Kaynanam görümcem ve eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhaba. Ben 7 aylık evliyim henüz çocuk yok ama çox istiyoruz.

Aferin, çocuk dogur da yaşadığın rezil hayata katlanmak için sebebin olsun,sonra ona "ben senin için katlanıyorum" diye ağla, psikolojik baskı yap.

Konuya gelince , adam nasıl bir errrkek ki iki ayda seni anasıyla danasiyla duvarlarına bakıp 31 çektiği ergenlik odasında yasamaya, eşek gibi para kazanıp maaşını onun eline saymaya,kaç kisilik evin temizliğini yemeğini yapmaya ikna etti.
Nasıl büyük aşık oldun da bu saçma hayatı kabul ettin , adam nasıl kandırdı ??
Bu arada adana yazıyor ama Azerbaycanli misiniz? Bu bozuk Türkçe ve anlattığınız hayat tarzı genelde yirmi olur olmaz evde kaldım diye üzülüp ilk bulduğu erkekle evlenip kaynana evine gelin giden Azerbaycanlı genç kızlara ait oluyor.

Peki böyle bir yaşantıya çocuk dünyaya getirmeyi düşünmeye ne demeli
Zaten siz çözümü bulmuşsunuz hamilelik planlayarak… Allah akıl fikir versin ne diyim.sanırım yaşınız küçük idrak edemiyorsunuz ama daha siz eşinizi tanımadan evlenerek başladığınız hata silsilesine kayınvalide ile yaşamaya kabul ederek devam etmiş en sonda çocuk yaparak işleri iyice karmaşık hale getirmeyi planlamışsınız.Yazık değil mi peki o çocuğa ?

Bu şekilde kaynana görümce ile Yaşar çocuk olunca kavgalara binlerce yenisi eklenir eşinde senin yanında durmak yerine şimdi olduğu gibi karşında durur sen haksızsın onlar haklı der ardından da bozulan psikoloji ile yetişen bir Ya da birden fazla çocuk…Hayatını böyle geçireceksin farkında mısın ?

Kocanız karısını ezdirmekten çok memnun başka eve geçsen bile bu tavır değişmeyecek bence kocan dahil hiçbiriyle konuşmayabilirsin ama nereye kadar ha çok sıkıntılı bu durum Allah sabır versin bence çocuk yapma adam düzelene kadar sakın çocuk yapma

Ve sen 4 haftalık hamile olarak bu adamı baba yapmaya kalkıyorsun. Yahu bu adam hâlâ ana kuzusu koca bile olamamış sen niye acele ediyorsun yazık o cocuğun da hayatını zindan edeceksiniz. Neyse şimdi bebeğini doğur sonra bebek masrafını bahane ederler tek başına kalma derler yine ayrı ev yalan olur. Akılsız başın cezasını sadece kişi kendi çekse keşke

Düşünmekle de kalmamışlar Of çok can sıkıcı. Tuhaf tuhaf hayatlar, berbat yetişmiş insanlar. Sonra başkaları uğraşıyor. Oh ne güzel ya.

Bu kadar sorunlu evliliğe 4 haftalık hamilelik.
Allah akıl fikir versin

Otur oturduğun yerde nereye gidiyorsun daha doğurup bir iki soluk alıp hemen ikinciyi fırına sürmen lazım ki üçüncü bebeye sıra gelsin.

Sizin gibilere hiç acımıyorum

Ne bu acele yahu 2 ayda koştur koştur evlenmişsiniz pat hamile kalmışsınız blöf yapıp bavul toplamakla kimse değişmicek .

Kaynanayla yaşamak ne ya şaka gibi daha annesinin sütünü emen bebeyle evlenirseniz olacağı bu annem de annem büyümemiş daha evlenmeyi biliyor ama ayy sopayla dövecen varya

Kiz bu kadar derdin sıkıntınin içinde birde hamile kalmissin ya sen kendinle birlikte sabi subyanida rezil bir hayata mahkum ediyorsun ya bir insan ancak bu kadar düşüncesiz olur . tebrikler

Kiz bu kadar derdin sıkıntınin içinde birde hamile kalmissin ya sen kendinle birlikte sabi subyanida rezil bir hayata mahkum ediyorsun ya bir insan ancak bu kadar düşüncesiz olur . tebrikler
Canım venim artık dueumlar değişti bix ayrı yaşıyoruz görüşleriniz için teşekkür ederim

İyi kide 2 aya tanıdığım biriyle evlenmişim.
Bu olayı paylaştıktan 2-3 gün sonra zaten durumlar değişti. Görüşleriniz için teşekkürler

Canım ayrı evde çıktık biz zaten )

Konu sahibi, ayrı eve çıktık demişsiniz. Sizin adınıza sevindim

Bardağı taşıran son damla ne oldu?
Anladığım kadarıyla görumce hanım da sizinle yaşıyordu.
Evet birlikte yaşıyorduk. Eşimle dışarıya çıktık ve bu konular hakkında detaylıca konuştuk.
Eşim de anlayışla ksrşıladı " evet biz ayrı yaşayacaktık" dedi. Eve geldik eşim ailesine söyledi. İlk başta ailesi istemedi. Yine kavga falan eşimin arkamda durduğunu gördüler mecburen razı oldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…