- Konu Sahibi aburcuburju
-
aburcuburju tamam bu konuda kimi size katılmış kimi katılmamış ama ortak fikir bunları gündemde tutmanın insanların gözünde (kayınaile ve eşiniz)sizi tam da bu konuma düşürdüğü malesef. Eşinizle kendi aranızda konuşup çözmenizi tavsiye etti birçok insan.Beni paragöz-mal düşkünü olarak vurgulayan ki onlar kendilerini biliyorlar. Surekli olayi aciklamaya calistikca daha da ustume oynayanlar, kendi aralarinda pas atip gülenler; kalbiniz gibi geçsin hayatınız. Ve kendiniz gibi insanlarla karşılaşın hep. Anlayacaginizi umup kac defa açıklama yapmama rağmen, hala beni elestirip, mesajlarimi başka yone cekip mal duskunu ilan etmeye devam etmişsiniz. Cidden bu kadar olmaz diye okudum. Buyuk ihtimalle gerçek hayatinizda, cocukluktan itibaren cok elestiriye maruz kaldiniz. Cok ezildiniz. Belki su an cevreniz tarafindan hala boyle. Burada ben dahil bazi uyelerin ustune oynayarak kendinizi mutlu-tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Ben size cevap verdikce, anlatmaya çalıştıkca daha devam ediyor cunku tavriniz. Ve bundan zevk aliyorsunuz. Artik sizi gormezden geleceğim.
Tarih ile mevcut. Ben ne demişim, o ne demiş.
Tekrar unutanlar ve yeniden dinlemek isteyenler için, araba satılacakti, benim birikmisim konulacakti, kardesimden dugun oncesi altin borc alınacaktı. Yetmedigi taktirde babam ev kredisi çekecekti, biz ona ödeyecektik.
Yoksa illa ben sizin evinize gelecegim iki sene sonra diye asla tutturmadim. Bunu diyen eşim. Evi aldirmayanlar da onlar. Sildigim yerler tekrar banlanmayayım diye
Aynen evlendikten sonra anam da anam oluyor. Böyle olduğunu bilsek zaten evlenmeyizDedigim gibi nişanlı iken aslandi ailesine karşı. Simdi yavru bir kedi.
Ben bu konularda çok katıyım. Utanmıyorlarsa hiç terslemeyi denediniz mi ? Mesela ben başına birşey gelirse ödersin emanet arabayı neden istiyorsun ki diye terslerdim. Emanet araba almamda vermemde. Öğrenememiş mi kaynınız ? Şirketi bırak arabamızıda isteyemezler ya ne münasebet. Acil birşey olur amenna. Kimse kendi keyfi için milletin huzurunu bozmasın.Utanmıyorlar asla. Benim kaynım da benim istemediğimi bildiği halde, evde kavga ettiğimizi bildiği halde üstelik şirket arabası olmasına rağmen araba istemeye devam ediyor. Onlar için bizim evimizin huzuru önemli mi sanıyorsun? Kavga ederlerse etsinler belki şans eseri arabayı verirler düşüncesindeler.
Barıştılar muhtemelen.Konu sahibi ne oldu ne yaptınız ona açıklama getirmemişsiniz
Eşi veriyorsa bir şey yapamaz ki. Kadın kendini de parçalasa dediğini yapıyor. Sonra sen benimle kardeşimin arasına giriyorsun demeye başlar. Ya boşanacak ya da darbe yiyecek kardeşten. Gerçi bir yolu daha var. Arabayı kullanacak sürekli kendine arabayla işler çıkaracak. Bana lazım diyecek sürekli. Yavaş yavaş geri çekilirler. Bir de şirket sahibi maşallah, hiç nereye gidiyorsunuz bu kadar demiyor. Normalde acil durumlar dışında kabul etmezler.Ben bu konularda çok katıyım. Utanmıyorlarsa hiç terslemeyi denediniz mi ? Mesela ben başına birşey gelirse ödersin emanet arabayı neden istiyorsun ki diye terslerdim. Emanet araba almamda vermemde. Öğrenememiş mi kaynınız ? Şirketi bırak arabamızıda isteyemezler ya ne münasebet. Acil birşey olur amenna. Kimse kendi keyfi için milletin huzurunu bozmasın.
Ne olduysa merakdan catliyorum. Isterse barissinlarBarıştılar muhtemelen.
Umarım barışmışlardır. Boşanmaya değecek bir konu değildi. İnşallah adam blöf yapmış sonradan çark etmiştir. Burda sıkıntı kayınvalideyle yüz göz olmak oldu ama tüm aile işe karışınca adamın da aklı başına gelmiştir de af dilemiştir diye umuyorumBarıştılar muhtemelen.
