KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Emrivaki ile kabul ettireceklini düşünmüşler. Evliliğin ilk zamanlarında gelinler aman aramız bozulmasın diye kabul ediyorlar. Sonra çok zaman geçince de beraber yaşamak zorunda birakiliyorlar.
Ben yine de sizde kalacaklarıni düşünüyorum. Siz sert mizaçli degilsiniz. Bakın diğer gelin hemen yolluyor geri.
En iyisi evlatların bir ev tutup masraflarıni ortak karsilamalari. Yalnız kalamayacakkari kadar yaşlı değiller bence. Ya da dönüşümlü kalsinlar cocuklarinda.

Son düzenleme:

Memlekete değil oğluna gitmişti
Ve dönüyor

Buraya gelip buradan gidecekler galiba
"gel bizi al" demişler, "gel bizi götür" değil!

Yangına körükle gitmek istemem ama sanki tekrar size dönecekler gibi geliyor.
Eşinizle konuşmanızda net olduğunuzu anlıyorum, umarım eşiniz de anlamıştır bunu.

Kavga eder, hesap sorar gibi değil ama sanki normal bir şeyden bahseder gibi "evlerine gidecekler değil mi?" demeniz uygun olacaktır, onlar gelmeden önce.

Aksi takdirde tekrar aynı şeyler yaşanacak, emin olun.

Buraya gelip buradan gidecekler galiba
Ceren yaşın 23...sen bu yollara girerken biz dönüyorduk....
sen bu kv ve kp yakani kolay kolay kolay kurtaramazsin...hanimefendilikle, naiflikle bu isi çözemezsin....kv, kp ve eşine net çizgini konuşarak söyleyeceksin, telefonda konusmak daha kolaydir, gerekirse sen ara kv ni, açık acik söyle, böyle odana çekilmekle, surat asmakla olmaz bu iş..... kırılırlar diye düşünme ve konuş ki, eşinin de gerçek yüzünü göresin, bakalım gerçekten senden çocuk istemeye devam mı edecek, yoksa annemi babamı istemeyeni ben de istemem mi diyecek....
Tabi esin icin 3.bir seçenek varki oda cocuk sahibi olana kadar susmak sonra bildiğini okumak...

Eğer eşin annesini babasını tercih edecekse bu evliliği daha fazla devam ettirmeyip, duygusal olarak daha fazla bağlanmadan, çocuk sahibi olmadan ayrılırsan en azından yara almazsin...

Belki ailende memlekete yerlesme fikrini senin durumun kaynaklı yeniden gözden geçirir.....

Son olarak şuraya takıldım ki; kv ve kp diğer oğullarına kendi kendilerine giderken dönüşte neden eşine gel bizi al diyorlar.... sanırım annesine babasına en yakın, en söz dinleyen, sözlerinden çıkamayan evlat senin eşin......

Eğer böyle ise ezilen hep sen olacaksın, sadece eşinin yanında değil, diğer kardeşler arasında da...

Son düzenleme:
Eşinin ailesinin evi yok mu bir oğluna bir diğerine gitmeye çalışıyorlar emekli maaşları var mı neyle geçiniyorlar . Senden gideceklerini sanmıyorum diğer tarafta 2 gün barınamamışlar. Bide oğlum bizi al diye aramışlar tek kuruş paraları yok ceplerinde otobüse binebilecek yada acındırmak amaçlı böyle davranıyorlar .

Peki eşiniz evlenmeden önce o nerde yaşıyormus...abisinde mi yoksa ayrı kendi evinde mi ..durumlari yoksa bence kardeşler birleşip kv ve kp e ev tutsunlar..herkes rahat eder...

Haklısınız bencede bende rahat edemezdim.
Eşiniz halletsin siz karışmayın bence yoksa bi ömür söylerler sitem ederler ama eşinize edemezler.
Yeni evlsiniz ne alaka sizin evinizde kalmamaları çok saçma bi kaç gün de değil üstelik koca bi kış ve diğer kışlar. Hiç alıştırmayın eşinizle konuşun halletsin.
Seninle yanlız kalmak istiyorum yeni evliyiz falan diyin kötü konuşmadan kırmadan ikna ederek halletmelisiniz yoksa eşiniz size bile tepki alır.

Çok güzel yazmışsınız konu Sahibi dikkat eder umarım. Birde kesin konu sahibi ile eşi evlenmeden önce o kaynana kayınbaba bekar çocuklarının yanına gelmiyordur bile. Ama şimdi bize bakacak biri var diye yapıyorlar bunu. Buda hizmetçi mantığına dönüyor

Aynen anlayışsız insanlardan bıktım bende malasef elimin ailesi ile yaşıyırum ve tahammülüm kalmadı ne bu erkek ailelerinin merakı anlamış değilim .. Valla baştan kestir at sonraya ya bırakırsan asla kurulanmazsın çoluk çocuk olmadan kurtar kendini benden sana tavsiye .. Ömrüm gitti benim sonra ya bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…