How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaynanam sizce bize karışıyormu?önemli lutfen okumadan gecmeyın

Canım zaten karışmayan kayınvalide çok azdır benim kayınvalidem de aynı her konuda bir fikri vardır sürekli nasihat öğüt verir durur saçma sapan bir kuruş faydası yoktur ama sürekli bir şeyler bekler tatile gitmeyin fazla şey almayın kıyafet pek almayın he he der geçeriz amaann ağzı olan konuşuyor sıkma canını
Bnmkıde böyle ıste esımde anasına benzemese takmazdımda devamlı diyip ıyce kanına gırıo kızıyorum bende yoksa nasıhat versınde cok mudahalecı

Bilmem var heralde. İster çalışırsınız ister çalışmazsınız bu ne beni ne burdaki diğer üyeleri ilgilendirir. Ancak tekerlekli sandalyedeki insanlar, gözleri görmeyen insanlar, kanser hastaları bile çalışabiliyorken kronik hastalığım var çalışamam demenizin bahane olduğunu anlıyoruz.
Benımkı öule bısı degıl oturarakta calıstım en fazla ıkı sene dayanabıldım kas spazmı dedıgım sey gecırıdıgk zaman benı felc edıo resmen nefes alamıyorum adım atamıyorum ben zamanında bedensel cok yorucu ıste calıstım uzun sure zaten bu yem bıraz zayıf sonra kaldı bu ıs yoksa ben gocunmam yanı okumusum demem temızlıkcılık yaparım bahane degıl ılacımda kas gevseltıcı onuda hergun ıcemem ılerıde Sıkıntı oluyo tahmn edersın öecbur ıste uanı evden yapabılcem ıs bulamazsam ısım zor yanı anlıcan

Canım zaten karışmayan kayınvalide çok azdır benim kayınvalidem de aynı her konuda bir fikri vardır sürekli nasihat öğüt verir durur saçma sapan bir kuruş faydası yoktur ama sürekli bir şeyler bekler tatile gitmeyin fazla şey almayın kıyafet pek almayın he he der geçeriz amaann ağzı olan konuşuyor sıkma canını
Iste zaten esımde kaynanama uymaya zaten meyıllı bıde yanında ısrarla böyle ogut verınce temellı kopcak dıye sınırlenıyorum cunku ben esımı zar zor kendıme ıydurmaya calısıyorum ıcerden devamlı ıslıyo anası sonrada kalkıo burda sacma sapan ınsanlar olayın ozunu bılmeden yorumluyo

Birikim yapılacak devir değil malsef karnımızı zor duyuruyoruz 😵‍💫
Evet bak aynı seyı benım babam diyo anneme hanım bırıkım yapcak Amanda degılı karnımızı doyurdugumuza sukredelım.benım kaynana dıyokı bırılerı yemege gıttı dıye ozenmeyın bılmem nereye gıdıyo duye gocunmayın bısı yapmayın evde devamlı hamur kızart ye sıkılınca ıkı uc sokak gez tamam bu yanı .bunun dısında yaptıklarımız olunca bırıktırın su bu dıo ben takmıuomda esım anasının aynısı zaten zar zor kendıme cekıyom bacım sonra buda böyle akıl verıyo oglundanda sogutuyo benı

Kaşta ev degıl salak agzımı bozma kaşlılar zaten zengın dıye evlenmedım kendın bu hayata sahıp degılsın dıye baskasını elestıremezsın

ben cocukla bı yere kdr tek basıma gezebılouprum daha bebek cunku bı suru esyası otobuslerde cok zor oluyo
Evet tek hayalim kocamin cebime koydugu 100tl ile otobus bileti alip ilce disina gezmeye gitmekti offf buyuk oyunu bozdun kucuk dahi kiz.

İyide kv kötü bir şey dememiş para istememiş etmemiş malesef bu devirde ev ve araba lüks ama öyle yada böyle sahipsiniz kadın kötü bişey demiyor bence her şey pahalı gerçekten. Benim en sinir oldum şey babanın evinde durumunuz çok iyimiş anlattına göre geldin yere sitem etmende saçma seni zorla gelin almamışlardır diye düşünüyorum öyle kabullenmişsin bu sitem etmeleriniz çok saçma geldi kv sevmiyorsunuz bellki ama ortada absürt olay yok

Hep her fırsatta soyluyo bunu ben rhtsız oluyorum cımrı oldugu ıcın ve ogluda ona cektıgı ıcın.benım aılem demıyo cnku hayat pahalı zaten he deseler ben cvp verırım buraya yzdıgım sekılde ama kaynanaya denmez ıste saygıdan o kadar.
Ne dersiniz mesela sana ne abiiiiii mi dersiniz sana ne ulan mı dersiniz? Çok saygılısınızya

Back