- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
Ceren yaşın 23...sen bu yollara girerken biz dönüyorduk....
sen bu kv ve kp yakani kolay kolay kolay kurtaramazsin...hanimefendilikle, naiflikle bu isi çözemezsin....kv, kp ve eşine net çizgini konuşarak söyleyeceksin, telefonda konusmak daha kolaydir, gerekirse sen ara kv ni, açık acik söyle, böyle odana çekilmekle, surat asmakla olmaz bu iş..... kırılırlar diye düşünme ve konuş ki, eşinin de gerçek yüzünü göresin, bakalım gerçekten senden çocuk istemeye devam mı edecek, yoksa annemi babamı istemeyeni ben de istemem mi diyecek....
Tabi esin icin 3.bir seçenek varki oda cocuk sahibi olana kadar susmak sonra bildiğini okumak...
Eğer eşin annesini babasını tercih edecekse bu evliliği daha fazla devam ettirmeyip, duygusal olarak daha fazla bağlanmadan, çocuk sahibi olmadan ayrılırsan en azından yara almazsin...
Belki ailende memlekete yerlesme fikrini senin durumun kaynaklı yeniden gözden geçirir.....
Son olarak şuraya takıldım ki; kv ve kp diğer oğullarına kendi kendilerine giderken dönüşte neden eşine gel bizi al diyorlar.... sanırım annesine babasına en yakın, en söz dinleyen, sözlerinden çıkamayan evlat senin eşin......
Eğer böyle ise ezilen hep sen olacaksın, sadece eşinin yanında değil, diğer kardeşler arasında da...
tecrübelerinize tavsiyelerinize saygı duyuyorum
olabildiğince de uygulamaya çalışıyorum
yaşanmışlığınızın getirdiği doğruluğu tahmin edebiliyorum
ben net konuştum , kv de telefonda ne zaman gideceksiniz evinize diye sordum geldikten 1-2 hafta sonrasında gideceğiz az kızımda da kalmak istiyorum dedi
oğlunda 1 hafta kalamadın anne neden sorun mu var dedim
biliyorum gelinin istemediğini vs o da geçiştirdi işte
eşim birlikte almaya gidelim dedi ben gelmiyorum dedim otobüse binip gelsinler neden ben gidiyormuşum ki
haftasonu işte gidilecek almaya
ben gitmeyeceğim eşim bozuldu umurumda değil açıkcası
tamam canım sen bilirsin dedi kapatttı konuyu
şuan onlar yokken cidden evde kocaman bir huzur var