- 30 Haziran 2013
- 21.195
- 16.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle her şey bitince . bakmasaydın biz zaten bakıyorduk belki daha iyi bakılır mıydı babama anneme iyi bakamadınız artık konuları bilince ezbere söyleyebileceklerinide biliyor insanZamanında bu konu sahibi gibi kaynanada kp bakmış yatalak biçiminde onunda hanımı bakmamış ve kızları bakmayınca kaynana mecbur bakmış ve halen bunu dillendirir ne kadar eziyet çektiğini ve eşi ve benim eşi dedikleri kabul etmeseysin bakmasaydın ,herşey bitince böyle diyorlar piskolojisi bozuk zaten şimdi o kp çektiriyor
burada kaynanam beni dürttü yazan kadınlara bile ay canım uzak dur ondan,arana mesafeni koy,sakın yüz verme vb..yorumlar yapılırken bu kadıncağıza acımasızca yorumlar yapmak nasıl bir mantıktır çözemiyorum.
herkesin kolayca yapabileceği şey değil bu,hele de küçücük çocukları olan birinin hiç değil.k.validemler geldi 1 hafta kaldılar ki Şükür elleri ayakları tutan insanlar o bir haftada yemektir,ev işidir,çocuklar derken canım çıktı mesela.kolay mı hasta bir babaya bakmak?üstelik karısı hayatta ve sağlıklı iken ve başka çocukları da varken.
bakılacaksa dönüşümlü bakılır.doğru olan budur.
burada kaynanam beni dürttü yazan kadınlara bile ay canım uzak dur ondan,arana mesafeni koy,sakın yüz verme vb..yorumlar yapılırken bu kadıncağıza acımasızca yorumlar yapmak nasıl bir mantıktır çözemiyorum.
herkesin kolayca yapabileceği şey değil bu,hele de küçücük çocukları olan birinin hiç değil.k.validemler geldi 1 hafta kaldılar ki Şükür elleri ayakları tutan insanlar o bir haftada yemektir,ev işidir,çocuklar derken canım çıktı mesela.kolay mı hasta bir babaya bakmak?üstelik karısı hayatta ve sağlıklı iken ve başka çocukları da varken.
bakılacaksa dönüşümlü bakılır.doğru olan budur.
Dışardan bakıp ahkam kesilecek bir mevzu değil ki bu...
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gibi olan bir durum...
kesinlikle her şey bitince . bakmasaydın biz zaten bakıyorduk belki daha iyi bakılır mıydı babama anneme iyi bakamadınız artık konuları bilince ezbere söyleyebileceklerinide biliyor insan
neden dogru olmasin ki gelinin altini temizlemesi ? Dinen tabi mecbur degilde, esi iste olup aksama kadar da pisligin icinde bekletemezsin ki adamcagizi...Bu isin sevabi büyük,kesinlikle yanlis bir sey degil...Madem eve getirdi eşiniz bakmalı o halde.zaten altına yapıyorsa senin onu temizlemen doğru değil.dinende bakmakla yükümlü değilsin.tabi adamcağız ne yapsın,yazık sokakta kalacak değil ama eşin özel olarak ilgilensin madem.senin bakmak gibi bir mecburiyetin yok.ama adama yinede tavır yapma,yazık oda istemezdi bu duruma düşmeyi
neden dogru olmasin ki gelinin altini temizlemesi ? Dinen tabi mecbur degilde, esi iste olup aksama kadar da pisligin icinde bekletemezsin ki adamcagizi...Bu isin sevabi büyük,kesinlikle yanlis bir sey degil...
Bakacak ve temizleyecek başka biri yoksa elbette yapabilir.ama ben o Adamcağız acısından düşündüm,kızın karın oğlun dururken,elin kızı temizliyor altını düsünsene.o adamın psikolojisi ne olur?ben dogru olmadığını düşündüğüm için böyle dile getirdimneden dogru olmasin ki gelinin altini temizlemesi ? Dinen tabi mecbur degilde, esi iste olup aksama kadar da pisligin icinde bekletemezsin ki adamcagizi...Bu isin sevabi büyük,kesinlikle yanlis bir sey degil...
