- 24 Ocak 2021
- 12.301
- 28.213
- 548
- Konu Sahibi aburcuburju
-
Kesin kaynanası dramanın dibine dibine vuruyordur, mesajda terbiyesiz demeyi biliyor ama ne oluyorsa birden duygusallaşıp oğlunu arayıp ağlıyor, ahhhh ahhh yolasım var böyle kayinvalideleri...Ataerkil toplumuz çünkü canım. Gelinlere köle olarak bakıyorlar. Ses çıkarınca kabullenemiyorlar. Sabahtan beri giremediğine göre birileri var yanında.
Ben de ataerkil bir ailede büyüdüm, nefret ettim resmen , okuyup kendimi kurtardım çok şükür, onlara kalsa kızlar okumazdı , 16 yaşında bana görücü gelirdi ve resmen beni evlendirmek istediler , çok şükür ki annem akıllı merhametli bir kadındı, gurbetteyim asla özlemiyorum memleketimi, o derece soğumuşum, ayaklarım geri geri gidiyor resmen , erkeklerden nefret ettirdiler o derece ...Ataerkil toplumuz çünkü canım. Gelinlere köle olarak bakıyorlar. Ses çıkarınca kabullenemiyorlar. Sabahtan beri giremediğine göre birileri var yanında.
Araba isteyip duygu sömürüsü yaparken hiç terbiyesiz değiller kadında zeki eline gelen fırsatı değerlendirdi merak ettim cidden konu sahibini ilk bayramları zehir olduKesin kaynanası dramanın dibine dibine vuruyordur, mesajda terbiyesiz demeyi biliyor ama ne oluyorsa birden duygusallaşıp oğlunu arayıp ağlıyor, ahhhh ahhh yolasım var böyle kayinvalideleri...
Aileler rahat bıraksa gençler hep mutlu zatenBen de ataerkil bir ailede büyüdüm, nefret ettim resmen , okuyup kendimi kurtardım çok şükür, onlara kalsa kızlar okumazdı , 16 yaşında bana görücü gelirdi ve resmen beni evlendirmek istediler , çok şükür ki annem akıllı merhametli bir kadındı, gurbetteyim asla özlemiyorum memleketimi, o derece soğumuşum, ayaklarım geri geri gidiyor resmen , erkeklerden nefret ettirdiler o derece ...
İyi misin canım ?Banlanmisimkeske mesaji da alintilasalardi. Sundan ötürü diye. Kardeşim ben de su an. Yazacağım .
Banlanmisimkeske mesaji da alintilasalardi. Sundan ötürü diye. Kardeşim ben de su an. Yazacağım .
Hem kocasına hemde ailesine hadlerini bildirmiştir inşallah. Ne keyiflenirim varya. Araba araba diye yediler milleti. Ki kocasıda ilk vermeyeceğini söylediği halde. Karım hamile ihtiyaç olur dediği halde. İnsan utanıp tamam oğlum der ya.Keyfi yerinde gibi, gelişmeleri bekliyoruz@aburcuburju
Kız boşver şimdi kardeşini ülkece seçim sonucu bekler gibi kaldık burda. Anlatsana bacım.Banlanmisimkeske mesaji da alintilasalardi. Sundan ötürü diye. Kardeşim ben de su an. Yazacağım .
Utanmıyorlar asla. Benim kaynım da benim istemediğimi bildiği halde, evde kavga ettiğimizi bildiği halde üstelik şirket arabası olmasına rağmen araba istemeye devam ediyor. Onlar için bizim evimizin huzuru önemli mi sanıyorsun? Kavga ederlerse etsinler belki şans eseri arabayı verirler düşüncesindeler.Hem kocasına hemde ailesine hadlerini bildirmiştir inşallah. Ne keyiflenirim varya. Araba araba diye yediler milleti. Ki kocasıda ilk vermeyeceğini söylediği halde. Karım hamile ihtiyaç olur dediği halde. İnsan utanıp tamam oğlum der ya.
Banlandın diye mesaj geliyor ya o mesajdaki linke tıklarsan hangi yorumundan ötürü banlandığını görebilirsin.Banlanmisimkeske mesaji da alintilasalardi. Sundan ötürü diye. Kardeşim ben de su an. Yazacağım .
Ayy eşiniz ne kadar değişmiş yaBeni paragöz-mal düşkünü olarak vurgulayan ki onlar kendilerini biliyorlar. Surekli olayi aciklamaya calistikca daha da ustume oynayanlar, kendi aralarinda pas atip gülenler; kalbiniz gibi geçsin hayatınız. Ve kendiniz gibi insanlarla karşılaşın hep. Anlayacaginizi umup kac defa açıklama yapmama rağmen, hala beni elestirip, mesajlarimi başka yone cekip mal duskunu ilan etmeye devam etmişsiniz. Cidden bu kadar olmaz diye okudum. Buyuk ihtimalle gerçek hayatinizda, cocukluktan itibaren cok elestiriye maruz kaldiniz. Cok ezildiniz. Belki su an cevreniz tarafindan hala boyle. Burada ben dahil bazi uyelerin ustune oynayarak kendinizi mutlu-tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Ben size cevap verdikce, anlatmaya çalıştıkca daha devam ediyor cunku tavriniz. Ve bundan zevk aliyorsunuz. Artik sizi gormezden geleceğim.
Tarih ile mevcut. Ben ne demişim, o ne demiş.
Tekrar unutanlar ve yeniden dinlemek isteyenler için, araba satılacakti, benim birikmisim konulacakti, kardesimden dugun oncesi altin borc alınacaktı. Yetmedigi taktirde babam ev kredisi çekecekti, biz ona ödeyecektik.
Yoksa illa ben sizin evinize gelecegim iki sene sonra diye asla tutturmadim. Bunu diyen eşim. Evi aldirmayanlar da onlar. Sildigim yerler tekrar banlanmayayım diye
Peki neler oldu? Ailelerine gelecek adliyeye gidecek falan diyordun?Dedigim gibi nişanlı iken aslandi ailesine karşı. Simdi yavru bir kedi.
İnşallah hayrolsunHem kocasına hemde ailesine hadlerini bildirmiştir inşallah. Ne keyiflenirim varya. Araba araba diye yediler milleti. Ki kocasıda ilk vermeyeceğini söylediği halde. Karım hamile ihtiyaç olur dediği halde. İnsan utanıp tamam oğlum der ya.
Ablacım gözünü seveyim bırak kediyi aslanı, durum ne ne yaptınız aaaa. Perisan ettin hepimizi 2 gündürDedigim gibi nişanlı iken aslandi ailesine karşı. Simdi yavru bir kedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?