Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Normal değil tabiki. Bence odanıza bu kadar girmesine izin vermeyin.. terbiyesizlik bu

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
O kim ya oha yani.Hadi girdi engel olamadınız bağırmak nasıl oluyor??? Ne demek oluyor? Siz de ona verin cevabını sen geliyorsun diye saraya çeviremedim evi kusura bakma diyin.Kaynanama asla cvp vermem ama bağırma kısmı beni de zıvanadan çıkardı.

Daha neler duyacağız 😁 kız ne alaka aaa delirmiş bu kadın neye bakıyor açıp dolapları ona neymiş normal değil bu

Konu eskiymiş, ama oğlu ve gelininin odasına dadanan kaynanaların bastırılmış birtakım dürtüleri oldugunu düşünüyorum.

Ben aileme kalmaya gittiğim de evimin karıştırıldığını fark ettim , ve her gittiğimde eşime kapıyı kitle işe giderken dedim o da sağolsun bunu anlayıp yaptı ve geldiğimde cidden kapı kitliydi anahtarı da saklamisti arayıp yerini sordum kapıyı açtım ve bu işe yaradı bundan sonra da gittiğim her yere market dahi olsa yatak odamı kitleyip gidiyorum bir keresinde bana bu huyunu sevmiyorum niye kapıyı kitliyorsub dedi hırsız girsin istemiyorum ne olur ne olmaz kitliyorum dedim o evdeykende kapımı kapatırım açamaz haddi değil orası benim mahremim (evimin anahtarı bir şey olur diye onda var ve istemek istemiyorum bende kendimce önlemler alıyorum aynı binada yaşıyoruz)

Uygun değil,bağırması zaten saçma.
Umarim ayağı alışıp siz icerideyken girmez.
Girip de sizi sevişirken görmez.
Yahut görsün,belki tekrar girmez. 🤣
Kaynanan eskiden iç denetçi miydi ? 🤔

Bir de normal mi diye soruyor musunuz? Tabi ki normal değil. Bir de ne bu odanın hali diye bağırıyor mu? Ben olsam "ya evet anne ne bu odanın hali, berbat berbat, ay çok kötü, niye girdiniz şimdi sinirleriniz de bozuldu bak girmeyecektin, gel sana bir papatya çayı yapayım, ay berbat oda" der. "özel alanım ya kimseyi sokmuyorum"

Bunu normal mi diye buraya sorman bence normal değil... lütfen bencil ol böyle konular da hayır demeyi bil istemediğin birsey varsa ne pahasına olursa olsun söyle

X