Kaynanam sizce bize karışıyormu?önemli lutfen okumadan gecmeyın

Bnmkıde böyle ıste esımde anasına benzemese takmazdımda devamlı diyip ıyce kanına gırıo kızıyorum bende yoksa nasıhat versınde cok mudahalecı

Benımkı öule bısı degıl oturarakta calıstım en fazla ıkı sene dayanabıldım kas spazmı dedıgım sey gecırıdıgk zaman benı felc edıo resmen nefes alamıyorum adım atamıyorum ben zamanında bedensel cok yorucu ıste calıstım uzun sure zaten bu yem bıraz zayıf sonra kaldı bu ıs yoksa ben gocunmam yanı okumusum demem temızlıkcılık yaparım bahane degıl ılacımda kas gevseltıcı onuda hergun ıcemem ılerıde Sıkıntı oluyo tahmn edersın öecbur ıste uanı evden yapabılcem ıs bulamazsam ısım zor yanı anlıcan

Iste zaten esımde kaynanama uymaya zaten meyıllı bıde yanında ısrarla böyle ogut verınce temellı kopcak dıye sınırlenıyorum cunku ben esımı zar zor kendıme ıydurmaya calısıyorum ıcerden devamlı ıslıyo anası sonrada kalkıo burda sacma sapan ınsanlar olayın ozunu bılmeden yorumluyo

Birikim yapılacak devir değil malsef karnımızı zor duyuruyoruz
Evet bak aynı seyı benım babam diyo anneme hanım bırıkım yapcak Amanda degılı karnımızı doyurdugumuza sukredelım.benım kaynana dıyokı bırılerı yemege gıttı dıye ozenmeyın bılmem nereye gıdıyo duye gocunmayın bısı yapmayın evde devamlı hamur kızart ye sıkılınca ıkı uc sokak gez tamam bu yanı .bunun dısında yaptıklarımız olunca bırıktırın su bu dıo ben takmıuomda esım anasının aynısı zaten zar zor kendıme cekıyom bacım sonra buda böyle akıl verıyo oglundanda sogutuyo benı

Evet tek hayalim kocamin cebime koydugu 100tl ile otobus bileti alip ilce disina gezmeye gitmekti offf buyuk oyunu bozdun kucuk dahi kiz.

Ablaa ablaaa bu yazının boşlukları, noktası, virgülü nerede?

Gözüm kanadı okurken

İyide kv kötü bir şey dememiş para istememiş etmemiş malesef bu devirde ev ve araba lüks ama öyle yada böyle sahipsiniz kadın kötü bişey demiyor bence her şey pahalı gerçekten. Benim en sinir oldum şey babanın evinde durumunuz çok iyimiş anlattına göre geldin yere sitem etmende saçma seni zorla gelin almamışlardır diye düşünüyorum öyle kabullenmişsin bu sitem etmeleriniz çok saçma geldi kv sevmiyorsunuz bellki ama ortada absürt olay yok

Ne dersiniz mesela sana ne abiiiiii mi dersiniz sana ne ulan mı dersiniz? Çok saygılısınızya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…