KAYNANAM VE GÖRÜMCEM BİZE TAŞINMIIŞTI YA HANİ...

bitmez evet bakalım eşimi nasıl işleyeceler. hergün arayacaklar biliyorum buraya gel şunu getir bunu götür şuna ihtiyacımız var hastayım ustayım ama eşimin tutumu çok önemli bakalım aynı evde idare edemedi ama ayrı evlerde idare edebilecek mi.yaşıcaz görcez.
artık benim görevim eşimin evdeyken huzurunu sağlamak huzurun evde olduğunu göstermem lazım yeni bir savaşın içine giriyoruz ama yalnız değilim artık gökkuşağım var...
Sen artık bebeğinin huzuru için yassmalisin.Duyma görme bosver,cevap vermeli eşimle yuzgoz olmayasin.Onlar istediklerini söylesinler sen ne kadar duyarssan,okadar çok eşin gerilir ve sen uxulursun. Duymazdan muhatap bulamazlar.Bundan sonra mutluluklar hep:)

Allah o gorumcenin kaynananin...
Canim inşallah cook mutlu olursunuz.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin bizi

Umarım artık mutlu mesut olursunuz "ailenizle". Onun bunun dıdısıyla değil! Çok sevindim darısı herkesin başına.

yarısına kadar okumaya sabrım dayandı. Siz aranızda geçen her olayı yazmışsınız. Bunları bilmemize gerek yok ki. Genel hatlar yeterliydi.
Şimdi ne durumdasınız?
Görümce+kvalide+bebek??
ben o up uzun şeyi inanılmaz bir depresyon halinde 3 yıl evvel yazdım. böyleydi böyle oldu demek içinde bu konumada kopyaladım yapıştırdım uzun evet farkındayım okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. okuyamayanlara da. içimde hiç bişey kalmasın diye yazdım akıl istedim. çok yorum yapıldı olumlu olumsuz.
şimdi asıl önemli olan bugün evet grmce kv gidiyor pazar günü eşyalarını götüreceklermiş.bebeğim kızım benim gökkuşağım var evet rabbim inşallah bundan sonra bize ve bizim gibi olan herkese güzel günler gösterir.

Mutlu olun hep inşallah derim ama siz bile bile lades demişsiniz ne gereği vardı ki bu insanları siz sanıyor musunuz ki ömür boyu hayatınizdan def ettiniz.
yoo öyle sanmıyorum. ben eşimle evli kaldığım sürece o insanlar hala hayatımda olacak. hatta boşansak bile hayatımda olacak çünkü bir yavrumuz var. benim olduğu kadar onlarında kanı canı...
benim dileğim herkesin kendi yağıyla kavrulması artık kapını kapatın mı herkesin dışarıda kalması. kocama kendimin yemek yapması.(kv bana yaptırmaz dı hiç ya kendi yapardı ya kızı hiç birşeyimi beğenmezlerdi ) sofraya 3 tabak koymak canımın istediği şeyleri yapmak yemek giymek. evimde istediğim kıyafetle gezmek vs vs vs vs ...

okudum okudum yarısında vazgeçmek istedim inat oku sabret oku dedimEn Büyük KK okudum da okudum ...
bunladım daraldım...:KK53:

meğer bir cümleyle aşağıda özeti varmış...:KK45:

ve ben yoruldum böyle kaldım:KK57: bir cümleyle özetlenen konu nasıl oldu da destan oldu anlamdım.yorumları okuyacak gücüm kalmadı.:KK53:

bu özet cümlene göre sevin o zaman mutlu ol.:KK66:
içimi döktü o gün çok dalouydum demekki.okduğun için teşekkür ederim. darısı benim gibi olan herkesin başına...

bu işin sonu şimdilik mutlu.. hele ki eşinde bu kadar anneciyken işin çok zor. . umarım yanılırım ama tecrübe ederek diyorum ki allah yardımcın olsun...
evet eşim çok anneci. annen mi ben mi desem annesini seçer. ama annen mi kızın mı desem kızını seçer...
bundan sonra yaşıcaz görcez rabbim ne eylerse güzel eyler...
doğumda edilen dualar kabul olurmuş derlerya 36 saat suni sancı çektim doğuma gidene kadar dua ettim. Allah ım bizi ayrı evlerde huzurla yaşamamızı sağlıkla mutlulukla imanla yaşamamızı nasip et. benim gibi olan herkese yardım et. aklımızda gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyleyip yaşamamızı nasip et...
kurban olduğum o kadar büyük ki su bulanmayınca durulmazmış. 9 ay oldu doğum yapalı hiçbir günümüz güzel geçmedi. aynı evde 6 ay konuşmadığımız oldu. evde yemedim içmedim kendi evimde ya düşünün. daha üçtebirini yazdım yaşadıklarımın ev benimdi ama dört duvar arasında geçiyodu tüm hayatım.
neyse artık huzur dolu günler nasip eder inşallah rabim cümlemize yanında da bana

