KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Beni tek rahatsiz eden balayından dönünce evde olmaları... Yani en azından o sırada yakınlarda birilerine gidebilirlerdi... 1 ay vs sonra gelseler amenna...
Benim eşimin aileside köyde yaşıyor canım aynı yaştayız seninle.. Yani aynısı başıma gelse kayinvalidem namazlı abdestli temiz kadın yaptığını yer otururdum.. :) Inan şimdi hamileyim bide 1 yaşında oğlum var keşke yanımda olsalar diyorum. Tesettüre gelince ben carsafliym ama kayınpeder haram olmadığı için yanında rahatım.. he eşine suslenemezsin orası ayrı.. Ne olacağımz belli değil bunu onlara söyleyip kırma boşver derim ben...

rahatlık anlayışımız farklı sanırım
kp yanında yatamıyorum uzanamıyorum
adet sancım var yemek yapmayacağım dışarıdan yiyelim diyemiyorum
bana bir faydası yok olsa da istemem şahsen
soğudum sevmeden
ne olacağımız belli değil evet ancak bu her konuda böyledir

yüzyüze konuşmak daha iyi şimdi telefonda zırlar kocası yanındadır demediğim şeyi dedi der falan
en azından kocası duyar ne dediğimi
söylediğimin üstüne laf katamaz
akşam bilet bakıyorum size diyeceğim
yada annemlere gidiyorum böyle kalınmaz diyeceğim

benim eşim bayramda köye gidiyor her sene
anne babasının yanına
kavga etmek istemiyorum eşimle gidince evlerinde kalacağım mecburen
gitmesem olmaz tek bi başına git de denmez
yüz yüze geleceğiz kavgasız halledeyim dedim hep

Canım ama yüz yüze konuşmadan önce eşinle bi konuş Istersen. Esin hep beraber konustugunuzda pek senin tarafinda duracak gibi gelmiyo bana

En güzeli kavga etmeden halletmek zaten. O yüzden hep ailen araya girse daha iyi olur gibime geliyo

Ben sadece tesetturluyum rahat edemiyorum demene cevaben söyledim.. Yoksa uzanmak vs adet sancısını tesetturu olmayan bir gelinde söyleyemez herhalde... Yani zor bir durum ama daha yeni evlisin, mimleyecekler seni.. Biz ayıp ettik yeni evlilerin başına gittik demezlerde kötü gelin bizi kovdu derler ve bu ister istemez senin ve eşinin huzurunu bozar.

bende bu şekilde konuşulsun istemem
ancak anlayış göremiyorum
saygı bekliyorlar ama anlayışlı da değiller

Ceren normal aileler gibi evlenip kocanla oturmak istedigin icin kotu gelin olacaksan da ol lutfen.. seni kandirip balayindan sonra eve coreklenen onlar dusunmuyorsa sen hic dusunme. Yeterki evinde rahatca normal cekirdek aileler gibi otur.. yoksa neden evlendin? Kocamin anne babasiyla kandirilarak yasayacaksam kendi annem babamla yasardim. Bari rahat ederdim.

Son düzenleme:
Telefonun yaninda olsun, konuşmaları kaydet.

Ne olacağını ne diyeceklerini bilemezsin...

Sen güzel güzel konuşacağım diyorsun ama bence hakaret duyup aşağılanan olacaksın, belkide sana evden git diyecekler....bu nedenle muhakkak kaydet konusmalarinizi...

Ayrıca bire bin katıp seni eşine ona buna şikayet etmelerine karşı elinde delil olur

@ceren955 ceren telefon yanlış anlaşılmaya çok müsait, ben ne zaman telefonda kv kp ile konuşsam dediklerimi tam zıt yansıttılar. Benim tavsiyem önce eşinle konuş, halletmesi gereken o. Yaşlı insanlarla muhatap olması gereken sen değilsin. Senin muhatabın eşin.

Acaba kendi yaşadadıkları evdeki gelin de artık istemiyor olabilir mi? Bugüne kadar biz baktık, artık yeni gelin baksın diye söyleniyorsa kv ve kp ne yapacaklarını şaşırmış olabilir. Böyle bir ihtimal var mı

kaldıkları ev onların gelinin değil ki
istemiyorsa gitsin

Istenmediklerini nereden cikardin? esin kalmalarini istiyor ki ondan rahat rahat yilbasina kadar kaliriz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…