Sinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik
Gercekten anlamiyorum insan nasil kocasina ben bakmam der hayir adamin zaten bakilacak biseyi zaten yok.sadece unuttugu icun kapi kitli olacak birde surekli evde dolaniyor surekli tekrar edip kendince konusuyor verirsen yer vermezsen yemez ben bakmayim demiyorum ama kaynanamin eli ayagi tutuyor ne demek alin siz bakin zaten uc cocukla butun gun evde kafayi yiyorum biri agliyor susuyor oteki basliyor
Gercekten anlamiyorum insan nasil kocasina ben bakmam der hayir adamin zaten bakilacak biseyi zaten yok.sadece unuttugu icun kapi kitli olacak birde surekli evde dolaniyor surekli tekrar edip kendince konusuyor verirsen yer vermezsen yemez ben bakmayim demiyorum ama kaynanamin eli ayagi tutuyor ne demek alin siz bakin zaten uc cocukla butun gun evde kafayi yiyorum biri agliyor susuyor oteki basliyor
Kayinvalidenin geçim kaynagi var mi yani eşinin maasini falan alıyor mu tek basina ne yapmayi planliyorZaten bakici tutalim dedik ama kizlar su var adam altina yapmiyor kaynanam bakmamak icin uydurdu sanki bugun esim aradi surekli yaptiysa elleme beni cagir geleyim diye yok dedim adam tuv.gitti yapti yemegini yedi oturdu.benim anlamadigim sirf kendi rahati icin boyle uydurup adami istemiyor hayirda ben uc cocuk biri bebek nasil yetiseyim sinirimden agliyorum.esimde goruyor napiyim diyor mecbur duracak annem istemiyor diye ben napiyim ????? sirf bu yuzden tartistik simdi