- 7 Ağustos 2017
- 9.915
- 36.525
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmisinde büyü işleriyle ugraştigi söylentileri cok. Günahını almak istemem gözümle görmedim sonuçta. Ayrica ben pek inanmam böyle şeylere ama birsey mi demek istedi diye düşündüm yada. Cok zengin bir o kadar da var yemezdirler
Ya değil de. Yarım kilo alan bir insan değil. Yanliş anlamayın nimet küçümsemek değil benim ki. Kaynanamin fıtratına ters ne alsa 5 kilo alırEvinde vardır içinden gelmiş göndermiştir. Benim annem de evinden çıkarken üç beş elma, sıkılmış köfte ne bulursa atar çantama. Kv' dem biri bizim şehre gelecekse evindeki soğanı bile yükler gönderir. Kıymanın başka ne anlamı olacak ki. Yaşlı insanlar severler böyle çantaya evdeki malzemeleri souşturmayı :)
E kendine almıştır, oğlu eli boş çıksın istememiştir ona vermiştir. Ben mi çok genişim anlamadım ki, bu kafaya takılacak birşey mi?
Sen bizim düşüncemizi bırak .sen ne düşünüyorsun niçin böyle birşey yapmıştır senceHususi alınmış bölünme degil. Kasaptan yarim kilo kıyma paketletilmiş
Canim yeni alınmış yeni çekilmiş kasaptan paketinde posetindeBence kasaptan kıyma aldı dondurucuya koydu. Çözülsün diye dışarı çıkardı fakat ya yemek vardı ya da planladığı yemeği yapmaktan vazgeçti. Benim başıma gelir sıklıkla. Bozulmasın diye de size göndermiştir. Ama garip mi? Dibine kadar garip.
Az ye demek mi istedi acepSen bizim düşüncemizi bırak .sen ne düşünüyorsun niçin böyle birşey yapmıştır sence
Yardımlarımızı yapan insanlarız Allaha şükür . Fakat şaşkınımKiymayi ihtiyac sahibi birine vermeni oneririm.
Walla mi yaOKB artı anksiyete bozukluğum var ama gerçekten senin durum vahim biran önce tedavi ol.bu normal birşey değil çünkü
He şimdi anlaşıldı .cokmu kilolusunAz ye demek mi istedi acep
Büyü falan yapacak olsa oğlunun da yiyeceği şeyi göndermez size herhalde. Bilemedim nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakçaCanim yeni alınmış yeni çekilmiş kasaptan paketinde posetinde
Kaç kilo et aldığımızı biliyoruz karşılıklı olarak. Yeni tanışmıyoruzYok artık kıymaya mı büyü yapacak..
Siz öküz altında buzağı aramayı bırakın bence.
2 kişi değilmisiniz 1 kilo kıyma fazla gelir diye yarım almıştır.
VallaWalla mi ya
Az yesin diye gönderdiğini düşünüyor konu sahibesiBüyü falan yapacak olsa oğlunun da yiyeceği şeyi göndermez size herhalde. Bilemedim nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça
Dediğiniz gibi olabilir. Kasaba gitti kendine kıyma aldı belki oğlunun ugrayacagi aklına geldi. Bizede almak istedi yaninda fazla para yoktu belki yarim kiloda olsa almak istedi. Olabilir tabiEsiniz ugradıgında kıymalı bir yemek piştiyse ve kokusu oğluna gitti diye düşündüyse yollamıs olabılır. Kv erik bile alsa biz yemeden cıkıyorsak elimize zorla verir. Yumurta büyüklüğünde kıyma cok koymustur yemek yemeden eve dönüyorsak evde karıstırır yemek yaparsın diye. He içine sinmediyse bilemem tabi.
Az yesin diye gönderdiğini düşünüyor konu sahibesi