KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

tecrübelerinize tavsiyelerinize saygı duyuyorum
olabildiğince de uygulamaya çalışıyorum
yaşanmışlığınızın getirdiği doğruluğu tahmin edebiliyorum

ben net konuştum , kv de telefonda ne zaman gideceksiniz evinize diye sordum geldikten 1-2 hafta sonrasında gideceğiz az kızımda da kalmak istiyorum dedi
oğlunda 1 hafta kalamadın anne neden sorun mu var dedim
biliyorum gelinin istemediğini vs o da geçiştirdi işte
eşim birlikte almaya gidelim dedi ben gelmiyorum dedim otobüse binip gelsinler neden ben gidiyormuşum ki
haftasonu işte gidilecek almaya
ben gitmeyeceğim eşim bozuldu umurumda değil açıkcası
tamam canım sen bilirsin dedi kapatttı konuyu
şuan onlar yokken cidden evde kocaman bir huzur var

Konunuzu uzaktan takip ettim, hakkinizda hayirlisi, gonlunuzce olsun inshaAllah.
Keske seni oyuna getirip degilde bastan sana sorulsaymis kalacaklarini, ki kabul etmicek birinede benzemiyorsun.
Benim esimin aileside 3 ay kaldi bizde, basim ustunde yerleri var ama sabrimi zorladiklari anda oluyordu tabi, sozde kizimiz yok bizim sen bizim gelinimiz degil kizimizsin derler ama icraata gelince hicte kizlariymisim gibi davranmiyorlar, sustukca insanin ustune geliyorlar.

değişikler anlamsız

Cerencim burda iş eşinde bitiyor ve eşinden güç aldıkları için geliyorlar. Bak diğer oğlunda kalamamış bile, niye oğlu izin vermiyor çünkü. Gelin istemiyor işin bahanesi, oğlu izin vermiyor. Hep suç gelindedir zaten...

Eşini arkalarına aldıkları sürece böyle tacizlere devam edecekler. Eşinle konuşmuşsun, tavrını net ve kesin çizmelisin artık.

Tüm kardeşler biraraya gelip konuşsunlar bence bu şekilde olmaz ki ordan oraya düzen mi olur? Tabii sizde eşinizle net konuşun

@ceren955 bence hala seni ciddiye almıyorlar Ceren. 2 hafta dedikleri 2 ay da olur 2 yıl da. Zaten kış geldi, nereye gidiyorlar köye...Eşinden yüz bulmuşlar ki geliyorlar. Eşin onlara yeşil ışık yakmış.

Ay çok sabırlısın, valla bana daral geldi şu son yazdıklarından sonra, senin gibi naif bir kızı bile çileden çıkartacaklar sonunda.

Cerencim benim fikrim daha onlar gelmeden, eşinle konuş ve istemediğini belirt. Bir kere geldiler mi gönderemezsin çünkü. Bu son şansın bence.

Kv kp siz evlenmeden önce nerde kalıyorlarmış kalacak yer ve maaşları yoksa bütün çocuklar yardım etsin eğer yerleri YÖK hiç kimse istemiyorsa bu da çok üzücü

eşyaları bizim evde hiç gelmeyin desem ayıp olmaz mı

Ayıbı bırak sen eşyalar önemli değil, halledilir. Kargoya verirsiniz gider. Burda eşyaları bahane ederek eve geri dönüp iyice yerleşmelerinden ve olayların çığrından çıkmasından korkuyorum. Seni deniyorlar, araya da zaman koymuşlar ki bakalım ne tepki vereceksin.

Bence eşinle konuşmalısın.

bu misafirliğin 2 haftayı geçmemesi gerektiğini buna rızan olmadıgını baştan söyledin söyledin sonrası kar yagdı yol kapandı gidemiyorlar olur.

@ceren955 siz hala gonderemediniz mi kv ve kp ?

Buradaki uyelerin soylediklerini kulak ardi etmeyin. Bastan gardinizi alin ki ilerde uzulen siz olmayin.

Gitmişler ama geri geleceklermiş. Eşi de hala ceren e baskı peşinde birlikte gidelim alalım demiş. O zamanlar yazmamıştım ama daha önceki yorumlarda yazanlar çok haklı çıktı bence vazgeçmeyecekler sadece cereni iknaya çalışıyorlar.

@ceren955 iki hafta diyorlar ya, hiçbir zaman iki hafta olmaz o....ne diyorlarsa en az 2 ile çarp sen onu....

Eşine de "3 günden fazla misafirlik olmaz, ben istemiyorum, zaten 1 ay kaldilar, ya sen bu işi çözersin ya ben çözmesini bilirim" de....

"Eğer ben çözersem evime bir daha adım atamazlar" de....

Bunlar köylü kurnazı...guya birkac gün gidipte seni evde eşinle yanlız bıraktilar...

Bence burada tek mesele eş ile yanliz kalmak ta değil....

**Zaten gün boyu çalışıp aksamda hazır ol pozisyonunda mı oturacaksin....

**İki kisiye yemek yapmaya alışmadan 4 kişiye mi yemek yapmaya çalışacaksın...

** Onlar senin evinde iken ailen seni ziyarete gelebilecek mı?, arkadaşlarını agirlayabilecek mısın?

**Önceki mesajlarında esin sana " git annegili gör gel sakın kalma" diyor, yani senin ailene seninle gelmiyor ama sen 7-24 onun ailesi ile birliktesin, sen ailende bir gece kalamazken 1 aydır neden onlarla birliktesin....

** Evde kv ve kp varken istediğin saate kadar yatabilecek mısın??

Eğer sana gelirlerse onlarla birlikte yemeğe bile oturma....

Ben senin yerinde olsam kv yi arar açık açık konuşurdum..."oğlunuz bana evlenmeden evvel böyle bir şeyden bahsetmedi, söyleseydi ben kabul etmezdim, şimdi de bu durumu kabul etmiyorum, oğlunuz sabret giderler diyor, ben sabretmeyide düşünmüyorum, bir an evvel gidecek misiniz, boşanma dilekcesi vereyim mi"diye konuş....
Onlar bu yaptıklarından utanmıyorsa sen konuşmaya hiç utanma.... bunların 3 birbirinin kanindan, hepsi seni ezer, hiçbiri eşinde dahil seni düşünmez....

Eşyaları almalarında sıkıntı yok da toplanmaları 2 hafta mı sürüyormuş? Hayır en fazla 2 günde toparlanılır. Ben söyleyim gidecek olan giderdi 2 hafta daha kalmazdı. Ben gideceklerine inanmıyorum. Zaten bu hafta havalar iyice soğuyacak bu defa da gidemiyoruz diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…