@ceren955 iki hafta diyorlar ya, hiçbir zaman iki hafta olmaz o....ne diyorlarsa en az 2 ile çarp sen onu....
Eşine de "3 günden fazla misafirlik olmaz, ben istemiyorum, zaten 1 ay kaldilar, ya sen bu işi çözersin ya ben çözmesini bilirim" de....
"Eğer ben çözersem evime bir daha adım atamazlar" de....
Bunlar köylü kurnazı...guya birkac gün gidipte seni evde eşinle yanlız bıraktilar...
Bence burada tek mesele eş ile yanliz kalmak ta değil....
**Zaten gün boyu çalışıp aksamda hazır ol pozisyonunda mı oturacaksin....
**İki kisiye yemek yapmaya alışmadan 4 kişiye mi yemek yapmaya çalışacaksın...
** Onlar senin evinde iken ailen seni ziyarete gelebilecek mı?, arkadaşlarını agirlayabilecek mısın?
**Önceki mesajlarında esin sana " git annegili gör gel sakın kalma" diyor, yani senin ailene seninle gelmiyor ama sen 7-24 onun ailesi ile birliktesin, sen ailende bir gece kalamazken 1 aydır neden onlarla birliktesin....
** Evde kv ve kp varken istediğin saate kadar yatabilecek mısın??
Eğer sana gelirlerse onlarla birlikte yemeğe bile oturma....
Ben senin yerinde olsam kv yi arar açık açık konuşurdum..."oğlunuz bana evlenmeden evvel böyle bir şeyden bahsetmedi, söyleseydi ben kabul etmezdim, şimdi de bu durumu kabul etmiyorum, oğlunuz sabret giderler diyor, ben sabretmeyide düşünmüyorum, bir an evvel gidecek misiniz, boşanma dilekcesi vereyim mi"diye konuş....
Onlar bu yaptıklarından utanmıyorsa sen konuşmaya hiç utanma.... bunların 3 birbirinin kanindan, hepsi seni ezer, hiçbiri eşinde dahil seni düşünmez....