Kesinlikle ben de aynı problemden muzdaribim çalışıyorum arabayı ben kullanıyorum işe gidip geliyorum biraz da olsa çekildiler hak aldiklari halde araba isteyip huzurumuzu bozuyorlarEşi veriyorsa bir şey yapamaz ki. Kadın kendini de parçalasa dediğini yapıyor. Sonra sen benimle kardeşimin arasına giriyorsun demeye başlar. Ya boşanacak ya da darbe yiyecek kardeşten. Gerçi bir yolu daha var. Arabayı kullanacak sürekli kendine arabayla işler çıkaracak. Bana lazım diyecek sürekli. Yavaş yavaş geri çekilirler. Bir de şirket sahibi maşallah, hiç nereye gidiyorsunuz bu kadar demiyor. Normalde acil durumlar dışında kabul etmezler.
Ben bu konularda çok katıyım. Utanmıyorlarsa hiç terslemeyi denediniz mi ? Mesela ben başına birşey gelirse ödersin emanet arabayı neden istiyorsun ki diye terslerdim. Emanet araba almamda vermemde. Öğrenememiş mi kaynınız ? Şirketi bırak arabamızıda isteyemezler ya ne münasebet. Acil birşey olur amenna. Kimse kendi keyfi için milletin huzurunu bozmasın.
Valla ben kendim şahsen konuşmadım ama eşim istemediğimi hatta kavga ettiğimizi defalarca söyledi. Hatta artık çok rahat kullanamadığını vs de söyledi ama sürekli isteyen bir insana ne diyebilirsin ki? Araba kapının önünde yatıyor işin olsa neyse diyor bana da bişey olduğunda. Şirket arabanın kullanılmasına izin veriyor kaynım da siz kullanabiliyorsanız biz de kullanırız kafasında. Bakalım bayramda ne olacak bizi köye getirin götürün demesinler de artık tatil olmasını bile istemiyorum bayramlardan soğudum. Eşim asla anlamıyor beni kindar görüyor. Bana evlenirken yardım etmedikleri için araba vermek istemediğimi düşünüyor doğru ama suçlu ben oluyorum. Bu sefer de isterlerse sizce ben konuşmalı mıyım kaynımla ya da kayınvalide ile? Konuyu da sabote etmek istemiyorum.Eşi veriyorsa bir şey yapamaz ki. Kadın kendini de parçalasa dediğini yapıyor. Sonra sen benimle kardeşimin arasına giriyorsun demeye başlar. Ya boşanacak ya da darbe yiyecek kardeşten. Gerçi bir yolu daha var. Arabayı kullanacak sürekli kendine arabayla işler çıkaracak. Bana lazım diyecek sürekli. Yavaş yavaş geri çekilirler. Bir de şirket sahibi maşallah, hiç nereye gidiyorsunuz bu kadar demiyor. Normalde acil durumlar dışında kabul etmezler.
Valla ben kendim şahsen konuşmadım ama eşim istemediğimi hatta kavga ettiğimizi defalarca söyledi. Hatta artık çok rahat kullanamadığını vs de söyledi ama sürekli isteyen bir insana ne diyebilirsin ki? Araba kapının önünde yatıyor işin olsa neyse diyor bana da bişey olduğunda. Şirket arabanın kullanılmasına izin veriyor kaynım da siz kullanabiliyorsanız biz de kullanırız kafasında. Bakalım bayramda ne olacak bizi köye getirin götürün demesinler de artık tatil olmasını bile istemiyorum bayramlardan soğudum. Eşim asla anlamıyor beni kindar görüyor. Bana evlenirken yardım etmedikleri için araba vermek istemediğimi düşünüyor doğru ama suçlu ben oluyorum. Bu sefer de isterlerse sizce ben konuşmalı mıyım kaynımla ya da kayınvalide ile? Konuyu da sabote etmek istemiyorum.
Bunu söylüyorum kimsenin umrunda değilYanlış mı anladım? Eşinizin şirket arabasını kaynınız mı kullanıyor? Her şeyi geçtim, bi kaza yapsa nasıl açıklayacak durumu? Hatta onun hata yapmasına gerek bile yok. Geçen gün kırmızı ışıkta dururken adamın biri arkadan çarptı bana. Benim hiçbir hatam yok durumda. Ne diyecek böyle bir durumda?
He walla yaNe olduysa merakdan catliyorum. Isterse barissinlar
Elbette sana noluyor ben rahatsız olmuyorum diyebilir eşi. Allah herkese akıl fikir versin.Eşi veriyorsa bir şey yapamaz ki. Kadın kendini de parçalasa dediğini yapıyor. Sonra sen benimle kardeşimin arasına giriyorsun demeye başlar. Ya boşanacak ya da darbe yiyecek kardeşten. Gerçi bir yolu daha var. Arabayı kullanacak sürekli kendine arabayla işler çıkaracak. Bana lazım diyecek sürekli. Yavaş yavaş geri çekilirler. Bir de şirket sahibi maşallah, hiç nereye gidiyorsunuz bu kadar demiyor. Normalde acil durumlar dışında kabul etmezler.
