Kaynanam sizce bize karışıyormu?önemli lutfen okumadan gecmeyın

Annesı domınant evde duvar boyasını kendı begenmedı dıye ogluna guzel degıl demıs kocamda guzel degıl boyatmayalım dıyo herseye karsı bı yorumu var karısmayı sevıyo bu bssıt bı ornektı

Benım esım demez annesıne hayatta susturmaz ama kardesı ıuı uapıuo o ısı

aynı tavsiyeleri benim annem de veriyor. bir çoğumuzun ailesi de söylemek için söylüyordur muhtemelen
fakat annem dedi diye bir şeyler yapmıyorum. kendi mantığımız çerçevesinde kendi maddi gücümüzü yönetebiliyoruz
eşinizin kardeşleri he deyip geçiyor ve eşiniz geçmiyorsa, eşinizin düşüncesi de aynı olduğundandır
siz evlenirken eşinizin yapısını biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. yetişkin birinin kimseden akıl almaya ihtiyacı yok, eşinizin varsa problem kayınvalidenizde değil.

Benım kaynanam cahıl ya ne zaman cocuk yapcsmıza kadar yorum yapan ınsan yanı hrrkes yaptı sız kaldınız yasınız gecıyo dıye ondan gıcık oluyorum yoksa ıuı kadın boyle laflaeı olmasa

Esım cok annecı asırı sever sevsın ok baya akılları bır evlenmeden once bazı hıylarını bılıyordum bu kadarını bılemedım yemın ederım

Ya ben harclıklarımı bırıktırıp esıme tatıl, eglence jestlerı yapıyorum alıssın tek mutlu olalım degısık anılarımız olsun kafası dagılsın dıye herseyın en ıyısını hak edıyorum ılgı olarak herkes gıbı tabı ben onun aılesınede asırı ıyıyım evıne gıttımde kendı kızının asla yapmadıklarını yapar yardım ederım ypruluyo dıye

Esım cok annecı asırı sever sevsın ok baya akılları bır evlenmeden once bazı hıylarını bılıyordum bu kadarını bılemedım yemın ederım
iyi de herkes annesini aşırı sever zaten ama bu demek değil ki her dediklerine hak veriyoruz
benim annem de her şeye karışmayı çok sever, hep onun dediği gibi bir hayat yaşayayım ister ama ben uymuyorum. annemi sevmiyor muyum? iş kişide bitiyor. o zaman al eşini karşına konuş, evlendiğimize göre artık iki kişilik bir aileyiz, ne yapacağımıza biz karar verelim de.

Esım daha kısılıgı gelısmemıs demekkı araba alıcakkem soruyo sankı anası oducek beynı gelısmemıs anasının hala mınık cocugu bence suan konusmam ama bıda aramızda bı konu olrsa dedıgını soylerım ona

Psikolojiniz mi bozuk sizin ?ne demiş kadın sanki kötü bi şey demis. Tutumlu olun demiş. Her şeyi abartıp sorun yapınca elinize ne geçiyor. Bomboş konu için destan yazmışsınız bir de
E sımdı ben o kdr yıllık evlılıgımı buraya nasıl sıgdırayım sevgılı bayan? Bı kac ornekle kadını anlatmaya calıstım psıkolojı dıyelım bozuk ama konuyla ne alaka? Kaynanam cımrı fakırlıkten anlıyorum okey.saygım var ama herseye yorumu var herseye fıkrı var yonlendırıyo bıde en cokta benım kocam agzına bakıuo bende esımden cok farklı karakterdeyım aıle yapılarımızda oyle ama sevdım evlendım sonucta esım ıse kendını guya cok gelıstırmıs bırı okumus bılmemne kac ulke gormus kısılıgı gelısmemıs anasının daha bebeği bırı gıbı gelıyor cogu zaman saatlerce ana kız gıbı tel konusması yaptıgını bılıyorum ben kocamın ok ona lafım yok konussun ama esım zaten oyle karakter anasıda devamlı akıl verıyo esımde ona uyucak dıye korkuyorum buraya yazayım dedık yanı olay bu

