Kaynanam sizce bize karışıyormu?önemli lutfen okumadan gecmeyın

Ya bıde bacım ev aldık araba aldık tutumsuz degılız yanı bırıkımımız tum yatırımımız aldıklarımız ıste yakındada maasına zam gelcek gene eskısı gbı rahata kavuscZ ama anası durmadan yemeyın ıcmwyın ozenmeyın para bırıktırın su bu pesınde ben demıyom bısıde ıste ona zaten

o zaman gonderilerini ondan ve diger akrabalardan gizle.

"Paranizi gereksiz yere harcamayin" lafini duymayan türk cifti var mi acaba..bence yok. Bizimkiler bile bazen der, halbuki maddi konularda baya planli ilerliyoruz. Gelelim asil probleme. Siz korkuyorsunuz ki esiniz annesinin lafina bakip daha da az cikacak veya daha az bir yerlere gidecek. Burda sorun kv degil, esiniz. Bu sorunu onunla cözeceksiniz. Yokluk gören insanlarin biriktirme huyu vardir bazen. Cüneyt Arkinin kitabini okudumda kismen.gecen..Adam sonradan varlikli oldugu halde hep yanibasinda ekmek bulundururmus. O kadar yokluk görmüs. Insanlarda bunlar iz birakir. Sizin esinizle anlasmaniz lazim. Kayinvalidenizin dediginde büyütülecek birsey yok

Olay eşte bitiyor. Kayınvalide anca dırdır eder ama sonuç olarak gezip, harcamak, tutumlu olmak size kalmış. Ha harcamanıza engel olsa haklısınız derim. Evet sürekli dile getirmesi de rahatsız edici. Ama eşiniz başta cimri zaten diğer kardeşleri ne güzel cevabını veriyormuş bak. Bende bunu anlamıyorum cimri eşle evlenip sonra kocasını görmez ailesine laf eder Bizde üvey babam cimriydi mesela ama ben gezmeyi, alışveriş yapmayı seven biriydim karıştırmazdım istediği kadar söylensin ki bi o kadarda birikim yaparım. Önce eşinizle çözün meseleyi kayınvalide bahane olmuş arada.

Demekki neymis babanızın parası olmasi yetmiyormuş esinizin de aynı şekilde. Sizin kendinizinpara kazanması gerekiyormuş. Çalısin kazanın harcayin bu kadar basit. Kuçümsediginiz kadın esinizi okutmuş iyi maas alacak seviyeye gelmesini saglamış . Ayıp yaptiğınız

Ev ve araba borcu ödemeseniz, doğru söylüyor diyecektim. Ancak siz zaten bir yatırım yapmış oluyorsunuz. Dolayısıyla, kalıyorsa paranız elbette gezin.
Ne çok savurmak , ne de hep tutmak doğru değil. Kayınvalide kötü niyetle demiyordur diye düşünüyorum ama sürekli sürekli diyorsa, uyarın. Sürekli söylenen şeyler herkesi rahatsız eder.

Kadin ne demiski anlamadim ne güzel tavsiyede bulunmus bizimkiler de yapiyor. Haklida üstelik hayat pahali. Sorun o kadinda degilki bukadar yok saygimi bozucam yok Ulan sanane gibilerinden bi kinlenmissiniz. Esiniz tatile goturse sizi kadin önünüzemi durdu yada önünüzemi duracak???? Sorun esiniz.! Verir tavsiyesini sizde tamam anne haklisin anne diyiverin yapacaginizi yapin size ne asil kizindan oglundan.

Ben varım sanırım. 12.5 yıllık evlilikte eş ailesinden duymadım bir kere böyle laflar.
Kendi ailemden duydum ama onlar zaten çocukluğumdan beri harçlığını düşünerek harca,üniversitedeki aylık gönderileni idareli kullan dedikleri için alıştım sanırım aynı mantıkmış gibi geliyor bana alışkanlık sanki onlarınki.
Duysam da ben kendi ailemi bilirim ne niyetle diyor eşim kendi ailesini.Ki tutup karşıdakine demez bize derler diyeceklerse de.
Burda sıkıntı eş zaten. Konu sahibi yöneltme yapıyor sadece sorunlarından kaçmak için. Çünkü eşin ailesinden kaçmak daha kolay eşten ise öyle değil aynı evdesin sonuçta.
Oyalanıyor sanki.
Oyalanmasa ne olacak sanki babasına güveniyor diğer türlü de.
Kendine güveni yok bence ordan oraya atıyor sorunlarını şu sebep diye

Bize demelerin sebebi aslinda bizim davranislarimizdan dolayi degil..aile icinde bizimle yasit olan ciftler var. Ikisi yalnis yatirimlarla ciddi paralar kaybetti. Yoksa biz simdiye kadar sükür maddi imkanlarimizin el vermedigi Birseye de kalkismadik. Ama dediginiz gibi burda sorun esi ve onun pasif olmasi. Sanki hayatindakiler onu da biraz yönetmek istiyor

Bıde bacım calısamıyom kronık rahatsızlıgım var
Engelli insanlara gore bile isler var, illa size uygun bir is bulur, ailenize katkida bulunursunuz.

Ayrica cogu kv konusur, tabi tabi zaman kotu herkes kendince birikin yapmaya calisiyor iste deyin gecin. Gittiginiz biryere karisirsa niye buraya gittiniz derse oyle uygun gorduk dersiniz. Cok bunalirsaniz esiniz aman anne karisma desin sustursun, ogullarinin soyledikleri batmaz cunku. Kari koca siz bildiginizi okuyun. Ama kocaniz da annesiyle bir oluyorsa o gicik tabi, sahsen benim kv de arada kendince akillar verir, ama kocam da annesine uyar akil konussa canimi siksa, istemedigim gibi davransa o zaman kocami paralarim, kv ye suc bulmam sahsen.

yazım hatası yapıyorum malesef turkcem kıt.çunku konuşma diliyle yazıyorum nokta vırgul yapmıyorum.kökenimi yazarsam tanıdık bırılerı cıkar dıye yapamıyorum

Yok bacım asosyal tembel ve uyusuk anası ve kendı dıo bebekken bı yatarmıs dort bes uyurmus cocukkende uyusukmus ve asosyal cıddı cıddı ama suan zaten ısınden dolayı hem kafa hem beden yorgun o ayrı

Bıde bacım calısamıyom kronık rahatsızlıgım var

Türk olmadığınıza emin misiniz ? Kökeni Türk Cumhuriyetleri olan ve Türkiye'de büyümüş ; yabancı uyruklu öğrenci vb imkanlardan yararlanmış olabilir misiniz ?

Konularınız gittikçe hikayeleşiyor , hadi hayırlısı.

Eşiniz evlenmeden önce sosyal kelebek miydi?

Esım babamdan uc kat fazla kazanıyoe ve karıyerı onunkıyle es deger

Gittiğimi deyınce bısı alcam deyınce aynı cvbı verıyor ben hayatıma karısılmasından hoslanmam

Bu bahane de şahane yalnız, yemiyoruz.
Pardonda sana yalan borcummu var? Neden calısıp keyfıme bakıp herseye eyvallah demek varken burda derdımı anlatarak bu kdr sey yaşamaya katlanmak zorunda kalarak boyle bı hayatı seceyım ben calısabılsem asgarı ucret bıle alsam mutlu olrm zaten sız nerden bılıyosunuzkı benım hayatımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…