- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Kayınpederinin rahatsızlığı nedir tam olarak,kendi ihtiyaçlarını görebiliyor o zaman.Zaten bakici tutalim dedik ama kizlar su var adam altina yapmiyor kaynanam bakmamak icin uydurdu sanki bugun esim aradi surekli yaptiysa elleme beni cagir geleyim diye yok dedim adam tuv.gitti yapti yemegini yedi oturdu.benim anlamadigim sirf kendi rahati icin boyle uydurup adami istemiyor hayirda ben uc cocuk biri bebek nasil yetiseyim sinirimden agliyorum.esimde goruyor napiyim diyor mecbur duracak annem istemiyor diye ben napiyim ????? sirf bu yuzden tartistik simdi
Aynen oyle canim iki gundur bende kendi tuv gitti yemegini yedi tesbih cekti bi sikintu yok ama kaynanam diyorki altina yapiyor ben bakamam esime anlattim annem yalanmi soylecek diyor cikamadim isin icindenKayınpederinin rahatsızlığı nedir tam olarak,kendi ihtiyaçlarını görebiliyor o zaman.
Felç değil o zaman kayınpederiniz ben önce felç galiba dedim,kaç yaşında kayınpederiniz kendi emekli maaşı var mı?Aynen oyle canim iki gundur bende kendi tuv gitti yemegini yedi tesbih cekti bi sikintu yok ama kaynanam diyorki altina yapiyor ben bakamam esime anlattim annem yalanmi soylecek diyor cikamadim isin icinden
Haklısınız,yani bu konuda aslında akıl veremeyiz,ne desek tam doğru olmayabilir, vicdan desem enayi yerine koyulmus gibi olacaksınız, mantık desem bu sefer vicdan sızlar. İki ucu .....değnek.Uc kizi var kaynanamin zaten surekli biryerlerde kalma meraklisi yemegim onume gelsin camasurum bulasigim yikansin meyvesi kuruyemisi eksik edilmez neyse kaynatam buraya gelirken daha esime diyorki benide kizima gotur baban orda kalsin bende orda.sevabina diyecegim yok zaten adamin zarari yok ama ben kullaniliyorum sanki kendi gezmesinde ben ev bekliyim
Nasıl bi insanmis kv insan eşine bakmaz mi yaa kp acidim vallaSinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik
Aynen,tanımadığım kadından bir anda nefret ettim.İnsan hayırlı eş versin, kayınvalideyi okuyunca bu duayı tekrarlamak istedim.
Haklısınız, peki şöyle birsey yapsanız, bir ay sizde,bir ay eşiyle, birer ay kizlarinda kalsa olmaz mı? O zaman size 4 ayda bir sıra gelir.o değilde kayinpederinizin psikolojisi ne durumda ben onu merak ediyorum, adamcagız çok üzgündür eminimAnneme dedim sevaptir sesini cikarma diyir iyide cikarmadikca kaynatam buraya yerlesecek bir valizle yollamis kaynanam ben cocuklardan basimi alamiyorum zaten.hepsi kucuk yemek yedir altini degistir uyut emzir bugun yorgunluktan surum bile yetmedi mama verdim.sevap diye obur cocuklarima yetisemiyorum bu gunah degilmi