- 21 Aralık 2019
- 130
- -36
- 26
- 37
- Konu Sahibi MakeupAyla
-
Bnmkıde böyle ıste esımde anasına benzemese takmazdımda devamlı diyip ıyce kanına gırıo kızıyorum bende yoksa nasıhat versınde cok mudahalecıCanım zaten karışmayan kayınvalide çok azdır benim kayınvalidem de aynı her konuda bir fikri vardır sürekli nasihat öğüt verir durur saçma sapan bir kuruş faydası yoktur ama sürekli bir şeyler bekler tatile gitmeyin fazla şey almayın kıyafet pek almayın he he der geçeriz amaann ağzı olan konuşuyor sıkma canını
Benımkı öule bısı degıl oturarakta calıstım en fazla ıkı sene dayanabıldım kas spazmı dedıgım sey gecırıdıgk zaman benı felc edıo resmen nefes alamıyorum adım atamıyorum ben zamanında bedensel cok yorucu ıste calıstım uzun sure zaten bu yem bıraz zayıf sonra kaldı bu ıs yoksa ben gocunmam yanı okumusum demem temızlıkcılık yaparım bahane degıl ılacımda kas gevseltıcı onuda hergun ıcemem ılerıde Sıkıntı oluyo tahmn edersın öecbur ıste uanı evden yapabılcem ıs bulamazsam ısım zor yanı anlıcanBilmem var heralde. İster çalışırsınız ister çalışmazsınız bu ne beni ne burdaki diğer üyeleri ilgilendirir. Ancak tekerlekli sandalyedeki insanlar, gözleri görmeyen insanlar, kanser hastaları bile çalışabiliyorken kronik hastalığım var çalışamam demenizin bahane olduğunu anlıyoruz.
Birikim yapılacak devir değil malsef karnımızı zor duyuruyoruzBnmkıde böyle ıste esımde anasına benzemese takmazdımda devamlı diyip ıyce kanına gırıo kızıyorum bende yoksa nasıhat versınde cok mudahalecı
Iste zaten esımde kaynanama uymaya zaten meyıllı bıde yanında ısrarla böyle ogut verınce temellı kopcak dıye sınırlenıyorum cunku ben esımı zar zor kendıme ıydurmaya calısıyorum ıcerden devamlı ıslıyo anası sonrada kalkıo burda sacma sapan ınsanlar olayın ozunu bılmeden yorumluyoCanım zaten karışmayan kayınvalide çok azdır benim kayınvalidem de aynı her konuda bir fikri vardır sürekli nasihat öğüt verir durur saçma sapan bir kuruş faydası yoktur ama sürekli bir şeyler bekler tatile gitmeyin fazla şey almayın kıyafet pek almayın he he der geçeriz amaann ağzı olan konuşuyor sıkma canını
Evet bak aynı seyı benım babam diyo anneme hanım bırıkım yapcak Amanda degılı karnımızı doyurdugumuza sukredelım.benım kaynana dıyokı bırılerı yemege gıttı dıye ozenmeyın bılmem nereye gıdıyo duye gocunmayın bısı yapmayın evde devamlı hamur kızart ye sıkılınca ıkı uc sokak gez tamam bu yanı .bunun dısında yaptıklarımız olunca bırıktırın su bu dıo ben takmıuomda esım anasının aynısı zaten zar zor kendıme cekıyom bacım sonra buda böyle akıl verıyo oglundanda sogutuyo benıBirikim yapılacak devir değil malsef karnımızı zor duyuruyoruz
Sen ancak cocuk avutabılcek kadar beynın var demekkı daha kapasıtesı ustun ınsanlarla boy ölçemezsin ezıkYapiooo ediooo söylüooo yazan kişilerin dertlerini niyeyse ciddiye hiç alamıyorum.
Çocuk avutuyorum gibi hissediyorum :)
Dedi ordinaryus kıvamındaki kapasiteli gadın.Sen ancak cocuk avutabılcek kadar beynın var demekkı daha kapasıtesı ustun ınsanlarla boy ölçemezsin ezık
Evet tek hayalim kocamin cebime koydugu 100tl ile otobus bileti alip ilce disina gezmeye gitmekti offf buyuk oyunu bozdun kucuk dahi kiz.Kaşta ev degıl salak agzımı bozma kaşlılar zaten zengın dıye evlenmedım kendın bu hayata sahıp degılsın dıye baskasını elestıremezsın
ben cocukla bı yere kdr tek basıma gezebılouprum daha bebek cunku bı suru esyası otobuslerde cok zor oluyo
Bu yoruma hiç şaşırmadım. Aynı enerji konuda da alınıyor zatenSen ancak cocuk avutabılcek kadar beynın var demekkı daha kapasıtesı ustun ınsanlarla boy ölçemezsin ezık
Ne dersiniz mesela sana ne abiiiiii mi dersiniz sana ne ulan mı dersiniz? Çok saygılısınızyaHep her fırsatta soyluyo bunu ben rhtsız oluyorum cımrı oldugu ıcın ve ogluda ona cektıgı ıcın.benım aılem demıyo cnku hayat pahalı zaten he deseler ben cvp verırım buraya yzdıgım sekılde ama kaynanaya denmez ıste saygıdan o kadar.
O ne beKronık kas spazmı
Saygılı insana bak beSen ancak cocuk avutabılcek kadar beynın var demekkı daha kapasıtesı ustun ınsanlarla boy ölçemezsin ezık
İnan bende yorum yazmaya üşendim ama sizin yorum cevap yazmama değer vallaHe de geç... Her ana Baba çocuklarına nashat eder. Bunun için konu açmaya üşenirdim ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?