kaynanam bakmak zorunda degilim diye kaynatama ben bakiyorum

gozun aydin.
cunku senin altindan kalkamayacagin bir sey resmen.
annem ve teyzem iki kardes donusumlu baktilar alzheimer hastasi dedeme, ikisi de piskolojik olarak cokmus durumda su an.
Ki ikisininde esi emekli olmus evdeydi, yardimci oluyorlardi ve kucuk cocuklari yoktu.
bir ay bile zor bakabiliyorlardi.
cok ama cok zor bir durum.
basina gelmeyen bilemez.
yatalak hastaya bakmasi bile daha kolaydir alzheimer hastasina bakmaktan.

Aynen oyle kayinbabamin hastalik o kadar ileri derece degil ama esim druyla konustugunda olabilecek seyleri anlatti dr yani daha kotuye gidecek kp bunu ikimizde biliyoruz belki bakici kadin bile yetmeyecek ama simdilik cozum bu Rabbim sifa versin baska ne yapilabilirse yapacagiz ama benim cocuklarla altindan kalkacagim bir durum degil bunda hemfikir olunca gerisi dr hastane artik ne gerekirse kv basindan atti diye bizde naparsan yap diyemeyiz gun gelir hesap doner ama benide magdur etmedi esim cok sukur

umarim kayinvalidene bakmak zorunda kalmazsin.

Hem ev adamın,hem parasını alıyor birde evden atıyor ha? Senin o kayınvalidenin sonu hiç iyi gözükmüyor..

eski kayınvalidemin babasının alzheimer olduğundan bahsetmiştim.
detay vereyim madem.

kayınpederim, inşaat halinde bi binadan iki daire almıştı, biri kendine, biri bize.
kendi kayınpederi en küçük oğlu ve geliniyle yaşıyordu, hastalığı ilerleyince onları bize diye yaptırılan daireye getirdiler, dedenin büyük kızıyla damadı -ki 70 yaşındalar- evlerini kapatıp onların yanına taşındı, en küçük kızı da üst kattaki daireyi aldı.

şu an dede hastalığın son evresinde, bildiğin ölümünü bekliyorlar. küçük oğlu, küçük gelini, büyük kızı ve büyük damadı aynı evin içinde. üst kattaki dairelerden birinde bir kızı, diğerinde diğer kızı var. onlar bile bakamıyor, sözlüm sürekli evde çünkü. erkek gücü gerekiyor çünkü. çocuğun bel incinmelerinin haddi hesabı yok.

daha nasıl anlatayım?

O adamcağızın ruh halini, kalbini düşünüyorumda.. Allah kimseyi kimseye muhtaç hale getirmesin, ne zor o hale düşmek.. Sen haklısın o da haklı, karısının geleceğide o adam işte, yazık ki ne yazık sonu sonu sana kalacak haberi yok...

Muhtaç olundumu çokta önemli değildir...böyle peşin hükümler vermeyin allah aşkına...gerçekci olun,adam zAten akıl yerinde değilmiş...insanlık artık kime ne yakışıyorsa

Gözünüz aydın olsun,sonunda k.pedere çare bulunmuş,sizin adınıza çok sevindim..
K.valdeye'de yüce rabbim akıl sağlığı versin..

gözünüz aydın
kp de üzüldüm ayrıca
ama sizi suçlamıyorum konu sahibi.. kv çok fena
dikkat etsin düşmez kalkmaz bir Allah
kv ne yapacak bakalım görünce..

Aman yarabbim, düşmez kalkmaz bir Allah.

Ne diyeyim Allah ıslah etsin kayın valideni, gerçekten zor bir durum senin için.

kaynanaya laf söyletmeyen lere bu ders olsun..
wllaha durumun çok zor bir durum canım ama bu durumda eşinle adam akıllı konuşup bu sorunu çözmeniz lazım senin bu şartlarda ona bakman çok zor cidden bende çok sinirlendim yaaa insan eşini başından atarmı böyleee ayıp yaaa

uc gun yatak dorduncu gun toprak dıye bosuna dememısler.allahım kımseyı kımseye muhtac etmesın.cok zor cekenede bakanada.cok buyuk sevap elınızden gelenı yapın belkıde sızın sınavınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…