- 17 Aralık 2007
- 2.834
- 1.895
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne yap biliyo musun bi kadın tut her gün gelsin yemeğini yapsın evin işine yardım etsin sen de dinlen yoksa hasta olacaksın bırak hasta bakmayı 3 çocuk bakmak bile buyuk Bi yuk senin için aklıma geliyoda oğlum 3 aylıkken ben ona zor bakıyorum yemek yapamadığım oluyodu makarna yapıyorum
Kaynanani ara agzina geleni say ben olsam sinirimden catlardim ay 3 çocuk var yazik sana da kimse kusura bakmasin bence esine daha fazla baski yap yoksa kafayi yersin bu kadar sorumlulukla..karisi yasarken ona bakmak sizin goreviniz ddegil
Yaşlı bakmak çok sevap, duasını da alırdınız ama sizin durumunuzda sizin bakmamanız gerekiyor.Eşinize durumunuzu güzelce anlatın,yeni doğum yaptığınızı, henüz toparlayamadığınızı çocuklar da varken zor olacağını söyleyin.Siz de önce kaynananızın bakması gerekiyor zaten eşi olduğu için.O bakmadıktan sonra size hiç düşmez ve bakmadınız diye kimse size birşey diyemez.Allah şifa versin.Sinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik
kusura bakma yuhh yani kaynananaMaasi var zaten bizimde durumumuz iyi para yada bakicida sorun yokta bakici napacak zaten kaynanama aylik kadin gider temizlige yemekleri de diger kizlri gelip yapar onun derdi babaniz gitsin bende rahatima bakayim ben bunu anliyorum artik.