• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam özgüvenimi kırdı:(

Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum

aslında olay en baştan yanlış, kaynanan özgüvenini kıramamalı, bu kadar kolay olmamalı, yani aslında bence bu seninle alakalı bi olay, doğumdan sonra emzirmek avantaj olacak, sağlıklı beslenme yürüyüşle zayıflayabilirsin bence, şimdiden şekeri tamamen kes, çünkü ne sana ne bebeğe faydası yok, doğrumdan sonra da protein sebze ağırlıklı beslen derim
ama beslenme tarzın tamamen değişmeli, kilo veriyorum diye eski yeme düzenine dönemezsin

Ammaaannnn cırtt de tatlım.. boşboğazlar işte.. bana da bu lafların benzerini ettiler hem kendi ailemden insanlar bile. Tabi ben doğumdan önceki halimden daha fitim :D hepsi mor oldu :D

Hiç takma kendine güven ve ben bunu başaracağım de. 50 yaşından sonra eşimin halası 65 kilo civarı verdi. Sen niye yapamıycakmışsın. Yeter ki iste..

Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Takmamaya çalış. Hamile kadına böyle de denmez ki. Boşbogazlik etmiş. Ben doğumdan sonra 96 kiloydum. Şuan 75im. O kilolar gayet de güzel verilebiliyor. Benim gibi yemeyi seven biri verdiyse sen de verebilirsin. Bebeğin bir doğsun, büyüsün. Lafı ağızlarına tikarsin vereceğin kilolarla.

Ben de insanlara böyle durumlarda pek cevap veremezdim ama son günlerde artık içimden diyorum ki "ulan ben üzüleceğime o üzülsün, hatalı olan o, konuşayım içimde kalmasın" siz de deneyin bunu. İnanın kuş gibi oluyorsunuz. Siz üzüleceğinize o üzülsün o suçlu

Keske bana kayinvalidem de kilo aldin dese :KK70: heralde ona hirsla 50kiloya kadar duserim :KK70::KK70:hirs yap dusunsene zayifladiniz ve kayinvalidenizin yuzundeki tepki offff herseye degrr :KK70:bayanlar bir evlat doguruyor onu yetistiriyor da zayiflamak mi problem. Isteyince olurrr yeterki iste..

o oyle dedikce tombul kadin mutlu kadindir de kahkaha patlat. bebegini saglikla al kucagina insallah.

My 600 Ib life diye program var tlc'de. Millet 300 kilo olup da ugrasiyor. 220 230 kilo vermeleri gerekiyor.
25 kilo vermekte ne var biraz gayret edin verirsiniz.

34 haftadasin dogum yapinca hepsi gider ben 69 hamilw kaldim 79 sexeryan oldum ama ben 24 haftalik dogum yaptim 10 gun icinde 72 dustim kalan bir kac kiloyuda diyetle kurtardim takma sen ona gider o kg birsey kalmaz dogumdan sonra karbonhidrayli beslenme yeter

34 haftalik hamile kadinla bunu mu konusuyor?

Patavatsiz, allah islah etsin.

Hiç üzülme canım boşuna. Kimseyi alakadar etmez ister zayıflarım ister daha da şişerim de yapiştır lafı bi dahakine. Kimsenin haddine değil. Kaldı ki hamilesin. Edepsizlikten ötesi değil yaptığı, kaynananla görümcenin.

Gayette verirsin neden imkansız olsun , kanatlanip uçmayacaksin ya kilo vereceksin,insanlar ne kilolar veriyor.

Öncelikle hamileliğinin geri kalanında çok kilo almamaya bak.Saglikli ve dengeli beslenmeye çalış,zaten kiloluyum diye iyice salma.
Doğumdan sonra emzirmeyle beraber , hafif egzersiz,sağlıklı beslenme ve bol su ile incecik olursun hiç canını sıkma.

Eski insanlar biraz cahil ve patavatsız oluyorlar,güya kendince o sana iyilik yapıyor uyararak.Sanki sen farkında değilsin ve rahatsız olmuyorsun.

