KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Akşam menüde kahvaltı var iyi aklima geldi bu. İçimi doktum biraz fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ve yüzde 99 haklısıniz ben de kendim mı sorunluyum diyordum bazen ama sorun bulanin buldugunu somurmesi

Bir arkadaşım vardı kocası çok şımartılmış hiçbir iş yapmıyordu kahvaltı yaptığı tabağı sofrada bırakıp gidiyordu. Kız bi gün kahvaltıyı toplamamış akşam yaptığı yemeği de sabahki tabaklarla aynen koymuş kocasının önüne adam sesini çıkarmadan yemiş. o gün bu gün adam evde çok yardım ediyor eşine adamı yola soktu kız.

benik esim olsa bagirir cagirir adamin duzelecegi varmis bence
herkese boyle yontemler yaramiyo malesef.
benimkine diye diye en sonunda yardim etmeye basladi.3 yil sonra o da kendi tabagini goturmeyi ogrendi

Evim o kadar küçuk ki tuvalet banyo tek yemin ediyorum kokmuş olabilirim artık kayinpeder kayinbirader ile aynı tuvalet banyo nasıl kullanılır ya hu...gitti beyaz halılar koltuklar, oturma odamda don çorap

Delircem eşim kirilmasin dedim ama görüldüğü üzere esimin umurunda değil yorgunlugum evin pisligi geç anladım ama kocan da kardesin de olsa insanı buldular mı somuruyorlar

Çocuğum yok daha 14 aylık evliyim keşke annem babam yanıma 1 ay gelse de biraz da beyimizin huzurunu biz kacirsak

Valla kaynanama beddua ediyorum böyle öğrettiği için

Bugün aksam kahvaltiliklari cikarcam canım yetti artık yiyen yesin yemeyen zıkkım yesin

Geçmiş olsun. Kendinizi ezdirmeyin. Bir de bence yeni konu açın, konular karışmasın, konu sahibinin konusu sabote olmasın. Bazen insan hangisi konu sahibinin konusuydu hangisi diğer üyenin konusuydu karıştırıyor. Bir de yeni konu açarsanız çok daha fazla yorum alırsınız.

Sizde son durum ne. Eşinize sinir oldum ya ne gıcık adammış. Siz mecbur değilsiniz ki kaldırmaya

Konuna yeni yorum yapıyorum ama takip ediyordum. Oyalanıyor bunlar bence?
Kar kış olsun kalalım diye bekliyorlar.

Kalmak isterken sana mı sormuşlar sen neden soracakmışsın? Eşin yapacak tabi ki..

Ah canmm 23 yaşındasın zor allah yardmcn olsun ama direk eşine soleme inceden inceye göndereme yal.erkekler sürekli ailelerin pesinde koşulsun ister.bide onun için kötü olmayin

@ceren955 görümcene geçtiler mi?Ben anlayamıyorum istenmediği yere neden dönüp geliyor bu insanlar.Bence hiç ilgilenme.Hissettir hemen gitmeleri gerektiğini.Seni kumpasa getirip yeni gelin evine yerleşmeye çalışmaları affedilir değil.

Hayır gitmediler az önce telefonda konuşuyor kv bi akrabaları köye ne zaman geleceksin diyor kv bilmem demez mi
Kp de yılbaşında oradayım sanırım dedi

İçinden konuşmaya devam ettiğin sürece bir arpa boyu bile yok alamalamayacaksın....

Kv ile açık açık konuşmanı tavsiye ederim, yoksa bunlar senden gitmeyecek...gitse bile gelecek yıl yine gelecek...

Gittiklerinde ne telefonlarını açacağım ne de telefon edeceğim
Cidden bunaldım açık açık konuştuğum insan kv
Ama bile bile anlamayan insanla ne yapılır ki

Benimde evliliğimin ilk zamanları eşimin ailesi yüzünden berbat oldu. 4 sene geçti hala öfkem geçmedi. Eşime hala hem çok kırgın hemde çok kızgınim onları evliliğimizden uzak tutmadıgi için. Muhtemelen sende böyle hissedeceksin. Keşke esin simdi birseyler yapsa... Ilerde telafi edemeyecek çünkü.

Gittiklerinde ne telefonlarını açacağım ne de telefon edeceğim
Cidden bunaldım açık açık konuştuğum insan kv
Ama bile bile anlamayan insanla ne yapılır ki
Giderlerde inş bunlari yaparsınız. Hani gideceklerdi haftasonu bu ne şimdi ? İnsanın sabrını zorlayıcı bir durum .esinizle ve kV ile tam olarak ne konustunuz ? Yani illa gidin artık demek mi lazım .nasıl net okunacak başka

Güleryüzle mi karşıladınız
Düşünüyorum konuyı açtığınızdan beri aklı selim, taşlar oturmuyor yerine
Eşiniz ben diyemem diyor siz e terkedicem diyince onlar gidiyor
Sonra geri gelşyorlar gidicez diye
Şimdide yılbaşı diyorlar

Onlar emri vaki yapıyorsa sizde yapacaksınız

Kafam karıştı off

Anlamıyorum daha ne denir
Ben kv istemediğimi söyledim açık ve net bir şekilde evliliğimin ilk zamanları diye değil ben istemiyorum kv kp ile yaşamak
Sizden de anlayış bekliyorum dedim
Kadın gideceğim demişti şimdi ne değişti de yılbaşına gidecekler anlamış değilim

Hayır gitmediler az önce telefonda konuşuyor kv bi akrabaları köye ne zaman geleceksin diyor kv bilmem demez mi
Kp de yılbaşında oradayım sanırım dedi

Bunlar resmen senin başına kalacaklar canım.Eşin kesinlikle siz bi abime gidin gelin Cereni razi ederim duruma alisir gelirsiniz demis.Boyle rahatca gelemezler yoksa.Ne sinsi insanlarmış yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…