kaynanam bakmak zorunda degilim diye kaynatama ben bakiyorum

Maasi var zaten bizimde durumumuz iyi para yada bakicida sorun yokta bakici napacak zaten kaynanama aylik kadin gider temizlige yemekleri de diger kizlri gelip yapar onun derdi babaniz gitsin bende rahatima bakayim ben bunu anliyorum artik.
Bütün kardeşler toplansn annelerine iyi bir konussunlar. Babam bu evde kalacak. Bakamam istemem dersen de kendin başka bir eve gidebilirsin. Yaptigin vicdansizlik kaç yillik kocani basindan atiyorsun babamiz burada kalacak ister ayil ister bayil desinler.

Bakalim o zaman ne yapacak ama adama eziyet eder diye de korkuyorum

Aynen oyle canim iki gundur bende kendi tuv gitti yemegini yedi tesbih cekti bi sikintu yok ama kaynanam diyorki altina yapiyor ben bakamam esime anlattim annem yalanmi soylecek diyor cikamadim isin icinden
Madem öyle evet yalan söylüyor. Bu ne be, sanki erkeklerin aileleri kutsal melek. Asla yalan söylemez asla fesatlık yapmaz. . .
KV kızları yaptıktan sonra 2. Evliliğini yapıp eşini mi doğurmuş?
Kayınbaban için çok üzüldü, durumun hiç adil değil. Eğer 3 kızı varsa dönüşümlü olarak baksınlar babalarına. 2 çocuk 3 aylık bebek bir de yaşlı adamla olmaz. 3 gün sonra yıpranırsın eşinle ilişkiniz etkilenir.
Elbetteki babanız atamazsınız, ama
bence eşinle konuş, görümcelerinle konuşsun, yok illa sen bakacaksan o zaman bakıcı için herkes elini cebine atsın. . .
Bu ne ya çok kızdım

O zaman kadın boşansın neden hala adamla evli? Oturdukları ev kimin üzerine kayınvalidenin mi kayınpederinin mi? Eğer kayınpederininse o adamı öyle evden atmaya hakkı yok..Kendisi defolup gitsin nereye gidiyorsa,sizde adamı yerleştirin eve birde bakıcı tutun başına,çocuklarıda arada gidip baksın..Ne kadar terbiyesiz bir kayınvaliden var ya..Ne vicdan kalmış ne insanlık ayıptır ya..Ben senin yerinde olsam açarım telefonu sen bu adamı böyle attın ya evden, yarın öbür gün sende bu hale düşersen sakın ola ki benim kapıma gelme kim bakarsa baksın sana asla almayacağım seni evime derim hiç de çekinmem bunu söylemekten!!!

Sen ne yap biliyo musun bi kadın tut her gün gelsin yemeğini yapsın evin işine yardım etsin sen de dinlen yoksa hasta olacaksın bırak hasta bakmayı 3 çocuk bakmak bile buyuk Bi yuk senin için aklıma geliyoda oğlum 3 aylıkken ben ona zor bakıyorum yemek yapamadığım oluyodu makarna yapıyorum

KV bin yüzüne deki " KB me baktim, sirami savdim.sana bakamam" de.yalniz ölmekten korksun

3 cocuk olmasa bosver kalsin cenneti garantilersin sevaptir derdim ama senim yukun zaten seni asiyo kucuk kucuk uc cocugu olan kadina hasta baktiran adam da en buyuk kabahar

O bakmak zorunda degilmiste , Sen niye zorundasin..
Esin getirdikten sonra yapacak birseyde kalmamis sanirim.

Ama 3 cocukla cok zor canim , Esinle konus belki orta yolu bulursunuz..

Kvye allah vicdan versin.. insan kocasini nasil hasta diye basindan atar..

Durumun cok zor evde hasta olmasa bile 3 cocukla zaten yetisemiyosundur.