İnan okurken sonu gelsin diye dua ettim ki mutlu bitmiş, Rabbim gönlüne göre versin insallah

Bacim cok akiskan yazmissin yasayarak okudum sanki...
Cok sukur sabrin sonu selamet olacak gibi ♥♥♥
Gorumcene aman dikkat !!!
Sacini basini yolasim var onun :KK34:
Esinle kuzinla birlikte yeni yuvanda cok ama cok mutlu olun ins.
Kiskananlarda catlasin orta yerinden artik :KK70:

kocan da kör olmasın artık... anamm bacımm diye ağlamayı bıraksın.. inş çook mutlu olursunuz...

DUALARINIZ GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
ACAYİP İŞEY VAR ÇİMDE KELEBEK SÜRÜSÜ GİBİ SIĞAMIYORUM HİÇBİRYERE.
PAZAR OLSA GEÇSE BİTSE EVİME GİTSEM ARTIK BURNUMDA TÜTÜYOR...

Fes etmemişsin herkes birşeyler yaşıyor , o göromce ölmedende sana rahat yok bence onun yanında birşey konuşma,mutluluklar dilerim çilesiz hayat yok gibi memlekette

üşenmeden okudum
umarım herşey dahada güzel olur
aslında görüşmemeniz daha iyi ama iki dul kadın
bu durumu kullanıyorlar
sen eşinle kızınla mutlu olmaya bak

Kocasız k. valide + boşanmış görümce combosu bir gelinin başına gelebilecek en büyük belalardan biridir. Hele de eşin tek erkek evlat ise.
Ben dolaylı olarak bu yüzden boşandım yahu !
Allah selamet versin, zaferine sevindim ama kocana güvenme bu erkekler pek bi aptal oluyorlar..

:))) ÖZETİ: BİZ EVLENDİKTEN SONRA EVLERİNİ DAĞITIP BİNBİR OYUNLA YANIMIZA GELDİLER.3Y ILDIR HAYATIMIZIN İÇİNE ETTİLER AMA ŞİMDİ GELDİKLERİ GİBİ GERİ GİDİYORLAR
ok sorun ne o zman bacım
gelmişler geri gidiyolar kına yaksana
valla pek uzun geldi okuyamadım önceki yazını:KK12:

ok sorun ne o zman bacım
gelmişler geri gidiyolar kına yaksana
valla pek uzun geldi okuyamadım önceki yazını:KK12:

geri gidiyorlar ama hala ben annemin evindeyim henüz gitmediler gitsinler 3 gün oruç tutucam... büyük gün bu pazarrr...

Kocasız k. valide + boşanmış görümce combosu bir gelinin başına gelebilecek en büyük belalardan biridir. Hele de eşin tek erkek evlat ise.
Ben dolaylı olarak bu yüzden boşandım yahu !
Allah selamet versin, zaferine sevindim ama kocana güvenme bu erkekler pek bi aptal oluyorlar..
evet eşim tek erkek...
çekmeyen anlayamaz bilemez dul kv. ve görümceye e çocuğuna bakıyorum diye beni takdir ederken elalem, ben şaha kalkmıyordum malesef koca ev benimdi dört duvar oldu yuvam.şimdi herkez konuşacak boş konuşacak ben görümcemle saç saça baş başa kavga ederken neredeydi o elalem.
valla kocam aptallık ederse keyfi bilir... ben artık kızım için yaşıyorum...ben ona yeterim Allah ımın izniyle

Valla canim dedemin eli bana kadar uzandi. Once annemin hayatinin icine etmis. Simdi benimkine bulasiyor. Babam desen bunlari ogrenince kukruyor sinirleniyor 15 gun dedemle gorusmuyor. Kizimin hayatina kadar seni karistirtmam diyor. Sonra canim babacim oluyor yine. Biz sok oluyoruz. Dedem yine yuz buluyor. Yine anneme annemden sikilinca bana sariyor benim de kaynanam bu iste.

Kabus biticek diye beklemis annecim yillarca. Ama olmuyor. Bitmiyor. Evleri ayirdik bitmedi. Ben evlendim bitmedi.

Yazik etmissin kendine bela defalarca geliyorum dems.

X