- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
pasiflik olduğunu düşünmüyorum
eşimle konuştum annesiyle konuştum
kadın anladığını söyledi haklı olduğumu söyledi
70 yaşındaki kadının da yalan söyleyeceğini düşünmek istemedim
bunu ben kondurmadım benim konduramadığımı insanlar kendisine yakıştırıyor ise bu onların terbiyesizliğidir
cinnet geçirmek istemedim
sonradan pişman olacağım bir şey söylememek adına
Cerencim bak biz senin iyiliğini istiyoruz, konuşman fayda etmediyse eşinle oturup bir karar vereceksin, isteklerini açık ve net söyleyeceksin...Gerekirse gereğini yapacaksın, bu insanlar sen sustukça cesaret alıyor işte be kuzum...
Cinnet geçirmene gerek yok , sadece net ve kararlı olacaksın, gerekirse harekete geçeceksin, pasifliğin burdan geliyor.
Esin duymadi mi yilbasi dediklerini? Ona sormadin mi ne yilbasisi hani gideceklerdi diye? Ne tepki verdi esin? tekrar gelmelerini sana nasil acikliyor esin?ben iyiliğimden ilgilendiğinizin farkındayım
ne kadar teşekkür etsem azdır
akşam kv ve eşimle konuşacağım annemlerde kalacağımı söyleyeceğim
diyorum ya 60-70 yaşındaki insan da sözünün eri olmayınca tuhaf geliyor
ben iyiliğimden ilgilendiğinizin farkındayım
Onlarin düsüncesi su burasi oglumuzun evi dolayisiyla bizim evimiz istedigimiz zaman gelir istedigimiz zaman gideriz.ben iyiliğimden ilgilendiğinizin farkındayım
Şu sinir harbi konuda sizin bu yorumunuza çok güldüm :))Konu sahibinin sabrina hayran kaldim.ben olsaydim bir hafta sonrasinda baktim gidecekleri yok yiktiydim o evi ki yaptim da yani.kendimi hep tahammulsuz ve sabirsiz bulmusumdur ama oyle olmadan da olmuyor iste bazen.hep derim kim hangi dilden anliyorsa o dilden konusacaksin. Boyle arsiz yuzsuzler icin de cirkef olmak lazim.
Şu sinir harbi konuda sizin bu yorumunuza çok güldüm :))
@ceren955 Sevgili konu sahibi akşam eve gittiğinizde eşinizle birlikte anne ve babası aynı ortamda iken biletinizi alabildiniz mi diye sorun açık açıık. Artık utanılacak tarafı maalesef kalmadı, orada eşinizin yanında bakalım ne cevap verecekler, bakalım EŞİNİZ ne tepki verecek?? Her şey yüz yüze ayan beyan olsun. O ona o öbürüne kimde nerede takılıyor şu mevzu iyice devlet meselesine döndü
Cerenin akşam yüzyuze konuşmak senin icin zor olabilir...daha 23 yaşındasın benim icin bile çocuk yaştasın... karşındaki muhatapların 60 yaş üstü, tabiri caizse hayatın kaşarladığı insanlar....sen onlarin karşısında bir cümle kurmaya kalkışan onlar 10 cumle kullanir...akşam kv ve eşimle konuşacağım annemlerde kalacağımı söyleyeceğim
Cerenin akşam yüzyuze konuşmak senin icin zor olabilir...daha 23 yaşındasın benim icin bile çocuk yaştasın... karşındaki muhatapların 60 yaş üstü, tabiri caizse hayatın kaşarladığı insanlar....sen onlarin karşısında bir cümle kurmaya kalkışan onlar 10 cumle kullanir...
Kv ve kp sana ve evliligine saygı duysalardı düğün gününden beri senin evinde olmazlardı... onların umrunda bile değilsin....
Onların tek bir amaci var; sana artık sen bizim aileye geldin, bize alışacaksın, oğlumuzun karısı olmak istiyorsan bizi de kabul edeceksin mesajı vermek.....
Telefonda konuşmak yüzyüze konuşmaktan daha kolaydır...
ERTELEME....., hemen şimdi kv ni ara...
*Eşinin evlenme teklif ederken annesi babasi ile birlikte oturmaktan bahsetmediğini, bahsetseydi evlenmeyi kabul etmeyeceğini....
Eğer anne baba ile oturmak isteseydim, evlenmez kendi annem babam ile otururmayı tercih ederdim...
hemen yarin evinizize gitmezseniz tazminat davası ile birlikte boşanma davası açacağını belirt.....
Ceren cesaretli olupta hakkını savunamıyacak, yaşlı insanlarla baş etmek zor, onları hayatı yutmuş gelin kızın ne hayat tecrübesi olacak sanki
Vallahi yerinizde olmak istemezdim olsaydimda kendime ufak bir canta yapar kendi evime giderdim bir alayimda sonra nasilsa bosayamaz kolaymi bosanmis olmayi goze alamaz ben adam ederim zihniyeti ile diretmeler benim bam noktamdir en basindan soylese amenna insan gecinemeyecegine kanaat getirirse bir yola girmez hic degilsesorucam bu soruyu akşam
ancak biletinizi alıyorum demem gerekiyor
maddi olarak da yükler kendileri
sorucam bu soruyu akşam
"""Sanırım"""" ne demek???Kp de yılbaşında oradayım sanırım dedi
sorucam bu soruyu akşam
"""Sanırım"""" ne demek???
Biri bana açıklasın
Ne yani görümceniz doğumdan sonra sizin evinize mi geldi?görümcem doğum için annesine geldi eşimin evde olduğu gün arıyorlar bak beni bile değil hastaneden size çıkalım üst katınızda banyo var enişte rahat eder kaloriferi zaten yakıyorsunuz