- Konu Sahibi aburcuburju
100 kişi yapma dedi ama 1 kişi yap dedi diye gitti yazdı mesajı. Herkes sorun eşinde, eşinle çöz problemini yazdı. Kendisi de kaos ve gerginlik istiyor çünkü. Benim malım mülküm benim, senin ailenle beraber aldığın malın mülkün de benim olsun kafasıyla zaten sürdüremez bu evliliği. Durumumuz çok iyi hem benim hem ailemin evleri yatırımları borsada paramız var diyor, kendine rahat rahat ev de araba da alır ama almıyor çünkü araba merakı yokmuş. Evi de biz köye gideriz siz oturursunuz demişler diye inat ediyor. Eşimi kullandırmam hakkını yedirmem diye attı kendini ortaya ama adam hakkım yeniyor demiyor. Annem de altın verdi bu araba alınırken diyor. Derdi üzüm yemek değil anlayacağınız bağcıyı dövmek.Yorumlarda kaçırdım mı bilmiyorum. Kim bu kadına eşinin annesiyle konuş dedi? Ya da biri dedi mi? Sorun aile değil eş aslında. Bu adam dik durmuyor ki ailesi sınır bilsin. Bu adam hamile eşine boşanalım diyecek tıynette biri. Karısını zaten düşünmüyor karnındaki evladını da düşünmüyor. Ailesi niye el kızını düşünsün? Bu demek değil hemen gidip boşansın. Tamam diyecekti, adam ciddi değilse şartlarını sunacaktı, ciddiyse süreci sakince kendi ve çocuğunun çıkarlarını gözeterek yönetecekti. Kendini, eşini, evliliğini masaya yatırıp değerlendirmesi gerektiği zamanda kv i arayarak her şeyi yokuşa sürmüş oldu. Eş ailesini arayıp sizin yüzünüzden boşanıyoruz demek şu demektir. Ben evliliği kafamda bitirdim. Şu saatten sonra canım ne istiyorsa onu yaparım. İçimde kalmasın diye de haber veriyorum.
Hakkında hayırlısı olsun artık.