• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam özgüvenimi kırdı:(

Ay saçmalama kız nedir ki 25 kilo .samimi yorum yapmam da pek yüzümde bi tebessüm oluşturdun. Güzel anne takma sen .zaten diyetisyen spor ikilisi ile hersey hallolur .üzme tatlı canını sen .belki kadın da seni hırslamdirmak yüreklendiremk için söylüyordur. Toplulumuzda özgüven vermek için bu taktik hayliyle kullanılıyor maalesef. İşe de yarar belki hem özgüven kirilmasin onlara inat kendin için basarabilirsin

Benım kv de sen asla kılo veremezsın dıyetısyene gıt bak bunlar erıyecek falan dıye popomu falan ellıyodu sapık kadın bıde sevgılıyken:skandal: sonra kocama soyledım ballandıra balladıra ne kadar hadsız bı annesı oldugunu ve kırıldıgımı anlattım. Sonra gık bıle dıyemedı. Ona ne ya :KK11:seni daha da sınırlendırırse onu da ye:KK53:

Ay saçmalama kız nedir ki 25 kilo .samimi yorum yapmam da pek yüzümde bi tebessüm oluşturdun. Güzel anne takma sen .zaten diyetisyen spor ikilisi ile hersey hallolur .üzme tatlı canını sen .belki kadın da seni hırslamdirmak yüreklendiremk için söylüyordur. Toplulumuzda özgüven vermek için bu taktik hayliyle kullanılıyor maalesef. İşe de yarar belki hem özgüven kirilmasin onlara inat kendin için basarabilirsin
Bebek emzirince aç kalamazsın daha kilo alırsın bu gidişle şişeceksin dedi

Canım kızımı bir buçuk yaşında sütten kestim diyete başladım sürpriz hamilelikti çok üzüldüm kesin zayıflamaya karar vermiştim
Olsun o zaman siz önünüze bakın,kv kaç tane doğurmuş, kendisi kaç kilo? Bir daha konu açarsa kv, ''annecim şu sıralar hayatın fazla sakin sanırım iş güç bulamadın benim kilolar sana dert oldu'' deyiverin

Benım kv de sen asla kılo veremezsın dıyetısyene gıt bak bunlar erıyecek falan dıye popomu falan ellıyodu sapık kadın bıde sevgılıyken:skandal: sonra kocama soyledım ballandıra balladıra ne kadar hadsız bı annesı oldugunu ve kırıldıgımı anlattım. Sonra gık bıle dıyemedı. Ona ne ya :KK11:seni daha da sınırlendırırse onu da ye:KK53:
Canım benim ki diyetisyene git dese iyi yani diyet de spor da boş sen şişkosun şişko kalacaksın dahq da şişeceksin diyor

Olsun o zaman siz önünüze bakın,kv kaç tane doğurmuş, kendisi kaç kilo? Bir daha konu açarsa kv, ''annecim şu sıralar hayatın fazla sakin sanırım iş güç bulamadın benim kilolar sana dert oldu'' deyiverin
Ona inat manken gibi olacağım inşallah görür o:)

Cevap veremiyorsanız kusura bakmayin ama üzülmeye mahkumsunuz. Hadi kayincalidenize bisey diyemiyosunuz da albümden fotoraf kuman diyene nasıl susuyorsunuz :işsiz: Hamileyken kendiniz salmayın bari diyetisyene gidin. Hamileliği az kiloyla kapatın. Emzirirken vermesi daha kolay olur.

Insallah kendı şişerr öküz gibi olur canım kimseye dusmez senın kılon. Sen bıdaha laf cevırırse ona de kı korkma anne senın koynuna gırmıyorum ha ha haaaa :halay:

Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz

Orada bir kahkaha atardım yanlışın var cahil misin ben üstüne geldim o benim değil ben onun kumasiyim diye verirdim bozulurdu

Cevap veremiyorsanız kusura bakmayin ama üzülmeye mahkumsunuz. Hadi kayincalidenize bisey diyemiyosunuz da albümden fotoraf kuman diyene nasıl susuyorsunuz :işsiz: Hamileyken kendiniz salmayın bari diyetisyene gidin. Hamileliği az kiloyla kapatın. Emzirirken vermesi daha kolay olur.
Bundan sonra ben de ağızlarının payını vereceğim

