ama orda adamın eşi var kızları var konu sahibinde üç tane çocuk var neden iş konu sahibin başına düşüyor kiKonu sahibi Alzheimer oldugunu sonradan yazdi. Onun icin o hastalandigindan bilgim yoktu.
Tabiki cok zor, kim dediki kolay diye 3 cocuk dile kolay. Ama ben sahsen 3 cocuk yapiyorsam bir yasliyada bakacak kadar gücüm olur sahsen. Bu arada falcimisinda gelecegi görüyorsun, yeri geliyor cocukda koridora cisini yapiyor.
Ben ömrümde neler gördüm be güzelim, 3 cocuk beni korkutmaz, bakamayacaksan yapmayacaksin bu kadar net ve kisa. Kimse sana 3 cocugu silah zoruyla yaptirmiyor. Ama ortada bir yasli insan var ve benim vicdanim el vermez.
Ben yardima muhtac kim varsa bu dünyada hep yardim etmisimdir, hepde yardim edecegim, onun icinde her isim yagver gider benim, Allahima bin sükürler olsun.
Hic bir yükden korkmam, hele hele bir insan ve birde yasliysa bana ihtiyaci varsa ben o Zaman aslan paracasi kesilirim ve yine bakarim zorda olsa. ama tabiki herkes bir degil, o baska.
Bu arada sunu demek istiyorum, yatalak degil birsey degil, neden olmasinki ???
Unutkanlik hastaligi var yazmisti zaten.konusahibi ilk mesajinda kayinpederim Alzheimer dir yazsaydi, tabiki bizlerde daha degisik yorum yazardik, sonradan yazdi Alzheimer oldugunu ve bende o Zaman en iyisi huzurevi diye yazdim, eger dikkatli okursan canim
Aynen. Cok cilekiydi rahmetli annanem. Hayati boyunca kayinvalidesinin yukunu tasidi. Kayinvalidesi oldu iki yil sonra gun yuzu gormeyen annanem oldu.ama orda adamın eşi var kızları var konu sahibinde üç tane çocuk var neden iş konu sahibin başına düşüyor ki
kadın rahat gezebilsin kızlarıyla rahat otursun diye kadın her allahın günü evde olmak zorunda kalacak çocuk dediğini altına falan yaptığı zaman hop diye kaldırırsın ama yaşlı adam nasıl olsun
yada gelin kaynatasını nasıl temizlesin nasıl yıkasın ayıp değil mi
bu işler en başta karısına düşer ha yapmıyor mu kızları çocukları onlarda bakmıyorsa bakıcı
ayrıca konu sahibinin bir boş anında adamcağızın başına bir şey gelse şu an bakmayanlar konu sahibine cırlar bir babama bakamadınız diye
demek istediğinizi anladım ama ben hiç bir yardım alamayacak kimsesi olmayan insana yardım ederim konu sahibinin durumu ayrı
Aglayarak okudum yazdiklarinizi hele bir arkadasin madem uc coxuk yapmasini biliyorsun o halde bakacaksin ; ((( super anneler2011 den beni okuyun uc cocugumda kiz erkek cocuk baskisi yuzunden arka arkaya uc cocuk dogdu unv mezunuyum isi biraktim cocuklarima iyi bakmak icin durumumuzda iyi diye.neyse bir yoku bulunacak elbet cevap verenlerden Allah razi olsun vakit ayirdiniz derdimi dinlediniz.umarim ger iki tarafida kirmadan bir cozum buluruz esimle aksam tekrar konusacagim tekrar sagolun
ee sende eşin eve gelince bayıl o zaman, çok yoruldum tansiyonum düştü falan de
Aglayarak okudum yazdiklarinizi hele bir arkadasin madem uc coxuk yapmasini biliyorsun o halde bakacaksin ; ((( super anneler2011 den beni okuyun uc cocugumda kiz erkek cocuk baskisi yuzunden arka arkaya uc cocuk dogdu unv mezunuyum isi biraktim cocuklarima iyi bakmak icin durumumuzda iyi diye.neyse bir yoku bulunacak elbet cevap verenlerden Allah razi olsun vakit ayirdiniz derdimi dinlediniz.umarim ger iki tarafida kirmadan bir cozum buluruz esimle aksam tekrar konusacagim tekrar sagolun