- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
Allah öyle şeyler gösterir ki dünya neymiş görür biz düşünürüz de başımıza neler gelir
En güzel dua Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne kötü insan varmış burda okudumBekliyorum ben de inanın, bu sefer faka bastı ama içime o kadar işlemiş ki içime, her an gene haklı çıkarmak için bir şeyler yapacak, gene yağ gibi işin içinden çıkacak diye düşünüyorum.
Burdan aldığım taktiklere dayanarak, eşime asla şikayet etmiyorum ailesini bakalım neler olacak :)
En güzel dua Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne kötü insan varmış burda okudum
Yok adı bile geçmedi, ama yakalandıklarındaki kv Nin bakışını asla unutamam:) sanki suç işlemişler gibio çorbalıktan sizede verdi mii ?? :)
Yaşayamadığı şeylerden ama iyi insan hep iyidir siz de kulsunuz sonuçta sizin hakkınız yok mu kv ler kıskançlıklarının kurbanı oluyorlarDışardan baksanız kötü insan denilecek biri değil, ama bana karşı böyle. Başkalarına karşı çok merhametli, iyi bir insan gibi tanıtır kendini. Yani ben onun stres topuyum, yaşayamadığı, memnun olmadığı ne varsa benim bunları yaşamam ağırına gidiyor, beni dibe çökertmek hoşuna gidiyor.
Kendisi çalışmak istemiş (inanmıyorum ama neyse) ama çalıştırılmamış, ben çalışıyorum sinirleniyor, çalışmayan bir kadın gibi sürekli peşinde gezeyim istiyor; tatile gitsek niye bizle gelemedi diye mutlaka ortalığı karıştırıyor, oğlu bana değer verince krizlere giriyor.
Yok adı bile geçmedi, ama yakalandıklarındaki kv Nin bakışını asla unutamam:) sanki suç işlemişler gibi
Yaşayamadığı şeylerden ama iyi insan hep iyidir siz de kulsunuz sonuçta sizin hakkınız yok mu kv ler kıskançlıklarının kurbanı oluyorlar
Teşekkürler durumda var mı bı gelişme acabaiyiyim merak edip düşündüğünüz teşekkür ederim siz nasılsınız
Yok adı bile geçmedi, ama yakalandıklarındaki kv Nin bakışını asla unutamam:) sanki suç işlemişler gibi
:)))aynı lafları yıllardır duyuyorum. benim görümce bi tanıdığın nişanındaydık ufak çocuğum saat geç olunca yoruldu huysuzlandı, bende aileden bi abiyle sohbet ediyorum, şakasına dedimki aman abi bu çocuğun anası kimse artık bakmıyoda çocuğa, görümcehanım duymuş o ara eşimde geldi , abimin hanımıda var, dediki eşimin suratını okşayarak, bu çocuklara bakamıyor bende kardeşimi tekrar evlendiririm:))) abi ve eşi hemen yanımızdan gittiler , düşündükçe sinirlerim zıplıyor:))Onlara göre elini sallasa ellisi oğluna, benim adım "dul" a çıkacak, mantık bu.
Kv benim yanımda oğluna (kp, görümce ve eşi de vardı) "oğlum bu aralar pek üzgün mahzunsun, evlendiğinizde mutluydun, bari sana yeni bir gelin alayım da mutlu ol" demiş bir insan.
ev kutu gibi ve eşim ses yükseltti
bağırarak konuştu sonra odaya geçti dışarı çıktı sigara içmeye sanırım çıktığını biliyorum ama sebebinden emin değilim büyük ihtimalle öyledir
huzursuzluğunu görünce veya ses yükselişine şahit olunca sormuştur
:)))aynı lafları yıllardır duyuyorum. benim görümce bi tanıdığın nişanındaydık ufak çocuğum saat geç olunca yoruldu huysuzlandı, bende aileden bi abiyle sohbet ediyorum, şakasına dedimki aman abi bu çocuğun anası kimse artık bakmıyoda çocuğa, görümcehanım duymuş o ara eşimde geldi , abimin hanımıda var, dediki eşimin suratını okşayarak, bu çocuklara bakamıyor bende kardeşimi tekrar evlendiririm:))) abi ve eşi hemen yanımızdan gittiler , düşündükçe sinirlerim zıplıyor:))
Ben de bu ihtimali çok yüksek görüyorum...Basindan beri takip ediyorum. Bu gidis temello degil. Tekrar gelecekler eminim.
Ben de bu ihtimali çok yüksek görüyorum...
Cerenin ailesinin bu ise el atması lazım, yoksa tek başına çözemez...
Gelini kale almazlar böyle insanlar...
Haklısın, suçlayıcı davrandiysa surekki aynı fikirde olacak demektir, bu da insanı yorar....Ben de o yüzden eşinin ne tepki gösterdiğini merak ediyorum. Suçlayıcı davrandıysa pek ümit yok demektir. Umarım hatasını anlamıştır.
Konuyu yanlış anlamışsınız ama diğer sayfalarda açıklamışlardır arkadaşlar sanırım (mesajını görünce direk alıntıladım diğer sayfalara bakmadım)Konuyu okumadım 60 sayfa! Ama ara ara baktım.
Yanlış anlamışta olabilirim.
Ne yazık anne babalara, evlatlarının evine habersiz gidemiyorlar....
Elbette geline-damada karşı belirli bir mesafe kurmaları gerekiyor ama kendi evlatları adına çok üzüldüm...
Konuyu okumadım 60 sayfa! Ama ara ara baktım.
Yanlış anlamışta olabilirim.
Ne yazık anne babalara, evlatlarının evine habersiz gidemiyorlar....
Elbette geline-damada karşı belirli bir mesafe kurmaları gerekiyor ama kendi evlatları adına çok üzüldüm...
Bizde tam tersidir aslında biliyor musunuz? Bizde anne-baba ile ilgilenmek daha çok kıza yakışır. Ki bence doğru olan da budur! El kızı niye uğraşsın kv'sinin hastalığı ile temizliği ile?Komşumun annesi 94 yaşında ve yalnız yaşıyor, işini kendi gücü yettiğince yapıyor, ama bizimkiler ne hikmetse oğlanı evlendirdiği gün elden ayaktan düşüyor, gelin yapsın , gelin hizmet etsin, gelin sesini çıkarmasın, gelin itaat etsin, gelin saygısızlık etmesin, her aksi durumda oğluma derim seni boşatırım!