Bu sürekli sevap sevap diyenlerede ben anlam veremiyorum..Evet zaten bizde biliyoruz sevap olduğunu..Konu sahibide biliyor sevap olduğunu zaten merhametsiz,inançsız bir insan olsa böyle alıpta bakarmıydı adama..Ama kadın yapamıyorum 3 çocukla olmuyor diyor..Kayınvalidemle kızları beni hizmetçi yerine koyup,kendileri keyif yapıyorlar diyor..Herkes hala günah sevap derdinde..Başa gelmeden yargılamak çok kolay..Ayrıca bu kadının dinende bakma gibi bir zorunluluğu yok..Kendi evlatları bakmak zorunda ve o adamı öyle başlarından attıkları için günaha giriyorlar..Onu söyleyen yok..Sürekli konu sahibine yüklenilmiş...Hep sevap denir birde bakıpta mağdur olanı dinlemek lazım ,
baktıktan sonra hayatından memnun mu? Pişman mı? Öfkeli mi ? Hastamı? Bakanla bakmayı kabul etmeyenlerin hayatı sağlığı ne durumda tutturmuşlar bir sevap sanırsınız yıllarca bakan , hayatına mutlu mesut davam etmiş veya ediyor ,yok böyle bir durum , gördüğümüz bu , adaletin
olmadığı yerde mutluluk olmaz , bu yaşlıya mağdura herkes bakacak , o kadar basit , başka çözümü yok bunun
Gözün aydın canım..Çok sevindim senin adına..İnşallah sorun çıkmaz birdaha..O kayınvalidende bir zahmet baksın kocasına..İyi günde kötü günde diyerek evleniyoruz..İyiyken iyide hastayken hemen başından atmak ne demek..Allah onunda kalbine biraz merhamet versin inşallah...Kayınpederinede Allah şifa versin,inşallah ilerlemez hastalığı...Iyi aksamlar hanimlar ben KONU SAHIBI esimle konustuk simdi zaten aksama kadar ne soyleyim ne yapayim diye dusunmekten basima agrilar girdi.gosterdiginiz hassasiyetten oturu tesekkurler.yarin sabah evine birakacak kayinpederimi.artik sevgili kaynanam ister memnun olur ister olmaz kendi bilir.bakici icin teyzemin ust komsusu varmis konustum abla ben bakarim diyor artik ucretini biz verecegiz maaslari var ama esim ben oderim diyor.yinede mennun olmazsa arada gelip kalacak bir iki gun tamam bu sartlarla anlastik baska turlusunun mumkun olmayacagini hem beni hem cocuklari haliyle dolayli yoldan senide yipratacaktir dedim.ha birde kaynanam bana eziyet olsun diye zora kosar kabul etmezse tuba ise tekrar baslarim cocuklarida krese veririm diyor de dedim.blof yap.hani en musait benimya ailede.neyse simdilik halloldu gibi.
Iyi aksamlar hanimlar ben KONU SAHIBI esimle konustuk simdi zaten aksama kadar ne soyleyim ne yapayim diye dusunmekten basima agrilar girdi.gosterdiginiz hassasiyetten oturu tesekkurler.yarin sabah evine birakacak kayinpederimi.artik sevgili kaynanam ister memnun olur ister olmaz kendi bilir.bakici icin teyzemin ust komsusu varmis konustum abla ben bakarim diyor artik ucretini biz verecegiz maaslari var ama esim ben oderim diyor.yinede mennun olmazsa arada gelip kalacak bir iki gun tamam bu sartlarla anlastik baska turlusunun mumkun olmayacagini hem beni hem cocuklari haliyle dolayli yoldan senide yipratacaktir dedim.ha birde kaynanam bana eziyet olsun diye zora kosar kabul etmezse tuba ise tekrar baslarim cocuklarida krese veririm diyor de dedim.blof yap.hani en musait benimya ailede.neyse simdilik halloldu gibi.
Çok merak ettim o kayınvalidenin oturduğu ev kimin üzerine? İlk yorumdada sordum ama sen belki görmemişsindir bir sürü yorum gelince..Birde kayınpederinin maaşını kim çekiyor?Artik merhameti Allah la kendi arasinda ben uzerime duseni yaptigimi dusunuyorum esimde hak verdikten sonra kayinvalidem napar bilemem.kayinbabama yazik ama en azindan gozum arkada degil kadina ustu kapali anlattim biraz gozun kulagin acik olsun kotu davranir falan kv hemen bana haber ucur diye.esimede dedim kadin guvenilir annen kotu davransa bile kadin gozetir kollar sen gerekeni yaparsin diye.dusunun ne hallere kaldik kv kadini gozetleyecegi yerde.napalim artik herseyi dusunduruyor insanoglu kocasini istemeyen kadin kimbilir altini pisleyince nasil davranir adamcagiza ((