Beni paragöz-mal düşkünü olarak vurgulayan ki onlar kendilerini biliyorlar. Surekli olayi aciklamaya calistikca daha da ustume oynayanlar, kendi aralarinda pas atip gülenler; kalbiniz gibi geçsin hayatınız. Ve kendiniz gibi insanlarla karşılaşın hep. Anlayacaginizi umup kac defa açıklama yapmama rağmen, hala beni elestirip, mesajlarimi başka yone cekip mal duskunu ilan etmeye devam etmişsiniz. Cidden bu kadar olmaz diye okudum. Buyuk ihtimalle gerçek hayatinizda, cocukluktan itibaren cok elestiriye maruz kaldiniz. Cok ezildiniz. Belki su an cevreniz tarafindan hala boyle. Burada ben dahil bazi uyelerin ustune oynayarak kendinizi mutlu-tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Ben size cevap verdikce, anlatmaya çalıştıkca daha devam ediyor cunku tavriniz. Ve bundan zevk aliyorsunuz. Artik sizi gormezden geleceğim.
Tarih ile mevcut. Ben ne demişim, o ne demiş.
Tekrar unutanlar ve yeniden dinlemek isteyenler için, araba satılacakti, benim birikmisim konulacakti, kardesimden dugun oncesi altin borc alınacaktı. Yetmedigi taktirde babam ev kredisi çekecekti, biz ona ödeyecektik.
Yoksa illa ben sizin evinize gelecegim iki sene sonra diye asla tutturmadim. Bunu diyen eşim. Evi aldirmayanlar da onlar. Sildigim yerler tekrar banlanmayayım diye