- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
Bence de en iyisi buSen her akşam mesaideyim deyip cafelerde sinemalarda takıl, akşam da yat uyu. Hiç biri ile görüşme. Eşine rest çekme zamanı gelmiş de geçiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de en iyisi buSen her akşam mesaideyim deyip cafelerde sinemalarda takıl, akşam da yat uyu. Hiç biri ile görüşme. Eşine rest çekme zamanı gelmiş de geçiyor.
benik esim olsa bagirir cagirir adamin duzelecegi varmis benceBir arkadaşım vardı kocası çok şımartılmış hiçbir iş yapmıyordu kahvaltı yaptığı tabağı sofrada bırakıp gidiyordu. Kız bi gün kahvaltıyı toplamamış akşam yaptığı yemeği de sabahki tabaklarla aynen koymuş kocasının önüne adam sesini çıkarmadan yemiş. o gün bu gün adam evde çok yardım ediyor eşine adamı yola soktu kız.
@ceren955 valla sana diyim gitmiyorlar 1 aydır cumbur cemaat bendeler kayınpeder kayinbirader görümce mal gibi her gün işten gidip 4 saat mutfakta ayaktayım ev leş gibi, çok pisler banyoya lavaboya giremiyorum beyaz yün halilarimin birine zeytin suyu birine de çay dokmusler kimse gelip dokuldu haberin olsun ya da ne yapalim bile demedi
Evim o kadar küçuk ki tuvalet banyo tek yemin ediyorum kokmuş olabilirim artık kayinpeder kayinbirader ile aynı tuvalet banyo nasıl kullanılır ya hu...gitti beyaz halılar koltuklar, oturma odamda don çorap
Delircem eşim kirilmasin dedim ama görüldüğü üzere esimin umurunda değil yorgunlugum evin pisligi geç anladım ama kocan da kardesin de olsa insanı buldular mı somuruyorlar
Bence gayet farkında ve ailesi kadar umurunda degilim. Stres altında olduğum icin mı bilmiyorum ama beni ailesine kendine hizmetçi gibi gördüğünü düşünmeye başladım artık. Dün akşam dedim ki eğer üstünü degistirdiginde kendi kiyafetlerini dolabına kaldirmazsan bundan sonra sonsuza kadar orada kalsinlar dedim. Bana dedi ki evin işlerini yapmayacaksan niye evlendin
Çocuğum yok daha 14 aylık evliyim keşke annem babam yanıma 1 ay gelse de biraz da beyimizin huzurunu biz kacirsak
Kesinlikle dediğiniz gibi kimse ona tuvalete çamaşır suyu döküp temizle demiyor ki sadece elbiselerini dolaba ya da kirliye kaldir tras olunca lavaboyu durula tras köpüğünü kaldır banyodan çıkarken çek çek ile suyunu çek diyorum yani bunlar insanın kendi şahsi işleri. Bu gunden itibaren kıyafetlerini dolabına falan kaldirmicam bugün akşam da gidip çay demleyip kahvaltiliklari cikarcam
Valla kaynanama beddua ediyorum böyle öğrettiği için
Bugün aksam kahvaltiliklari cikarcam canım yetti artık yiyen yesin yemeyen zıkkım yesin
Evi iki haftadır toplamadim tuvalet fircasi bile kullanmıyorlar ev de leş gibi ayagimi atsam battaniye çanta takılıyor. B..k götürdü yani hepsi gayet rahat. Bugün gitseler pislikleri 10 günde temizlenmez. Çok doldum içimi dokesim gelmis.
Akşam menüde kahvaltı var iyi aklima geldi bu. İçimi doktum biraz fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ve yüzde 99 haklısıniz ben de kendim mı sorunluyum diyordum bazen ama sorun bulanin buldugunu somurmesi
Sizde son durum ne. Eşinize sinir oldum ya ne gıcık adammış. Siz mecbur değilsiniz ki kaldırmayaKesinlikle dediğiniz gibi kimse ona tuvalete çamaşır suyu döküp temizle demiyor ki sadece elbiselerini dolaba ya da kirliye kaldir tras olunca lavaboyu durula tras köpüğünü kaldır banyodan çıkarken çek çek ile suyunu çek diyorum yani bunlar insanın kendi şahsi işleri. Bu gunden itibaren kıyafetlerini dolabına falan kaldirmicam bugün akşam da gidip çay demleyip kahvaltiliklari cikarcam
şuan bendeler ne zaman gideceklerini bilmiyorum ama kısa süre kalacaklarını biliyorum
kv gideceğini söyledi
akşam eşime anne babanın biletini erkenden alalım uygun olur dedim
tamam sen sor ben sormaya çekiniyorum ayıp olur dedi
ayıp bana oluyor dedim tabii içimden kalacaklarını düşünmüyorum
Ah canmm 23 yaşındasın zor allah yardmcn olsun ama direk eşine soleme inceden inceye göndereme yal.erkekler sürekli ailelerin pesinde koşulsun ister.bide onun için kötü olmayinMerhaba Hanımlar,
Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte
bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor
benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor
3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim
sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin
ayıp bana oluyor dedim tabii içimden
@ceren955 görümcene geçtiler mi?Ben anlayamıyorum istenmediği yere neden dönüp geliyor bu insanlar.Bence hiç ilgilenme.Hissettir hemen gitmeleri gerektiğini.Seni kumpasa getirip yeni gelin evine yerleşmeye çalışmaları affedilir değil.
İçinden konuşmaya devam ettiğin sürece bir arpa boyu bile yok alamalamayacaksın....
Kv ile açık açık konuşmanı tavsiye ederim, yoksa bunlar senden gitmeyecek...gitse bile gelecek yıl yine gelecek...
Giderlerde inş bunlari yaparsınız. Hani gideceklerdi haftasonu bu ne şimdi ? İnsanın sabrını zorlayıcı bir durum .esinizle ve kV ile tam olarak ne konustunuz ? Yani illa gidin artık demek mi lazım .nasıl net okunacak başkaGittiklerinde ne telefonlarını açacağım ne de telefon edeceğim
Cidden bunaldım açık açık konuştuğum insan kv
Ama bile bile anlamayan insanla ne yapılır ki
Giderlerde inş bunlari yaparsınız. Hani gideceklerdi haftasonu bu ne şimdi ? İnsanın sabrını zorlayıcı bir durum .esinizle ve kV ile tam olarak ne konustunuz ? Yani illa gidin artık demek mi lazım .nasıl net okunacak başka
Hayır gitmediler az önce telefonda konuşuyor kv bi akrabaları köye ne zaman geleceksin diyor kv bilmem demez mi
Kp de yılbaşında oradayım sanırım dedi