KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

merhabalar,

herkese teşekkür ederim
kız tepki göster diyen arkadaşların kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
benden daha çok kızgınlar yaşanılan terbiyesizliğe
insanlar seçenek sunmadan bir şeye mecbur bırakılamaz ne yazık ki bizim insanlarımız özellikle yaşını başını almış insanlarımız bunu doğru olması gereken gibi görüyor ve bu şekilde ilerliyorlar.
mecburiyet olmadığından sebep vicdanım sızlamadı hiç, kaldı ki sesimi yükseltmedim
gidiyorlar ay başında hayırlısıyla. gitmeden önce de tekrar konuşacağım
bundan sonra geleceklerse bile biletlerini geliş gidiş alsınlar ve bu 1-2 haftayı geçmesin.

merhabalar,

herkese teşekkür ederim
insanlar seçenek sunmadan bir şeye mecbur bırakılamaz ne yazık ki bizim insanlarımız özellikle yaşını başını almış insanlarımız bunu doğru olması gereken gibi görüyor ve bu şekilde ilerliyorlar.
mecburiyet olmadığından sebep vicdanım sızlamadı hiç, kaldı ki sesimi yükseltmedim
bundan sonra geleceklerse bile biletlerini geliş gidiş alsınlar ve bu 1-2 haftayı geçmesin.
Hadi gozunuz aydin aslinda burada bircok kisi yuvanizi yikmak degilde isin o noktaya varacagini belli etmezseniz esinizin bir cozum bulmayacagi yonunde akil verdi.Okumak kisinin kendi algisiyla cok baglantili oldugu icin farkli cekiliyor

Maalesef cogu kisi kaybetme noktasina gelmeden kendini toparlama cozum bulma mekanizmasina sahip olamiyor yeni evlilik taraflar birbirini anlamadan tanimadan bu isler sikinti doguruyor

Sizin adiniza sevindim bastan konusma anlasma iyidir
Gecmis olsun

merhabalar,

herkese teşekkür ederim
O zamana kadar annenizle kalsanız olmaz mı? Ya da lütfen evde iş yapmayın. Kendiniz takılın kimse ile konuşmayın ama anlasınlar. Eşiniz ne kadar kötü sizi bu duruma mecbur bırakmış

Hadi gozunuz aydin aslinda burada bircok kisi yuvanizi yikmak degilde isin o noktaya varacagini belli etmezseniz esinizin bir cozum bulmayacagi yonunde akil verdi.Okumak kisinin kendi algisiyla cok baglantili oldugu icin farkli cekiliyor

Maalesef cogu kisi kaybetme noktasina gelmeden kendini toparlama cozum bulma mekanizmasina sahip olamiyor yeni evlilik taraflar birbirini anlamadan tanimadan bu isler sikinti doguruyor

Sizin adiniza sevindim bastan konusma anlasma iyidir
Gecmis olsun

çok haklısınız
teşekkür ederim

merhabalar,

herkese teşekkür ederim

1-2 hafta demeseydin keşke

Ceren senden rica etsem müsait olduğun bi zaman olayı konuşmaları olduğu gibi anlatır mısın?
Anladığım kadarıyla yoğun geçiyor günlerin
Ama bende inan senin derdinle yatıp kalkıyorum sanki ben yaşıyor gibiyim :anne:
Günde foruma kaç kez girip çıkıyorum sayamıyorum :KK55:

Nasıl konustunuz ne dediniz yani ? Ve ay başına kadar sizde mi kalcaklar? Hiçbişey anlamamislar eger oyleyse
Nasil çözdünüz durumu ?

dün eve gittiğimde kv kp yoktu geç geldiler bende yattım uyudum beklemedim
eşimde aynı şekilde geç geldi arkadaşlarıyla bir etkinliği vardı
sabah kv anahtarını sordu bende vermedim
zaten gideceksiniz eşinizde var dedim , aman kızım ben ondan sormuyorumlar kaybolmasın annene verirsinler
anneme falan vermem kimseye vermem evimin anahtarını dedim
daha sonrasında çıktım
eşime de annenlere bilet al ablana gidip orda kaldıktan sonra gideceklerdi dedim
eşimde annesini aramış ay başında 5-6 sı gibi bak demiş eşimde 5inde aldı.
tekrardan gelmemelerini özellikle söyleyeceğim
misafirliğin 1 haftanın üzerinde olmamasını da

dün eve gittiğimde kv kp yoktu geç geldiler bende yattım uyudum beklemedim
eşimde aynı şekilde geç geldi arkadaşlarıyla bir etkinliği vardı
sabah kv anahtarını sordu bende vermedim
zaten gideceksiniz eşinizde var dedim , aman kızım ben ondan sormuyorumlar kaybolmasın annene verirsinler
anneme falan vermem kimseye vermem evimin anahtarını dedim
daha sonrasında çıktım
eşime de annenlere bilet al ablana gidip orda kaldıktan sonra gideceklerdi dedim
eşimde annesini aramış ay başında 5-6 sı gibi bak demiş eşimde 5inde aldı.
tekrardan gelmemelerini özellikle söyleyeceğim
misafirliğin 1 haftanın üzerinde olmamasını da

Ne iğrenç insanlar, ben tiksindim buradan.....

Yeni evlilerin başında ilk günden beri nöbet tutmakta nedir ya?

Bir kadını evliliğinin ilk günlerinde yüze çıkacak duruma getirmekle ne kazanacaklarını sanıyorlar....

@ceren955 bunlara kesin tavrını koy, çalışan kadın olduğunu yatılı misafir kabul etmediğini, akşam eve geldiğinde misafir ile ilgilenmek yerine dinlenmek istediğini, çalışmayan gelinlerine yada kızlarına gitmeleri gerektiğini açık açık, gerekirse igneleye igneleye söyle....anne baba ise de bir yere kadar......

Oğulları ile evlendin diye sana eziyet etmek zorunda değiller....

Bundan böyle de konuşman gerekenden fazla tek kelime konuşma onlarla....evine gelirlerse "hoşgeldiniz" de yeter, "nasılsınız" diye hatır sormaya bile gerek yok böyle insanlıktan haberi olmayan insanlara......

Ya bunlar ne yüzsüz ne terbiyesiz insanlar! Eşin de bişey yapamıyosa pes! Hala ordalar mı ya?

Geldiklerinde bir haftayı geçmesin demişsinizde gştmelerine daha iki hafta var. Artık gitmeleri gerekirken iki sefer daha misafir olunacak süre tanımışsınız. Çok sabırlısınız. Bilet tarihini değiştirmek çok kolay. Onlar 5 inde kızına gider biraz kalır yine gelirler. Aman kar yağdı aman yollar kötü hava soğuk.. bir sürü bahaneyle çıkarlar. Ne yüzsüz insanlarmış. Ailenize gidin bence bu sürede ya da onlar da konuşunlar. Hiç olmadı eve gelirken dışarda yemeğinizi yiyin odanızda takılın onlarda ne halleri varsa görsünler.

Bunları okurken kaynanam geldi aklıma kendi evinde tüm işini kendisi gören kadın çalışan bi bayan olduğum halde 40 gün kaldı son on günü kp ile kaldılar doğru düzgün yemek yapmadı hamile halimle mesaim beşte bitmediği halde altı yedide gelip yemek yapıyordum ve yüzünü asıp beğenmiyordu. Böyle insanlardan kurtulmak zor gerçekten Allah kurtarsın Ceren

X