Benım kaynanam cocuklarını yalnıs yetıstırmıs kendıde dıyo ben yaptım bunları böyle dıyo koca adamın copunu atıyo dev bavulunu tasıyo onlar yprulmasın dıye market alısverıslerını yapıyo esım ılk evlendıgımızde pıl nasıl takılır? Damacana nasıl degıstırılır yemın ederım bılmıyodu annesı yapmıs hıc ıs yaptırmamıs hıcbırıne bıde ustuen bnm kocam anacı dusunun ben bundan rahatsız degılımde ogrendı cogu seyı suan esım ama karakterı tam oturmamıs ınsanlar gıbı kocam bnm anacı

Her anne baba evladına nasihat verir. Benim kayınbabam emekli polis memuru. Adam polis maaşıyla çocuk okutmuş kendince birikim yapmış. Şimdi de var malı mülkü ama hep kendinden kısarak yapmış bunları. Ara ara bize de der, yavrum dikkatli harcayın. Bizde geçtik o yollardan diye. Eşim yapı olarak babasına benzer fakat onun kadar değil. Ha eşim cimri olsaydı bu babasının verdiği nasihatla alakalı olmazdı. O da yapı meselesi. Bende tam tersi parasal olarak çok açık bir aileden geldim. Babamın en dibi gördüğü zamanlarda oldu, ama çok keyfi harcama yaptığı da. Ki babam ticaretle uğraşıyor kayınbabam gibi mesela hesap kitap yapmaz. Para gelirse gider mantığında hiç acımaz harcar keza annem de öyle. Yani bizde tamamen 2 zıt aileden geliyoruz ama Bunun bilincinde evlendim ben. Nişan sürecinde dahi farkettim çünkü. Şimdi neden görgüsü benden farklı diye insanları suçlayayım? Ayrıca gezmekten hoşlanmamakta normal. Kaş gibi yerde yaşıyorsunuz mesela ben olsam ekstra tatil ihtiyacı hissetmezdim herhalde.

Sayfa sayfa konu açmaya yer aramışsın. Yok burda bişey

Canım zaten karışmayan kayınvalide çok azdır benim kayınvalidem de aynı her konuda bir fikri vardır sürekli nasihat öğüt verir durur saçma sapan bir kuruş faydası yoktur ama sürekli bir şeyler bekler tatile gitmeyin fazla şey almayın kıyafet pek almayın he he der geçeriz amaann ağzı olan konuşuyor sıkma canını

Bilmem var heralde. İster çalışırsınız ister çalışmazsınız bu ne beni ne burdaki diğer üyeleri ilgilendirir. Ancak tekerlekli sandalyedeki insanlar, gözleri görmeyen insanlar, kanser hastaları bile çalışabiliyorken kronik hastalığım var çalışamam demenizin bahane olduğunu anlıyoruz.

Konunuzun tamamını okuyamadım,benim rahmetli kayınvalidemde kızım az yiyin kısa giyinin derdi hepşimdi ne demek istediğini daha iyi anlıyorum.

Kizimiz zengin kocayi bulmus kaşda ev, arabalar, para. Niye calissin yahu beles parayi ezmek varken aaa su kv olmasa ne guzel olacak hersey ama kismett
Kaşta ev degıl salak agzımı bozma kaşlılar zaten zengın dıye evlenmedım kendın bu hayata sahıp degılsın dıye baskasını elestıremezsın
extra tatıl ıhtıyacı hıssetmem bende normalde esımle bırseyler payşasabılıyo olsaydım anladınızmı ? Yorumlarınız ıcın saolun ama bız esımle bısı paylasmıyoruz cunku esım gezmez ben cocukla bı yere kdr tek basıma gezebılouprum daha bebek cunku bı suru esyası otobuslerde cok zor oluyo bı yere kadarda kendım gezıyorum arkadaslarımla gezıyorum ama kendım bekarkende gezıyodum amacım zaten hayatı paylaşmaktı sorun bu degıl yazdıgım konu baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…