Konumda daha fazla polemiğe giremicem sizinle ben öngörüşüm filan var demedim yazdıklarınız üzerinden yazdım önceden çalışmışsınız yatırım yapmışsınız evinize bilemem eskilerden banane neden lafı döndürüyorsunuz. Ben o konuda yazdıklarınız üzerinden gidiyorum.
İyi ki çalışmıyorum çalışsam da olduğu gibi yatırım yapardım diyen sizsiniz geçmişiniz işe alakalı konuşmuyorum şimdi zaman içinde konuşuyorum ve gayet mantıklı yazdığımı düşünüyorum "
olduğu gibi yatırım yapardım demek " ve o konuda yani eşim tatili ortak ödemek istiyor konusunda bunu söylemek eşim eve bakmak ve beni tatile götürmekle yükümlü ben paylaşmazdım ve olduğu gibi yatırım için ayırırdım demek yatırımın ne olduğunu da biliyoruz ben sizin bu yorumunuzda yola çıkmışken siz nereden biliyorsunuz eskileri diyorsunuz komik olan sizsiniz. Demek ki eskiden yapmışsınız ama artık yapmazsınız ki o konuda da önceden yaptım ama yaranamadım kullanıldım filan dememişsiniz.Kendime hayrım olmamasıyla kaynanamın ne alakası var ben en azından elimden geleni yaptım sizin gibi bir iki senelik evli değilim 8 sene sabrettim ki bu benim vicdanım bir sadakasıydı anlatabiliyor muyum. Çeliştiğimi de hiç zannetmiyorum çünkü size de herkese de sabredin demişimdir ben bu kadar şeye sabrettim ve sizin dert görüp açtığınız konulardan daha önemli şeyler çünkü 8 senede yaşanan şeyler. Yanii benim eşime de, kaynanama da, kendime de yeterince hayrım oldu Allah biliyor yukarıda. Benim önceden sezme gücüm dahi olsaydı yine de kendi açımdan elimden geleni yapmayı vicdanımın rahat olmasını seçerdim emin olun. Sinirlerimi harap ettiğim filan da yok çok şükür sadece nasıl davranmam gerektiğini sordum arkadaşlara. İyilik dediğimiz şey kötülük yapan kişilere karşı gösterdiğimiz davranışta ortaya çıkan bir şey ben kaybetmedim ki böyle davranarak sabrederek insanlara beni tanıma şansı vererek ben kazandım çünkü eşim bu zamana kadar ki çabamı gördüğünden sonuna kadar yanımda o da çok verdi tepki annesine hiç ona tepki verilmedi değil ama ben birebir yüz göz olmadım olay budur. Çalışma yönünden neden kompleksim olsun ben durup dururken yazmıyorum kendinize hayrınız yok demişsiniz ona ithafen yazdım benim çalışmaya ihtiyacım yok ama paramı kendim kazanmayı seçtim evlendikten sonra üni okyan biriyim ben zorlayan olmadı kendi isteğimle kazıyarak geldim bu günlere ve çokta memnunum hayatımdan üretiyorum sosyal hayatın içindeyim sadece kendime aileme değil başkalarına da hayrım var yani.
Asıl sizin çalışmadığınız için eve kapandığınız için kompleksiniz varsa bilemem bunu görüp yorum yazdığınıza göre. Burada herkes beni ver derdimi çok iyi anladı zaten. Daha istediğinizi yazabilirsiniz okunmayacak ve kaale alınmayacaktır bilginize.