Kaynana ve sütten kesilmemiş eş

Anne bağımlılığı yüzünden mi boşanıyorsunuz,? Yıllar içinde hiç düzelme olmadı mı?

Çok şükür çok mutlu oldummmm

Anne bağımlılığı yüzünden mi boşanıyorsunuz,? Yıllar içinde hiç düzelme olmadı mı?
Dava dilekçesini verdikten sonra oldu . Kv ile kalmadı atandığım gün evi terketti:) atama sonuçları açıklanmadan 1 gün önce acaba bugün sonuç açıklanırmı dedim diye beni aldı yere attı vs. En son lağım ağzı çocuklarıma dadanınca eh dedim tamam haydi. Ayaklarımın üzerinde duruyorum . Arabayı ver,nafakanı ver. Ha almamda zamanında yaptıklarına say dedim. Şükürler olsun.

Ay konuyu baştan sona okudum, sinirlerim oynadı. Peki 5 yıldır neler oldu çok merak ettim.
5 yılda ne olmadı ki? Her bayram zehir oldu. Kaynanam da eşimde yapacağını yapmaya devam etti. Ben bu sürede deli gibi ders çalıştım bölümümde türkiyede 25. Oldum. Çok iyi bir puanla istediğim yere atandım. Tabiki orayı istemem,burayı istemem. Yapmadığı kalmadı. Anası bile düzeldi ama bu manyak düzelmedi.

Atanmanızı neden istemediki? Sorunlu insanlar normal çocuklar yetiştiremiyor demekki. Sizin kayinvalidenjn yetiştirdiği adamda anca bu kadar olmuş. İnşallah kolayca bosanabilirsiniz.

“Çok severek olmasada evlendim, işimi bıraktım, şehirimi değiştirdim “….ve evlenir evlenmez çocuk mu yaptınız iki ay içinde. Neyin acelesi bu anlayamadım. Malesef daha fazlasını okuyamadım

Sonuna kadar okuyanlardanım bende. Allah yardımcınız olsun valla iyi katlanmışsınız ne denir bilemedim. Keşke aileniz arkanızda olsa da kurtulsanız bi an evvel

Atanmanızı neden istemediki? Sorunlu insanlar normal çocuklar yetiştiremiyor demekki. Sizin kayinvalidenjn yetiştirdiği adamda anca bu kadar olmuş. İnşallah kolayca bosanabilirsiniz.
Ona muhtaç olmayacaktım onsan istemedi sanırım. Egeyi yazayım olmaz,karadeniz yazalım olmaz. Ee neresi olsun kütahya,afyonun kreş bile olmayan köyleri? Neden çünkü annesine yakınmış… Kocaeli yazdım. :) dedim yakın olup zehirleneceğime,uzak olup zehirleneyim. Bu arada eşim ben atandıktan 6 ay sonra yanıma gelebildi mesleğinden dolayı. Kayınvalidemde 5 ay sonra tebrik etti. Atandığımda aramadı bile. 5 ay 2 çocukla tek başıma burada kreş,iş debelendim

Çok mutlu oldum sizin adınıza. Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah

Hepsini okudum. Çok uzun yazmışsın okuyamam demek çok garip
Burda tek suçlu KOCAN. Kaynananızın bunları yapmasına o fırsat vermiş. Madem şu an bişey yapamıyorsunuz dayanabildiğiniz zamana kadar dayanıp çocukları kreşe vererek çalışmaya dönün. Allah yardımcınız olsun.

Son güncellemeyi okuyun sonu çok iyi

Konunuzu sonuna kadar okudum. Buradaki bir çok kadına ümit olması amacıyla seneler içinde ne oldu anlatır mısınız ? Boşanmanızı ve atanmanızı tebrik ediyorum. Sizinle gurur duydum

Ona muhtaç olmayacaktım onsan istemedi sanırım. Egeyi yazayım olmaz,karadeniz yazalım olmaz. Ee neresi olsun kütahya,afyonun kreş bile olmayan köyleri? Neden çünkü annesine yakınmış… Kocaeli yazdım. :) dedim yakın olup zehirleneceğime,uzak olup zehirleneyim. Bu arada eşim ben atandıktan 6 ay sonra yanıma gelebildi mesleğinden dolayı. Kayınvalidemde 5 ay sonra tebrik etti. Atandığımda aramadı bile. 5 ay 2 çocukla tek başıma burada kreş,iş debelendim

Hala evli misiniz bu adamla ?

Boşanmaya razı olmuş iyi bari ya.
Onda da sizi uğraştırabilirdi. Atanıyorsunuz diye sizi döven adam boşanmamak için direnenilirdi.

Konunuzu sonuna kadar okudum. Buradaki bir çok kadına ümit olması amacıyla seneler içinde ne oldu anlatır mısınız ? Boşanmanızı ve atanmanızı tebrik ediyorum. Sizinle gurur duydum
Ben katlandıkça artarak işkence devam etti.kendisi emniyet mensubu. Evden de attı 2 çocukla, dolabı açıp siz yiyin diye sabah akşam köpek gibi çalışıyorum da dedi, markete bile gitsek kavgasız dönemez olduk. Sürekli ailesiyle telefonda görüntülü konuşurdu. Marketten apar topar döndüğümüzü bilirim anası arayacak diye. Bayramda evlerine gittik çocuklar paçalarıma yapışıyor dışarıya çıkalım. Anası hemen ama oğlum hava soğuk diyor. Konu kapanıyor. Tatilde hapside yaşadık. Değişmiyorlar uğraşmasjn kimse. Ben salmıştım zaten . Havada,karada,bulduğum her fırsatta ders çalıştım. Sevgili görümcem 2 çocuk doğurdu ikisinede kayınvalidesi gelmedi kocasıylada çok mutlu,edende bulmadı yani :) yolladı açık olsın

Boşanmaya razı olmuş iyi bari ya.
Onda da sizi uğraştırabilirdi. Atanıyorsunuz diye sizi döven adam boşanmamak için direnenilirdi.
Yarın göreceğiz bakalım. Hala güvenmiyorum. Anlaşma şartlarını kabul etmiyorumda diyebilir.

Görümcenin ve kayınvalidenin ettiklerini bulmalarını çok isterdim gözlerim şöyle mahvoldular böyle bittiler cümlesi aradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…