Kendi mutluluğunuz ve sağlığınız önemlidir. Eğer aile içi ilişkiler sizi olumsuz etkiliyorsa, kendi ihtiyaçlarınızı ve mutluluğunuzu göz önünde bulundurun ve gerekirse kendinizi koruyun.Merhabalar. 8 aylık evliyim. 3 aylık da hamileyim. Simdiden uzunsa kusura bakmayin. Gecen perşembe iftara bana geldiler kaynanamlar ve görümcemler. Oturduk yedik içtik derken konu bayramda köye gitmelerine geldi. Eşim baba siz nasil gideceksiniz dedi. O da senin arabayla dedi. Burcu hamile, Allah korusun acil bir şey çıkar. Gezecegimiz tozacağımız yerler olur. Sen bana sormadan ne diye plan yapıyorsun dedi. Babasi da ben sana arabayi alacaM dedim ya dedi. Ben oturduğum yerden deliriyorum tabii. Ki öyle bir sey demedi. Biz Ankara da oturuyoruz. Köyleri Zonguldak da. Her neyse baba siz Duygu ablalar (Görümcem) Istanbul a gecerken bizi de birakacaklar köye dedin ya dedim. Yoo ben oyle bir sey demedim dedi. Sonradan kaynanam geldi yanımıza. Esim mutfaga geçti. Hanım koy isi yalan oldu dedi. Kaynanam da e ben sordum kac kere. Ise gidecegini soyledi. Napacakmış arabayla demez mi? Görümcem de bırakmasına bırakırız ama köyde arabasiz ne yapacaksiniz demez mi! Koy dedigin bastan sona yürüyerek yarim saat. Sonra Eşim geldi. Kaynanam E isini otobusle çöz. Ben her gun otobüsle ise gidiyorum dedi. Eşim de gezip tozacagimiz yerler var. Ben her gun her saat iste olmayacagim dedi. Alin arabanizi basiniza calin dedi bunun ustune bitanecik kaynanamben yine sustum. Bugün de canim kocam carsamba gunu annemlere gidip arabayi birakcam dedi. Benim tepem atti tabii ki. 2 hafta boyunca arabayla gezeceklermis. Ve ben kocamla ilk bayramimda ve sonrasinda kos kos evde oturacakmisim. Agzima geleni saydim. E ben ne yapayim vermeyip de diyor. Hala benimseyemedi ayri bir ailesi olduğunu. Kaynanamlarin zaten umurlarinda değil. Ve bu kac oldu. Başında belliydi zaten. Düğün gecemde cümbür cemaat eve gelip 2 saat oturdular. Bunun gibi bir sürü olay. Bu kadar ailenden ayrilamayacaktin. Ya da onlar birakamayacakti. Ne diye evlendin - evlendirdiler deyince de susuyor.
Bende vallaNe olduysa merakdan catliyorum. Isterse barissinlar
Bana özelden yazabilirsin. Bu konularda Nemrut gibiyimdir. Eşimin amcası istemişti ona bile vermedik kendi arabamızı. Ki ben bana sorulmadan verilmesinede karşıyım. Arabanın başına bişey geldiğinde beni etkileyecekse bi zahmet rızamda alınsın.Valla ben kendim şahsen konuşmadım ama eşim istemediğimi hatta kavga ettiğimizi defalarca söyledi. Hatta artık çok rahat kullanamadığını vs de söyledi ama sürekli isteyen bir insana ne diyebilirsin ki? Araba kapının önünde yatıyor işin olsa neyse diyor bana da bişey olduğunda. Şirket arabanın kullanılmasına izin veriyor kaynım da siz kullanabiliyorsanız biz de kullanırız kafasında. Bakalım bayramda ne olacak bizi köye getirin götürün demesinler de artık tatil olmasını bile istemiyorum bayramlardan soğudum. Eşim asla anlamıyor beni kindar görüyor. Bana evlenirken yardım etmedikleri için araba vermek istemediğimi düşünüyor doğru ama suçlu ben oluyorum. Bu sefer de isterlerse sizce ben konuşmalı mıyım kaynımla ya da kayınvalide ile? Konuyu da sabote etmek istemiyorum.
Bütün borçları birbirine geçirip her şeye ortak çıkarmışlar kendileriniBence de. Hic bu bakımdan düşünmemiştim. Ben de şunu söyledim. Aylık evlerine 80k civari maaş giriyor ve hic bir borçları yok. Neden araba almıyorlar? Benim ki yine susuyor. Haklı olduğumu bildiği yerde ağzını açmıyor. Ama onlara durmaları gerektiği yerde de durun demiyor. 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?