- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
Aman eşiyle huzuru bozulmasın diye hep kadın kendinden versin hep kadın sussun sabretsin değil mi ?Ben sadece tesetturluyum rahat edemiyorum demene cevaben söyledim.. Yoksa uzanmak vs adet sancısını tesetturu olmayan bir gelinde söyleyemez herhalde... Yani zor bir durum ama daha yeni evlisin, mimleyecekler seni.. Biz ayıp ettik yeni evlilerin başına gittik demezlerde kötü gelin bizi kovdu derler ve bu ister istemez senin ve eşinin huzurunu bozar.
Istenmediklerini nereden cikardin? esin kalmalarini istiyor ki ondan rahat rahat yilbasina kadar kaliriz diyorlar
Cekinme et kavgani guzelce en azindan soyleyemediklerin icinde kalmaz.hani biz normal insanlar yuz yuze bakacagiz kotu olmayalim kalp kirmayalim falan deriz ya; boyleleri bunlari umursamiyor.kavga da eder,bi daha yuz yuze bakmayacakmis gibi her lafi da der ama yine seni gorunce hic bunlar yasanmamis gibi de davranır.benim eşim bayramda köye gidiyor her sene
anne babasının yanına
kavga etmek istemiyorum eşimle gidince evlerinde kalacağım mecburen
gitmesem olmaz tek bi başına git de denmez
yüz yüze geleceğiz kavgasız halledeyim dedim hep
Telefonun yaninda olsun, konuşmaları kaydet.
Ne olacağını ne diyeceklerini bilemezsin...
Sen güzel güzel konuşacağım diyorsun ama bence hakaret duyup aşağılanan olacaksın, belkide sana evden git diyecekler....bu nedenle muhakkak kaydet konusmalarinizi...
Ayrıca bire bin katıp seni eşine ona buna şikayet etmelerine karşı elinde delil olur
Ben olsam nereye giderse gitsin derdim.Elin adamının anasını babasını çekceğime gider kendi anam babamla otururdum.adamlar sığıntı gibi bir orda bir burda nasıl rahat ediyorlar anlamadım ki
istenmediğini bile bile neden gelir bir insan onu da bilmiyorum
yüzsüzle nasıl başa çıkılır biliyorum ancak çirinleşmek istemiyorum
ucu boşanmaya gider biliyorum
akşam tekrar konuşacağım
Zorla insanın yuvasını yıkmaya çalışıyorlar resmen ya .Anlamıyorum daha ne denir
Ben kv istemediğimi söyledim açık ve net bir şekilde evliliğimin ilk zamanları diye değil ben istemiyorum kv kp ile yaşamak
Sizden de anlayış bekliyorum dedim
Kadın gideceğim demişti şimdi ne değişti de yılbaşına gidecekler anlamış değilim
Neyin namahremi ya ? Bilip bilmeden konusmayin. Sizin gibiler yuzunden dinden sogudum. Kafaniza göre namahrem diye konusamazsiniz. Herkes bilip bilmeden ahkam kesiyo. Namahrem falan degil. Nerde yazilmis nerde cizilmis ?çoğu gelin kayınpeder tarafındann taciz tecavüz ediliyor. senin kayınpederinle aynı evde olman namahrem. guya musluman olcagız.
evet güya müslüman oluyoruz bu durumda... Çünkü kayınpeder namahrem değildir,evlilik birliği bitse bile kayınpeder ve kayınvalide anne baba hükmündedir, namahrem olmaz. Bu medeni kanunda ve dinde aynıdır. Bir kimse ayrıldığı eşinin anası babası ve çocuğuyla resmi kanunlar gereğide,dinen de evlenemez. Lütfen yanlis bilgi vermeyin...çoğu gelin kayınpeder tarafındann taciz tecavüz ediliyor. senin kayınpederinle aynı evde olman namahrem. guya musluman olcagız.
Senin kayinpederinle aynı evde olman namahrem deyip net bir fetva vermişsiniz.Bunun kaynağı nedir bi açıklar mısınız lütfen?çoğu gelin kayınpeder tarafındann taciz tecavüz ediliyor. senin kayınpederinle aynı evde olman namahrem. guya musluman olcagız.
Buna cevap verip konuyu dini konulara getirmeyelim bence ki konu kapanmasınSenin kayinpederinle aynı evde olman namahrem deyip net bir fetva vermişsiniz.Bunun kaynağı nedir bi açıklar mısınız lütfen?
Amacım dini konuları açmak değil.Bu arkadaş böyle birşey söyleme cesaretini nerden almış onu merak ettim aslında öğrenmek istediğim bu.Buna cevap verip konuyu dini konulara getirmeyelim bence ki konu kapanmasın