Bence en mantiklisi çocukları annelerine rest cekicek burasi babamın evi istemiyosan sen git diye , baktin o da olmuyo durumumuz iyi demişsin eve hergun sabahtan aksama kadar gelicek bi yardimci al hem yemegini temizligini yapsın cocuklarina ve kp ye bakmana yardim etsin. Sende bu kadar yipranmamis olursun..

Adam yatalak değilmiş bu kv'nin derdi ne adamin ne zarari olacak ona.
eşine baski yap ben bakamam yetisemiyorum de. İlla ki bakacak kv bozuntusu.
Ohh o gezsin tozsun sen kafayi ye.

dinen mecbur değilim desin bakalım kocasına .Ne diyecek :)

sen bakarsan lutuftur su durumda..ama uc cocukla.cok zor..onu bunu bilmemde ben baktigim surece o kadini kapidan iceri sokmam..hatta hayatimdan iceri sokmam..akibetini merak ediyorum

Ne demeye evli kalmış bu vakte kadar madem öyle!!
insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabilir..
ben size diyim kv de yataklara düşecek böyle bir duruma düşen adama bunu yapan rahat bir yaşlılık geciremez

şimdi benim anlamaıdğım ,kızları neden annelerini alıp götürüyor da babalrını götürmüyor? sanki yardıma ihtiyacı olan anneleri?
kızları alsın bir süre babalarını?
ayrıca yazdıklarınızdan aslında kayınpederinizden değil de 3 küçük çocuktan dolayı sıkıntıdasınız gibi geldi.yani yemekti temizlikti beslenmeleri vs bunlarla kp in ilgisi yok ki..
benim dedem de bizde kalmıştı babaannem vefat edince..kızlarına gitmedi.en çok burda rahat ediyorum derdi.bizi de rahatsız etmemek için odasından çıkmak istemezdi zorla çıkarırdık..allah rahmet eylesin..insana vicdan gerek biraz..kv hep böyle dinamik gezenti olmayacak heralde? inşallah kendisine bakacak bulunur o zaman..
bence adamın bakım gerektiren bir durumu yoksa,kim neden bakmıyor diye düşünmeyin,herkes kendisinden sorumlu bu hayatta..sizin vicdanınız rahat olsun yeter bana göre.

Bakarsan sevaba girersin ama sen de bakmak zorunda değilsin, eşin kendisi bakmalı. Valla eşindeki mantığada hayran kaldım, 3 çocuklu yeni doğum yapmış bir kadın sağlıklı kp ile bile aynı evde olmaktan rahatsız olurken birde dikkat edilmesi gereken bir kp var ortada. Annesi istemiyor napayım diyor o zaman çocuklar birleşip babaya ayrı ev tutsunlar birde bakıcı tutsunlar oh mis. Maddiyatlar nasıl bilmiyorum ama sana da yazık.

kayınvaliden yatağa düşünce de baktıracak insan arar. neyse kayınbabana bakın bence de hastabakıcı falan tutun ama bi şekilde adamı sokağa atmayın, yazık günah bir de onu istemiyomuşsunuz gibi de göstermeyin iyi davranın adamcağıza. sevap işlersin

Bizim bi tanıdığımızda da kv bakmadı eşine gelin baktı ne kızı ne diğer gelini tek bi kişi baktı üstüne kv geldi kaldı o gelinde ara ara. Kv gezmeyi seven bi kadındı evde kalıp hasta bakmayı kabullenemedi. Ama oğlu ilgilendi altını değiştirmeye öyleki büyük tuvaletini bile yapınca 1 saatlik işten gelip değiştirmiş adam. Neyse sonra kv alışmış kabullenmiş zamanla.
Ama senin durumun çok zor 3 çocuk hepsi küçük Allah yardımcın olsun Rabbim mükafatını versin inşallah evlatlarından yüzün gülsün

bakabiliyosan bak arkadaşım
biraz durumunuz varsa yardımcı al yanına
o kv de ne de söyle "ihtiyarlayınca veya muhtaç olunca sana bakan ben olmayacağım" diye
tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…