Bütün kardeşler toplansn annelerine iyi bir konussunlar. Babam bu evde kalacak. Bakamam istemem dersen de kendin başka bir eve gidebilirsin. Yaptigin vicdansizlik kaç yillik kocani basindan atiyorsun babamiz burada kalacak ister ayil ister bayil desinler.Maasi var zaten bizimde durumumuz iyi para yada bakicida sorun yokta bakici napacak zaten kaynanama aylik kadin gider temizlige yemekleri de diger kizlri gelip yapar onun derdi babaniz gitsin bende rahatima bakayim ben bunu anliyorum artik.
Madem öyle evet yalan söylüyor. Bu ne be, sanki erkeklerin aileleri kutsal melek. Asla yalan söylemez asla fesatlık yapmaz. . .Aynen oyle canim iki gundur bende kendi tuv gitti yemegini yedi tesbih cekti bi sikintu yok ama kaynanam diyorki altina yapiyor ben bakamam esime anlattim annem yalanmi soylecek diyor cikamadim isin icinden
dinen mecbur değilim desin bakalım kocasına .Ne diyecek :)Madem eve getirdi eşiniz bakmalı o halde.zaten altına yapıyorsa senin onu temizlemen doğru değil.dinende bakmakla yükümlü değilsin.tabi adamcağız ne yapsın,yazık sokakta kalacak değil ama eşin özel olarak ilgilensin madem.senin bakmak gibi bir mecburiyetin yok.ama adama yinede tavır yapma,yazık oda istemezdi bu duruma düşmeyi