KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Aileniz hâla dönmedi mi? Yarın çıkın gidin neden bekliyorsunuz hâla? Saygısız insanlarla niçin uğraşıyorsunuz ki, eşiniz ne yaparsa yapsın. Resmen çocuk yerine koyuyorlar. Ağzınıza bir parmak bal çaldılar ve geri geldiler...

Gittiklerinde ne telefonlarını açacağım ne de telefon edeceğim
Cidden bunaldım açık açık konuştuğum insan kv
Ama bile bile anlamayan insanla ne yapılır ki

Bu işin elle tutulur yani kalmamış.Ortaligi ayağa kaldırma zamanı gelmiş hatta geçiyor.Demistim canım sana bunlar gitmeyecek diye.Yeni geline kumpas kurup evine yerleşenden ne beklersin

Valla çok üzücü canım yaaa...baştan deseydiler de madem ona göre evlenir yada evlenmezdin adam kandırır gibi... yılbaşına kadar mı duracağız diyor simdide ????

Canım sen hazır ol bundan sonra onlarla yaşamaya devam edeceksin gibi çünkü seni hazırlama politikası bu süreç aslında seni giderek biraz kandırmış birazda gazını almışlar . Eğer onlarla yaşamak istemiyorsan acil tavrını koy onlar gidene kadar gerekirse eve gelme yoksa basın ağrıyacak kusura bakma ama eşin seni yine yeni bir oyuna getiriyor gibi

Evden çıkın gidin o zaman sorarlarsa yılbaşında gelirim diyin madem.

O konuşmayı da size yılbaşında gideceklerini duyurmak için yapmışlardır muhtemelen.

Yilbasi geldiginde de kar yagdi, kis geldi diye gitmeyecekler biliyorsunuz degil mi? Su 2 gunde ne yaptiniz yaptiniz yoksa omur boyu beraber oturacaksiniz. Lutfen harekete gecin artik. Esiniz demis zaten sen soyle diye gidin yanlarinda bileti ne zamana alalim diye konusun sorun. En olmadi siz gidin artik yilbasindan sonra gelirim deyin.

Hayır benim merak ettiğim konu , gorumcen falan da anne baba gelin de biraz ben de kalın, bu çocuklar yeni evliler demiyor hem de sana yakinlarmis , entresan bir aile yapıları var gercekten.
gorumce evliyse esi el oglu degilmi sonucta. bence bu esinin cozmesi gereken sorun..... konu sahibi sorun esinin cozmesi gereken sorun kendini bu soruna kesinlikle disinda tut direk esinle konusmalisin. ben bu evde ailenle yasamak zorunda degilim diye net konusmalisin esinin tepkilerine gore net sekilde gelecegini belirle. bence esin senin sevgini kullaniyor disli olmalisin

.

Sizi deniyorlar ve direnebildikleri kadar direnecekler. Görünen o ki olumlu iletişimden pek anlamıyorlar. Biraz daha sert olmanızı tavsiye ederim. Hem kayınvalide hem kayınpeder kesinlikle halden yoldan anlamayan insanlar belli. Böyle giderse hiç gitmeyecekler. Siz iyi sabırlısınız. Bence misafirlik 3 gün hadi öldüm kaldım diyene de en çok 1 haftadır. Böyle ucu açık misafirlikler hiç çekilmez .Hele ki yeni evlisiniz olacak iş değil. Nasıl terbiyesizlik bu anlamış değilim. Gidin artık diye direkt yüzlerine söylemeden anlamayacaklar. Eşiniz de sabrınızla oynuyor. O göstermelik gitme de sizin kendilerince gazınızı almak için yapılmış .umarım kovmak zorunda kalmazsınız. Okudukça deliriyorum.

Konu sahibinin sabrina hayran kaldim.ben olsaydim bir hafta sonrasinda baktim gidecekleri yok yiktiydim o evi ki yaptim da yani.kendimi hep tahammulsuz ve sabirsiz bulmusumdur ama oyle olmadan da olmuyor iste bazen.hep derim kim hangi dilden anliyorsa o dilden konusacaksin. Boyle arsiz yuzsuzler icin de cirkef olmak lazim.

Ceren senın gazını almışlar Planlar yapılmış bir gidip gelmişler esınde senı destekler gıbı konusunca senın yelkenler ınmiş bile... Sen bu gıdişle yılbasına artık hındı mı olur tavuk mu olur neyse...hep beraber pişirir yersiniz.
Bunlar seni pek takmıyor geçmiş olsun.

@ceren955 bu yorumu dikkate al...yıllar gecse de sen sana bu yapılanı asla unutamayacaksin....hatta öfken katlanarak artacak... böyle evlilik olmaz olsun....

neden tepki vermiyorsun @ceren955 hani ne bileyim
restini çektin eşin tamam dedi yolladı sonra tekrar gelmelerine neden
müsaade ettin ki
hadi onu da yaptın şu an hala neden sende kalmaya devam ediyorlar
yılbaşına kadar kalmayı düşünüyorlar üstelik ve sende tek bir tepki yok

Ben de cerene çok kızıyorum ve artık konusuna yazmıyorum zira bu kadar pasiflik görmedim ben niye yani bunlara katlanıyor, akşam eve gidince ben onları evimde görsem cinnet geçiririm mesela...

Ben de cerene çok kızıyorum ve artık konusuna yazmıyorum zira bu kadar pasiflik görmedim ben niye yani bunlara katlanıyor, akşam eve gidince ben onları evimde görsem cinnet geçiririm mesela...

pasiflik olduğunu düşünmüyorum
eşimle konuştum annesiyle konuştum
kadın anladığını söyledi haklı olduğumu söyledi
70 yaşındaki kadının da yalan söyleyeceğini düşünmek istemedim
bunu ben kondurmadım benim konduramadığımı insanlar kendisine yakıştırıyor ise bu onların terbiyesizliğidir
cinnet geçirmek istemedim
sonradan pişman olacağım bir şey söylememek adına

Eee? Simdi?

adamlar sığıntı gibi bir orda bir burda nasıl rahat ediyorlar anlamadım ki
istenmediğini bile bile neden gelir bir insan onu da bilmiyorum
yüzsüzle nasıl başa çıkılır biliyorum ancak çirinleşmek istemiyorum
ucu boşanmaya gider biliyorum
akşam tekrar konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…