde bir kadıncağız pişi yapıp gönderirmiş.
Belki alışverişe çıktığında belli bir parayla çıktı eldeki imkan yarım kilo almaya yetti, ihtiyaç olsun veya olmasın düşünüp alması bile yeterli olmalı.

Bu arada genel uyarı da yapayım, yarım kilo kıyma üzerinden büyü içerikli mesajlar yazılmasın lütfen çünkü yasaktır.

Geçmisinde büyü işleriyle ugraştigi söylentileri cok. Günahını almak istemem gözümle görmedim sonuçta. Ayrica ben pek inanmam böyle şeylere ama birsey mi demek istedi diye düşündüm yada. Cok zengin bir o kadar da var yemezdirler
Pişecek gıdalara o dediğiniz şey yapılmaz.
Bir Mana aramayın. Aklına esip almıştır göndermiştir

Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?

Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Otur kendin yap demek istemiş seninle uğraşamam modunda kendileri..çokta takılma kaynana milleti zira oğlu istese şak diye yapardı sende ona göre davran ...kendini heba etme boşuna
Geçen yaz k.v.kardeşinin hanımı kanser atlattı normalde küsler görüşmüyorlar kardeşini aradı megafonun açık olduğunu bile bile sana bişey olmasın gardaşım gerisi umurumda bile değil dedi kanım dondu resmen.anladımki bu insanlar için kendini yormaya yıpratmaya değmez en ufak bir sorunda İlk gözden çıkardıkları biz el kızları oluyoruz..
Neyse konuyu dağıttım yine🙈
Sen canın bişey isteyince kendin yap ye kimseden medet umma üzülürsün..

Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti

Bir anne olrak biseyler yapmaya çalışıyor.

Ya dert değil de anlam veremedim. Ne benim yarim kilo kıyma yollanmasina ihtiyacım var ne o almak istediyse maddi durumu kısıtlı biri değil. Yarim kilo olması garip geldi

O an öyle uymustur. Bi sebep aramayin. Cam sakizi coban armagani.
Evde kac kisisiniz, kari koca iki kisiyseniz zaten yarim kilo uygun bir miktar, 1 kg cok gelir.

Gönder bana kıymayı ben kullanırım.
Yahu kadının içinden gelmiş almış yollamş pes ne güzel işteeee

5 kilo alır demişsiniz ama o 5 kiloyu tek bir yemeklik olarak poşetleyip dondurucuya atmıyordur herhalde.
Belli ki kadın yarımşar kilo olarak paketletmiş, bir yemeklik de size göndermiş.
Hele ki ileri yaştaki insanlar çok saf duygularla yapar bunu.

Bu kadar art niyet sadeci sizi yorar ve yıpratır.

Son düzenleme:
Gerçekten inanılır gibi değil ya öküzün altında buzağı aramak gibi bişiy bu. Bir kıyma göndermeyle ne gibi bir art niyet çıkarabiliriz ya da kusura bakmayın sizin kadar kötü olabiliriz kusura bakmayında

A

Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti

X