Bir daha söylediği zaman "Anne benim kilolarim beni ilgilendirir,sürekli kilolarimdan bahsetmezseniz sevinirim,hoşlanmıyorum " diyebilirsiniz.Hem kibar hem sert.

Bende kilo aldım bu aralar bana da arkamdan suratını büzerek ağız hareketi yaparak bakısını yakaladım. Sen öyle bakıyorsun ama oğlun bayılıyo bana dedim o laf yeter ona

Bende cevap veriyorum ve hep kaybediyorm bilemedim ki napmali ama kilo verilir herkes ne kilolar veriyor 25 mi verilmeyeCK ?? Spor ve diyetisyenle tabi

Kaynanam dedi diye kilo vermeyi kendime karakterime yakıştıramam kadın bide aşşalıyo konu sahibini. Ama bn okadar konuşmasına fırsat vermezdim. Herkes haddini bilsin. Bizimkide oğluna söyleyip duruyo kilo versin diye benden korkuyo. Anan söylüyo diye 1 gram vermem hatta alırım dedim

Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz

tabi ki veriyorum ama direkt sert bir şekilde değil, gülümsemeyle karışık aslında normal konuşma gibi duran bir iğnelemeyle...

benim kv m de artık ver biraz kilolarını gibisinden bir laf ettiğinde; ben o kadar rahatsız değilim, kocam da böyle seviyor onun koynunda yatıyorum sonuçta senin değil, demiştim...

boy konusunda kimse bir şey diyemiyor, iki taraftan da en uzun benim(çok da uzun değilim 171 boyum)-kuzenler vs dahil, kilo muhabbeti olunca gerçi senin boyun uzun diyorlar..

kilolar verilir... ben biraz bu konuda rahat olduğum için zamanı uzun oldu ama +10 kilo hamilelik oncesi+31 kilo hamilelik dönemi, 41 kilo fazlayla doğuma girdim, şu an hamilelik başlangıcı kilomdayım yaklaşık 2 buçuk yaşında kızım. dediğim gibi ama; ben bu konuda rahattım biraz..

Sen cıtı pıto olmayı degılde cocuguma nasıl ıyı bır anne olurum hayalını kur o kv yede çok karışmamasını söyle dert onun degıl

Tabiki imkansız değil, bende öyle düşünerek 10 yıl boyunca taşıdım o kiloları, burada çok güzel Motive olarak veriyoruz, iki ay dolmadan 10 kilo verdm bile, kldı 10 kilo. Sizi anlayan, sizinle aynı dertten muzdarip ama dertli değil ümitli insanlarla konuşun. Bakın nasıl herşey çözülüyor. Kimseyi de duyma görme boşver. :işsiz:
Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz
Öyleleri akraba da olsa direk mesafemi koyar, uzaklaşırım. Patvatsızlığı ahlaksızca yapanlar hele hç uğraşmaya değmez. Gereksiz insanların yokluğundan zarar gelmez varlığı kadar.
Sanırım hep şişko kalacağım hevesim kalmadı zayıflamak için:KK43:
Beynine olumsuz mesajlar gönderme lütfen. Çocukların büyüyor, onlara örnek olmak zorundayız. Ben kızıma az ye demeye çekinirdim çünkü kendimde yiyodum göç gibi. Ama artık bakıyorum ben söylemeden bana bakarak benzer şekilde yemeye çalışıyor.
Sen gerçekten istiyosan olmayacak bişey yok.
İleriyi düşün aynaya baktığında eskisi gibi olduğunu :KK54:

Olabildiğince Az görüşün. Böyle insanlarla az muhatap olmak gerek .cümleleri çok yanlış... yapıcı değil kırıcı. Benim kaynanamda tam tersi etli butlu severim gelinlerimi... kilo alın der. Sanki onla evliyiz gibi ama rahatsız etmez bu tavrı. Sen ydğine içtiğine dikkat et yürüyüşü yap verirsin inş

Back
X