- 23 Aralık 2012
- 7.393
- 49.994
İlahi ironi yapmıştım. Yahu yarım kılo da yarım kılo dıye tutturmus gidiyorsunuz madem rahatsız oldunuz azıcık kavurup verın sokaktaki canlara olsun bıtsın.300 gram da olabilir
Dogru diyor olabilirsiniz ama genel olarak sıkıntılı bir karakter olmasa. Her şeyden huzursuz olmazdimkadın almış yollamış bunda ne gibi bi acayiplik var çözemedim. bir şeyler almasa niye almıyor, alsa niye alıyor, yarım kilo alsa neden bir kilo almıyor bir kilo alsa biz kıyma mı alamıyoruz olur.. her şeyde anlam aramayı bırakın bence. zira hayat böyle geçmez
Rahatsızlık değil de kadının her hareketi beni hor görmeye huzurumu kaçırmaya yönelik bu güne kadar . Kiymayla ne planlamış olabilir diye düşündüm artık. Beni de yorduİlahi ironi yapmıştım. Yahu yarım kılo da yarım kılo dıye tutturmus gidiyorsunuz madem rahatsız oldunuz azıcık kavurup verın sokaktaki canlara olsun bıtsın.
Kiymayi beğenmemek degil yanlış anlamayın. Bende yapıyorum tabiki. Genel tavrından dolayı manidar geldiYarım kilo kıymanın neyini beğenmediniz acaba? Üç çeşit yemek yapıyorum ben yarım kiloyla
Kurban kestınız mı ekonomik durumunuz nasıl? Kaunvaldenızın eli acık mıdır?Kiymayi beğenmemek degil yanlış anlamayın. Bende yapıyorum tabiki. Genel tavrından dolayı manidar geldi
Manidar gelecek bir şey yok. Anneme uğradım bugün 8 tane köfte verdi bana. Dün akşam kendilerine yapmışlar, boğazından geçmemiş ayırmış pişirmeden. Geçen hafta eşim iş dönüşü görümceme uğramış, dışardan sipariş verdiğimizde çorba gelen kutularda kavurma yollamış. Aile içinde olur böyle şeyler. Gönlünden geçmiş vermiş, öküz altında buzağı aramayın.Kiymayi beğenmemek degil yanlış anlamayın. Bende yapıyorum tabiki. Genel tavrından dolayı manidar geldi
işte belki de sadece kıyma almışken size de vermek istemiştir ve vermiştir, o kadarDogru diyor olabilirsiniz ama genel olarak sıkıntılı bir karakter olmasa. Her şeyden huzursuz olmazdim
Belkide ben denk gelmedigim için garipsedim olabilirManidar gelecek bir şey yok. Anneme uğradım bugün 8 tane köfte verdi bana. Dün akşam kendilerine yapmışlar, boğazından geçmemiş ayırmış pişirmeden. Geçen hafta eşim iş dönüşü görümceme uğramış, dışardan sipariş verdiğimizde çorba gelen kutularda kavurma yollamış. Aile içinde olur böyle şeyler. Gönlünden geçmiş vermiş, öküz altında buzağı aramayın.
Al kendin yap demişArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Sizin bu hırs niye acabaÇok mu boş zamanınız var böyle ota boka takılıyorsunuz alt tarafı kadın eli boş yollamak istememiş. Keşke vermeseymiş iyilik yaramaz bazı insanlara bu yüzden sizin gibilere iğne vermeyi bırak günahını vermemeli
Diymi resmen öyle ama hem hamileydim hem düşük riskim vardi doktor cok dikkat et demişti iğneler oluyordum birde. Normalde yapıp yapıp verir. O sefer kıyma verdiAl kendin yap demiş
Sizin bu boş beleşlik ne olacak?Sizin bu hırs niye acaba
Genel olarak kim sıkıntılı karar veremedim ben. Biraz düşüneceğim bu konuda çünkü şu an düşünülecek en önemli dert bu gerçekten. Neyse ki benim kayınvalidem ne yollarsa beşer kilo yollar da böyle dertlerim yok. Ama annem torunum yemez zaten 2 kişisiniz diye(!) az yollar şu an işkillendim ben bi, bir de bunu düşüneyim müsaadenizle sizin konunuz yanında...Ahh anne ahhDogru diyor olabilirsiniz ama genel olarak sıkıntılı bir karakter olmasa. Her şeyden huzursuz olmazdim
şeytani yapılanmaAnnen verseydi de aynı böyle düşünür müydün?
Belki sadece içinden geldi, eve kıyma geldi biraz da çocuklara vereyim yesinler diye düşündü annelik iç güdüsüyle?
Kaynanan şeytani bir yapılanma değilse bu kadar eşelemek bana fazla geldi bilemedim
SaygısızSizin bu boş beleşlik ne olacak?