Kaynana nasıl eşine bakmak zorunda değil ya ben onu anlayamadım. O bakmak zorunda değilse 3 çocuklu gelini neden bakmak zorunda?
Olivia bir an seni kendime benzettim. Benimde çocuğum yok ve olması için yıllardır çabalıyorum, ağlıyorum, sızlıyorum. Ama gerek reel hayatta,gerek sanalda böyle şeyler görünce, bu kadar olması için cabaladigim, agladigim, acı çektiğim evladım birgün olurda beni başından atmaya çalışsa kahrolurum.gerci bu konu biraz daha farklı ama adamın o kadar çocuğu ve eşi varken bakıcı nın bakması bana çok üzücü geliyor.konu sahibinden çok adamın suan ki psikolojisine takıldım ben.Hayat gercekten cok acimasiz. bakalim bizler ne olacagiz. Gün gelir belki bu konuyu hatirlariz yaslandigimizda...Allah kimsenin eline düsürmesin, öyle olacagina ölmek daha iyi aslinda ama oda herkese nasip olmuyor iste. Herkes hakli olarak istemez, bu böyledir, haklilarda. Hayatin gercekleri....
Cok zor, yaslanmak, cok zor...Bana derlerki senin cocugun yok, yaslaninca ne yapacaksin...Bende derimki herkes gibi yani cocugu olan gibi bende huzur evine giderim...böyle isler...
ben kendi adıma kyv bakmak zorunda değil asla demedim
asıl olan konuyu bu duruma getirmemesi gereken kyv idi efendi gibi oturup iyi günde kötü günde diye yola çıktığı eşine bakması gerekirdi ama yapmıyor işte o kadının insafına hasta adamcağızı bırakmaya benim gönlüm razı gelmezdi onu yazdım
Keşke büyük sevap yazmakla yetinse bazıları..Konu sahibine 3 çocuk yapmayı biliyorsan kayınpederinede bakman zor olmaz..Madem bakamayacaktın 3 çocuk yapmasaydın tarzında şeyler bile yazılmış..Burda ki yorumları okurken kanım donuyor bazen..Esiniz nasil bir adam boyle?
O kadar sinirlendim ki yazamiyorum.
Kizlari neden bakamiyor adama?
Sizin 3 cocuga yalniz bakmaniz bile anormalken, esiniz size bunu yapmaya utanmiyor mu?
Rezalet. Hayatinizi harcarsiniz. Burada buyuk sevap yazanlarin da hicbir yarari dokunmaz siz hayatinizi harcarken. Sevapmis.
Esinizin ailesinin tamaminin ve esinizin yaptigi da buyuk gunah ona bakarsaniz. Esiniz kendi baksin cok merakliysa.
Hic abartmiyorum bosanma sebebi, siz kavga cikmasindan bahsediyorsunuz. Utanmadan kizlarinin, karisinin bakmadigi babasi icin sizinle kavga mi edecek?
15 yil goturur hayatinizdan.
Keşke büyük sevap yazmakla yetinse bazıları..Konu sahibine 3 çocuk yapmayı biliyorsan kayınpederinede bakman zor olmaz..Madem bakamayacaktın 3 çocuk yapmasaydın tarzında şeyler bile yazılmış..Burda ki yorumları okurken kanım donuyor bazen..
Eşi ve kızları hayatta olan bir adama konu sahibi bakmak zorunda değil..Yarın öbür gün altına yapsa bu adam konu sahibi mi temizleyecek? Hiç yakışık alır mı Allah aşkına? Kızları var,eşi var ama gelin bakıyor..Yani kimse kusura bakmasın ama ben hastada olsa,sağlıklıda olsa evime istemezdim ya..Adamın maaşı var,evi var,eşi var,kızları var neden benim evimde kalsın? Bu gelinlere yapılan işkencelerden ben bıktım artık burda okuya okuya..Gerçekten midem bulanıyor artık..Gelin bakmak zorunda,gelin hizmet etmek zorunda,gelin sesini çıkartamaz,tüm aile toplaşıp evine yerleşir istemiyorum diyemez..Hayır efendim yok öyle bir dünya! Kimse kimseyle aynı evde yaşamak zorunda değil..Bu kadın kendi evinde rahat edemeyecek mi? Belki kısa şortla sütyensiz gezecek evinde hakkı değil mi? Neden kayınpederle oturmak zorunda olsun? Kayınvalide ve kızları afedersiniz yayılıp g.tünü büyütürken,bu kadın perişan mı olsun!! Öyle kocayı ben olsam direk boşarım isterse 5 çocuğum olsun! Bu kadını bakmaya zorlamayı bırak,böyle bir teklif dahi etmemesi lazımdı..Ama bazı erkeklerde saygı ve acıma duygusu yok işte..Annemdir babamdır bakacaksın!! Bakmıyorum kardeşim defol git kendin bak anana babana o zaman!! Onların ki can gelinlerin ki değil sanki!Haklısınız ama büyük sevap yazmak da konu sahibini bu zorunluluğa teşvik ediyor. Hayatını mı harcasın kadın? Benim de kanımı dondurdu bu konu.
Alzheimer bu şekilde bakılacak bir hastalık bile değil ki.
Konu sahibinin eşi felaket bir insanmış bana göre.
Haklısınız ama büyük sevap yazmak da konu sahibini bu zorunluluğa teşvik ediyor. Hayatını mı harcasın kadın? Benim de kanımı dondurdu bu konu.
Alzheimer bu şekilde bakılacak bir hastalık bile değil ki.
Konu sahibinin eşi felaket bir insanmış bana göre.