KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Ben sadece tesetturluyum rahat edemiyorum demene cevaben söyledim.. Yoksa uzanmak vs adet sancısını tesetturu olmayan bir gelinde söyleyemez herhalde... Yani zor bir durum ama daha yeni evlisin, mimleyecekler seni.. Biz ayıp ettik yeni evlilerin başına gittik demezlerde kötü gelin bizi kovdu derler ve bu ister istemez senin ve eşinin huzurunu bozar.
Aman eşiyle huzuru bozulmasın diye hep kadın kendinden versin hep kadın sussun sabretsin değil mi ?
Evinin huzurunu düşünen adam yollar anasını babasını
Evlerinde zaten huzur yok şuanda

Ceren olayların farkında değil yaşadıklarını hafiften alıyor nede olsa hayat tecrübesi kıt kavga etmeden haletmek istiyor ama tartışma olmadan kocaya ayar vermeden istedileri olmayacak, evlilik kolay değil savaşmadan haklarına sahip çıkmadan başkaları hayatın üzenrinde söz sahibi olacak, şimdiki aklını yarın beğenmiyecek

benim eşim bayramda köye gidiyor her sene
anne babasının yanına
kavga etmek istemiyorum eşimle gidince evlerinde kalacağım mecburen
gitmesem olmaz tek bi başına git de denmez
yüz yüze geleceğiz kavgasız halledeyim dedim hep
Cekinme et kavgani guzelce en azindan soyleyemediklerin icinde kalmaz.hani biz normal insanlar yuz yuze bakacagiz kotu olmayalim kalp kirmayalim falan deriz ya; boyleleri bunlari umursamiyor.kavga da eder,bi daha yuz yuze bakmayacakmis gibi her lafi da der ama yine seni gorunce hic bunlar yasanmamis gibi de davranır.
Arsiz piskin insanlarin genel ozelligi boyle yani.o yuzden dert etme.

Telefonun yaninda olsun, konuşmaları kaydet.

Ne olacağını ne diyeceklerini bilemezsin...

Sen güzel güzel konuşacağım diyorsun ama bence hakaret duyup aşağılanan olacaksın, belkide sana evden git diyecekler....bu nedenle muhakkak kaydet konusmalarinizi...

Ayrıca bire bin katıp seni eşine ona buna şikayet etmelerine karşı elinde delil olur

Evet bunu mutlaka yapmalisin @ceren955

adamlar sığıntı gibi bir orda bir burda nasıl rahat ediyorlar anlamadım ki
istenmediğini bile bile neden gelir bir insan onu da bilmiyorum
yüzsüzle nasıl başa çıkılır biliyorum ancak çirinleşmek istemiyorum
ucu boşanmaya gider biliyorum
akşam tekrar konuşacağım
Ben olsam nereye giderse gitsin derdim.Elin adamının anasını babasını çekceğime gider kendi anam babamla otururdum.
Allah uzun ömür versin ama genele yayarsak daha ömrünün üçte birini geçirdin. Şuana kadar yaşadığın kurduğun hayatı yaşayacak belki de iki katı kadar daha zamanın var. Ve sen kendini bu insanlara zincirlemeyi seçiyorsun. Vur kapıyı çek git adam mı yok memlekette. Vuramıyosan da dikkat et hamile kalma.

Anlamıyorum daha ne denir
Ben kv istemediğimi söyledim açık ve net bir şekilde evliliğimin ilk zamanları diye değil ben istemiyorum kv kp ile yaşamak
Sizden de anlayış bekliyorum dedim
Kadın gideceğim demişti şimdi ne değişti de yılbaşına gidecekler anlamış değilim
Zorla insanın yuvasını yıkmaya çalışıyorlar resmen ya .

sende yılbaşına biletlerini al :KK70: gerçekten alıp önlerine koy.
tansiyon düşüklüğü hastası gibi gözüküp her işi onlara yaptır.
açık açık ben kayınpederle kalamam namahrem anne de.
Allah sabır versin sana.

çoğu gelin kayınpeder tarafındann taciz tecavüz ediliyor. senin kayınpederinle aynı evde olman namahrem. guya musluman olcagız.

yangına körükle giden yorumlar var burda . okuduklarıma inanamadım. hatalar olabilir ama direk gaz verip boşanmaya sürüklemek ne demek...
ceren hanım siz de bu tavsiyeleri dinlerseniz hata edersiniz.
bi aile büyüğünüz, iyi evliliği olan biri yok mu? onlara danisın. hakem olsun aranızda .
yoksa sevgili değiştirir gibi yuva yıkmaya gider bu
konunun detaylarını bilmiyorum ama şu son iki sayfayı okumak yetti

çoğu gelin kayınpeder tarafındann taciz tecavüz ediliyor. senin kayınpederinle aynı evde olman namahrem. guya musluman olcagız.
Neyin namahremi ya ? Bilip bilmeden konusmayin. Sizin gibiler yuzunden dinden sogudum. Kafaniza göre namahrem diye konusamazsiniz. Herkes bilip bilmeden ahkam kesiyo. Namahrem falan degil. Nerde yazilmis nerde cizilmis ?
Evet tamda dediginjz gibi 'güya müslümansınız' .

Ceren hanım ın yaşadığı şey hiç kolay değil bunu kabul etmek gerek ama bu kadar gaz verilmemeli. Kız kendini bıraksa eliyle adliyeye götürüp boşandıracağız neredeyse. Bu kadar kolay mı yuva yıkmak. Nasıl çözülür nasır feraha erer konu sahibi bilmiyorum ama yine de çok üstüne gidilmemeli diye düşünüyorum.
Ayrıca da Güya müslüman olan kardeşşş kayıpeder namahrem değil mahremdir. Abartmayınız. Ayrıca öz babanın tecavüz ettiği insanlar var o zaman bütün babaları yaftalayalım olur mu. O kayınpeder dediğiniz kişilerde bir baba hem de meyvesını yediğiniz (ağaç) baba...

evet güya müslüman oluyoruz bu durumda... Çünkü kayınpeder namahrem değildir,evlilik birliği bitse bile kayınpeder ve kayınvalide anne baba hükmündedir, namahrem olmaz. Bu medeni kanunda ve dinde aynıdır. Bir kimse ayrıldığı eşinin anası babası ve çocuğuyla resmi kanunlar gereğide,dinen de evlenemez. Lütfen yanlis bilgi vermeyin...

Niye bosaniyor anlamadim beno_ONormal olarak kocasiyla oturmak istedigi icin mi?

Habersizce evine yerlesen kayinpeder ve kayinvalideyle oturmak zorunda birakildigi ve buna karsi "hayir bana bu dugunden once soylenmedi ben kabul etmiyorum" deyip sadece evlendigi kisiyle oturmak istedigi icin bosanmak istiyor mu oluyor? ..
Zaten guzellikle soylemis, konusmus, acikca kadinin yuzune demis daha ne yapsin kiz? E otur madem diyelim o zaman topluca yasayin kucucuk evde ne olmus kandirildiysan, sesini cikarirsan yuvan yikilir:KK45:

Ne guzelmis o is oyle Cerenin arkasindan is cevirip eve yerlesen, oyunlarla bunu kabul ettirmeye calisan, oturmak zorunda birakan karsi taraf ne kadar da yuva yapici :KK53:

Senin kayinpederinle aynı evde olman namahrem deyip net bir fetva vermişsiniz.Bunun kaynağı nedir bi açıklar mısınız lütfen?

X