Insallah kendı şişerr öküz gibi olur canım kimseye dusmez senın kılon. Sen bıdaha laf cevırırse ona de kı korkma anne senın koynuna gırmıyorum ha ha haaaa :halay:
Ay kız koptum yorumuna hatta zayıflayınca sarılacağım kaynanaya ince belimi sarmak nasıl bi duygu diye:)

Boyunuz kaç cm?
80 kg fazla olabilir ama neticede hamilesiniz, tabi ki kilo alacaksınız.
Doğumdan sonra iyi bir diyet ve spor programı ile kilo verirsiniz, sıkmayın canınızı.

Bi ara fazla kilo almıştım o dönem kv bi kaç kere laf çarptı kendim de taktığım için kilolarimi cevap verememistim çok uzuluyordum, verdim kiloları şimdi sürekli kendisine diyorum ooo çok kilo almışsın ya bu yaşta hastalık yapar filan diye acayip bozuluyo tavsiye ederim

Ay kız koptum yorumuna hatta zayıflayınca sarılacağım kaynanaya ince belimi sarmak nasıl bi duygu diye:)
Ayyy yettiyse yetti be bu kaynanalar. Zayıf olsan kemiklerin oğluma batıyo der şişman olsan havayastığı der. Bi vurucan üç tur atacak o etkiyle:KK53::KK70:

Ne eşiniz ne de kv için falan kilo verin. Bunu KENDINIZ için yapın. Ne kadar onemsiyorsunuz kv ya da x kişileri boşveerin. Bu kaynanalar gercekten tuhaf benjm sadece 2-3 fazla kilom vardi ona takmisti. Esim sert bi dille uyarmis agzini acamadi. Allah buyuk ya kendisi kilo almis. Bi tanidik kilo almissin iyi bir sey degil ver dedi kendisine yanimda :) Sanki 100 kilomu vereceksin altı üstü 15-20 kilo. Allah daha büyük dert vermesin canım

Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz
Hemde ne cevap vermek bizim gorumcede aklı sıra kardeşini benden güzel diyecekti ki lafini iade ettim ona senin esin filinta gibi duruyor ben sana kocakarı gibi duruyorsun desem hoşuna gidermi dedim cevap kem kum..
.
Niye imkansız olsun yaa,millet 150 kg fazlasını veriyor,izleyin o programları,motive olun.
Kilo benim dert benim sizi niye ilgilendiriyor diyemiyor musunuz kaynanaya,
Ben mi çok edepsizim anlamadım ki?
Çok rahat söylüyorum ben gıcık konuşanlara.
Kaynanam bana saçlarını boyatiyomussun öyle dediler dedi bende ona sana söyleyene sorsaydın başka işi yokmuymus dedim ağzını sıkıca kapattım

kimsenin yaşı da hatrı da umurumda değil,demek ki evet ben edepsizim :KK53:
Cadı kadrosundaydın bildiğim kadarıyla:D
Fakat bence de motive etmeli bu sözler,yaşlı bir teyze,eşi ona,ağır vasıta,sen arkaya bin dediği için zoruna gitmiş,azmetmiş,fıstık gibi olmuş:)))

Cadı kadrosundaydın bildiğim kadarıyla:KK70:
Fakat bence de motive etmeli bu sözler,yaşlı bir teyze,eşi ona,ağır vasıta,sen arkaya bin dediği için zoruna gitmiş,azmetmiş,fıstık gibi olmuş:)))
Bir de zayıf kadrosundaydım eskiden :D
Normale çıkınca rahatsız oldum ve 5 kg verdim :D
Elalem ay öyle daha güzeldin diyor,elalem dediğim de şişkolar :D
Yemezleerrr,2 kg daha veresim var valla :KK53:

Senin kumanın resmi yok mu,onlara da bakalım,güzel kumaların varmış duyduğum kadarıyla de:))

Back
X