Kaynatam arada soruyir anneniz napiyor diye esimde o seni basindan atti sen onu merak ediyorsun hala bosver diyor zaten unuttugu icin yaninda konussak bile iki dak sonra unutuyor
Aynen yazmisin olivia annemde hasta nasil baksin zaten numaradan kendini yere atmalar bayilmalar felc gecirecegim falan kendini surekli yardima muhtac gosteriyor herkeste pervane esime diyoeum bi benmi kotu niyetliyim bu kadinin bilerek yaptigini gormeyecek kadar saf misiniz benmi goruyorum esimde surekli alttan al yasli vs surekli ayni ben napiyim diger kizlarida hep annelerini tutuyor yazik vah vah
Kayinpederinin maasi yokmu ?Canlarim purdikkat okudum yazilanlari cinku bi fikre ihtiyacim var yanlis adim atmak istemiyorum dun esimle tartistik kus gitti ise.tamam adamin bizarari yok ta bi arkadas durumu anlamis demek istedigim tam olarak da buydu bu duruma herkesin alisip herkes halinden memnun diye surekli kayinbabam bizde kalacak.evine gitti diyelim kv yine sikilinca al gotur diyecek bize gelecek niye ben ses cikarmiyorum adamin ne zarari var ki ....yani o kadinin beni boyle hizmetci gibi gorup gel keyfim yapmasi beni uzuyor.evet asil cocuklardan muzdaripim ustuste oldu zaten bunalim gunler gecirdim atlattim derken simdide bu.esimide seviyorum babasini istemiyor imaji vermek istemiyorum ama bilemedim diger turlude simdi ses cikarmazsam bu boyle gider bilemedim esimde kus gitti icim icimi yiyor valla aglayacagim bi yol gosterin nolur sineyemi cekeyim napiyim bilemedim kv aramam.o kadin bunuda laf eder yok yere tartisiriz ben kotu olurum.herkes annesini biliyor zaten ama oda yasli alttan al deniyor offf
Söylemeden duramayacağım. Bahsi geçen kişi gün gelecek koridora çişini yapacak. Önüne gelen yere büyük tuvaletini. Siz ömrünüzde hiç 3 çocukla parka gittiniz mi? Arkanızı dönseniz dede kaybolur. İlerlemiş vaka da kendini unutur hasta. 3 çocuk kadar zordur. Tabiki de bakmak gerekir. Ama konu 1 tabak yemek değil. Çok ciddi bir sorumluluk ve emek.Böyle konular okuyunca insanligimdan utaniyorum gercekten. Demekki neymis, ister 10 cocugun olsun, yine sana kimse bakmak istemiyor ve yine yanlizsin bu hayatta.
Kardesim, Masallah 3 cocuk dogurmussun ve ev hanimisin, bir yasli bu karsindaki insan, bir tabak sofraya daha koymakmi zormu geliyor ? Onuda aileye katin, baba gel cocuklari gezdirelim de, disari cikin gezin, sizinle yemek yesin, evinizde kalsin, cokmu zor bu ya ???
Cocuk bakmak bence daha zor, yani kendi basina tuvaletine gidebilen kimseye yük olmayan bir yasli neden insanlara zor geliyor ?
Hepimiz yaslanacagiz, hepimiz bu günlere gelecegiz elbet. Bu hayatta ne ekersen, onu bicersin güzel kardesim.
Ben sahsen cocuklarim olsa dedeleri yaninda olsa cok mutlu olurum, cünkü cocuklarima dede sevgisinide asilamis olurumki, onlar icin güzel bir ani olur. Dedesi bir masal anlat bakalim bizim ufakliga gibi ne bileyim ya, insan isterse bu hayatta hersey olur ama tabiki istemese zorlan yapilacak seyler degil bunlar...
bende aynısını düşündüm bakıcı tutulsun olmadı işte deneyimli hasta bakıcılar varKayinpederinin maasi yokmu ?
Onu alin yardimci kadin tutun. Kayinvaliden bes parasiz kalsin.
Hemde alzheimer.bende aynısını düşündüm bakıcı tutulsun olmadı işte deneyimli hasta bakıcılar var
kayınvalidesi kesin cırlar yalnız
para gidiyor
kadın onca zaman iyiydi adam eve para getirirken iyiydi hasta oldu ayılıp bayılma başladı
kızlardan ses çıkmıyor konu sahibinin eşi biz bakmak zorundayız diye karısıyla kavga ediyor
sonra bakmak istemeyince vay vicdansız gelin
bu konular beni çok sinirlendiriyor ya
Konu sahibi Alzheimer oldugunu sonradan yazdi. Onun icin o hastalandigindan bilgim yoktu.Söylemeden duramayacağım. Bahsi geçen kişi gün gelecek koridora çişini yapacak. Önüne gelen yere büyük tuvaletini. Siz ömrünüzde hiç 3 çocukla parka gittiniz mi? Arkanızı dönseniz dede kaybolur. İlerlemiş vaka da kendini unutur hasta. 3 çocuk kadar zordur. Tabiki de bakmak gerekir. Ama konu 1 tabak yemek değil. Çok ciddi bir sorumluluk ve emek.
Konu sahibi Alzheimer oldugunu sonradan yazdi. Onun icin o hastalandigindan bilgim yoktu.
Tabiki cok zor, kim dediki kolay diye 3 cocuk dile kolay. Ama ben sahsen 3 cocuk yapiyorsam bir yasliyada bakacak kadar gücüm olur sahsen. Bu arada falcimisinda gelecegi görüyorsun, yeri geliyor cocukda koridora cisini yapiyor.
Ben ömrümde neler gördüm be güzelim, 3 cocuk beni korkutmaz, bakamayacaksan yapmayacaksin bu kadar net ve kisa. Kimse sana 3 cocugu silah zoruyla yaptirmiyor. Ama ortada bir yasli insan var ve benim vicdanim el vermez.
Ben yardima muhtac kim varsa bu dünyada hep yardim etmisimdir, hepde yardim edecegim, onun icinde her isim yagver gider benim, Allahima bin sükürler olsun.
Hic bir yükden korkmam, hele hele bir insan ve birde yasliysa bana ihtiyaci varsa ben o Zaman aslan paracasi kesilirim ve yine bakarim zorda olsa. ama tabiki herkes bir degil, o baska.
Bu arada sunu demek istiyorum, yatalak degil birsey degil, neden olmasinki ???