- 11 Ocak 2018
- 530
- 1.200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiklerinde ne telefonlarını açacağım ne de telefon edeceğim
Cidden bunaldım açık açık konuştuğum insan kv
Ama bile bile anlamayan insanla ne yapılır ki
Yerlesmisler bile. Anlamiyorum yani konu sahibinin hala iyi niyetle olaya bakmasindan. Cocuk avutur gibi gitmisler ki aman sussun diye. Simdi cikmis geri gelmisler. Su anda ben olsam elime alirim cantami ya siz hemen simdo gidiyorsunuz yada ben derimBunlar eve yerleşir
Anlamıyorum daha ne denir
Ben kv istemediğimi söyledim açık ve net bir şekilde evliliğimin ilk zamanları diye değil ben istemiyorum kv kp ile yaşamak
Sizden de anlayış bekliyorum dedim
Kadın gideceğim demişti şimdi ne değişti de yılbaşına gidecekler anlamış değilim
gorumce evliyse esi el oglu degilmi sonucta. bence bu esinin cozmesi gereken sorun..... konu sahibi sorun esinin cozmesi gereken sorun kendini bu soruna kesinlikle disinda tut direk esinle konusmalisin. ben bu evde ailenle yasamak zorunda degilim diye net konusmalisin esinin tepkilerine gore net sekilde gelecegini belirle. bence esin senin sevgini kullaniyor disli olmalisinHayır benim merak ettiğim konu , gorumcen falan da anne baba gelin de biraz ben de kalın, bu çocuklar yeni evliler demiyor hem de sana yakinlarmis , entresan bir aile yapıları var gercekten.
Sizi deniyorlar ve direnebildikleri kadar direnecekler. Görünen o ki olumlu iletişimden pek anlamıyorlar. Biraz daha sert olmanızı tavsiye ederim. Hem kayınvalide hem kayınpeder kesinlikle halden yoldan anlamayan insanlar belli. Böyle giderse hiç gitmeyecekler. Siz iyi sabırlısınız. Bence misafirlik 3 gün hadi öldüm kaldım diyene de en çok 1 haftadır. Böyle ucu açık misafirlikler hiç çekilmez .Hele ki yeni evlisiniz olacak iş değil. Nasıl terbiyesizlik bu anlamış değilim. Gidin artık diye direkt yüzlerine söylemeden anlamayacaklar. Eşiniz de sabrınızla oynuyor. O göstermelik gitme de sizin kendilerince gazınızı almak için yapılmış .umarım kovmak zorunda kalmazsınız. Okudukça deliriyorum.Anlamıyorum daha ne denir
Ben kv istemediğimi söyledim açık ve net bir şekilde evliliğimin ilk zamanları diye değil ben istemiyorum kv kp ile yaşamak
Sizden de anlayış bekliyorum dedim
Kadın gideceğim demişti şimdi ne değişti de yılbaşına gidecekler anlamış değilim
@ceren955 bu yorumu dikkate al...yıllar gecse de sen sana bu yapılanı asla unutamayacaksin....hatta öfken katlanarak artacak... böyle evlilik olmaz olsun....Benimde evliliğimin ilk zamanları eşimin ailesi yüzünden berbat oldu. 4 sene geçti hala öfkem geçmedi. Eşime hala hem çok kırgın hemde çok kızgınim onları evliliğimizden uzak tutmadıgi için. Muhtemelen sende böyle hissedeceksin. Keşke esin simdi birseyler yapsa... Ilerde telafi edemeyecek çünkü.
neden tepki vermiyorsun @ceren955 hani ne bileyim
restini çektin eşin tamam dedi yolladı sonra tekrar gelmelerine neden
müsaade ettin ki
hadi onu da yaptın şu an hala neden sende kalmaya devam ediyorlar
yılbaşına kadar kalmayı düşünüyorlar üstelik ve sende tek bir tepki yok
Ben de cerene çok kızıyorum ve artık konusuna yazmıyorum zira bu kadar pasiflik görmedim ben niye yani bunlara katlanıyor, akşam eve gidince ben onları evimde görsem cinnet geçiririm mesela...
Eee? Simdi?pasiflik olduğunu düşünmüyorum
eşimle konuştum annesiyle konuştum
kadın anladığını söyledi haklı olduğumu söyledi
70 yaşındaki kadının da yalan söyleyeceğini düşünmek istemedim
bunu ben kondurmadım benim konduramadığımı insanlar kendisine yakıştırıyor ise bu onların terbiyesizliğidir
cinnet geçirmek istemedim
sonradan pişman olacağım bir şey söylememek adına
neden tepki vermiyorsun @ceren955 hani ne bileyim
restini çektin eşin tamam dedi yolladı sonra tekrar gelmelerine neden
müsaade ettin ki
hadi onu da yaptın şu an hala neden sende kalmaya devam ediyorlar
yılbaşına kadar kalmayı düşünüyorlar üstelik ve sende tek bir tepki yok