Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

Dogru diyor olabilirsiniz ama genel olarak sıkıntılı bir karakter olmasa. Her şeyden huzursuz olmazdim

İlahi ironi yapmıştım. Yahu yarım kılo da yarım kılo dıye tutturmus gidiyorsunuz madem rahatsız oldunuz azıcık kavurup verın sokaktaki canlara olsun bıtsın.
Rahatsızlık değil de kadının her hareketi beni hor görmeye huzurumu kaçırmaya yönelik bu güne kadar . Kiymayla ne planlamış olabilir diye düşündüm artık. Beni de yordu

Kiymayi beğenmemek degil yanlış anlamayın. Bende yapıyorum tabiki. Genel tavrından dolayı manidar geldi
Manidar gelecek bir şey yok. Anneme uğradım bugün 8 tane köfte verdi bana. Dün akşam kendilerine yapmışlar, boğazından geçmemiş ayırmış pişirmeden. Geçen hafta eşim iş dönüşü görümceme uğramış, dışardan sipariş verdiğimizde çorba gelen kutularda kavurma yollamış. Aile içinde olur böyle şeyler. Gönlünden geçmiş vermiş, öküz altında buzağı aramayın.

Belkide ben denk gelmedigim için garipsedim olabilir

Al kendin yap demiş

Sizin bu hırs niye acaba

içinden gelmiş göndermiş
istemiyorsanız yemezsiniz olur biter
bugünde bdvdeki konular yanlış yere açıldı herhalde
baby alive oyuncak
simit isteyen hanımefendi
yarım kilo kıyma

Dogru diyor olabilirsiniz ama genel olarak sıkıntılı bir karakter olmasa. Her şeyden huzursuz olmazdim
Genel olarak kim sıkıntılı karar veremedim ben. Biraz düşüneceğim bu konuda çünkü şu an düşünülecek en önemli dert bu gerçekten. Neyse ki benim kayınvalidem ne yollarsa beşer kilo yollar da böyle dertlerim yok. Ama annem torunum yemez zaten 2 kişisiniz diye(!) az yollar şu an işkillendim ben bi, bir de bunu düşüneyim müsaadenizle sizin konunuz yanında...Ahh anne ahh

şeytani yapılanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…