Bence ceren hala kalabalık aılesıyle bır arada. Konu dogrudur , ama 2 gunde nıhayete eremez. Erecek olsa coktan kendı kendıne yapardı bunuBu konu bi anda çözüme ulaşmadı mı yahu çok ilginç neyse zorla mesajlara cevap veriyor zaten konus sahibi
Dram yapmayin. Yeni gelinin evinde ne isi var. Herseyin bir adabi var.Empati yaptım da yaslanmisim koyde oturuyorum cocugumun evinde kalıyorum diye kıyametler kopuyor herhalde ölür kalırım acimdan. Sanki düşman kuvvetleri evi basmis pes yani.
Allahım gelin eline düşürme yarabbim. Yorum yazan herkeste yaalanacak belki çaresiz kalacak bilginize!!!!
2 gün değil canım 1 aydır ondalarmis..bize yazali 3-4 gün oldu...Bence ceren hala kalabalık aılesıyle bır arada. Konu dogrudur , ama 2 gunde nıhayete eremez. Erecek olsa coktan kendı kendıne yapardı bunu
Ortada bir yerde mi konuştunuz ki kv duymuş, yoksa kv nizin birde kapi dinleme huyu mu var???Eşimle önceki gün konuştum git kafanı topla birdaha ailem hakkında kesinlikle konuşma dedi bana
Bende gideceğimi ama dönmeyeceğimi söyledim
Sanırım annesi duymuş bunları tartışmamızı eşim de anlatmış annesine
Kv temelli gitmemiş oğluna gitmiş kaldı ki oğluna bile habersiz gitmiş pat diye
Eşimi aramışlar biz gidiyoruz diye Eşim evdeler mi sordunuz mu demiş cevap ne gerek var gidiyoruz işte
Tuhaf insanlar cidden değişikler
Eşime dün ona güvenmediğimi bana iki dk da kapıyı gösterdiğini benimle bir aile kurduğunu daha idrak edemediğini söyledim konuştuk vs
Bir iki hafta içerisinde Gelip eşyalarını alıp gidiceklermiş
Alttan alma sakın ki, bir daha böyle bir şeye cesaret edemesinler...Eşime dün ona güvenmediğimi bana iki dk da kapıyı gösterdiğini benimle bir aile kurduğunu daha idrak edemediğini söyledim konuştuk vs
Bir iki hafta içerisinde Gelip eşyalarını alıp gidiceklermiş
Biz aynı apartmandayız görümce de dahil ve gerçekten katlanamıyorum son zamanlarda, sürekli kakara kikiri dediğiniz gibi ciddiyetten uzak insanlar. Ve geçen görümce eşime güya komik diye belaltı esprisi olan bir video göndermiş eşim izlerken farkettim, hangi seviyesiz gönderdi bunu dedim, erkek whatsapp grubundan gönderdiler zannettim ama ablam gönderdi dedi şok oldum ve çok sinirlendim.Aynen bende tahammül etmekte zorlanıyorum sırf eşimin hatırına saygımı gösteriyorum. Maddi ve manevi zor günler geçirdik tam o zamanlar da diğer oğluna ev aldı bize de sıkıntınız varmı diye hiç sormadılar bu sebeplerden ötürü sevmiyorum huylarınıda sevmiyorum herşeyi o biliyor karışmadığı hiç bir şey yok sürekli TV izliyor ve en sinir olduğum şeyleri flash tv Esra Erol cidden çok bunaldım. Görümceler eltiler onlarıda hiç sevmiyorum herşeye kakara kikiri gülen ciddiyetten uzak abuk sabuk insanlar hepsiyle de Allah tan sadece senede bir iki defa görüşüyoruz yakın değiliz çünkü ama o bile çok sıkıcı geliyor..
Bence ceren hala kalabalık aılesıyle bır arada. Konu dogrudur , ama 2 gunde nıhayete eremez. Erecek olsa coktan kendı kendıne yapardı bunu
Ortada bir yerde mi konuştunuz ki kv duymuş, yoksa kv nizin birde kapi dinleme huyu mu var???
Eğer kapı dinleme huyu varsa misafir olarak bile çekilmez...dinler sonra oğlum kapının orda geçiyordum, duydum, karın sana şöyle ki yapıyor böyle mi yapıyor diye sen sunu yap bunu söyle gibi akil verir, aman dikkat...
Basindan beri takip ediyorum. Bu gidis temello degil. Tekrar gelecekler eminim.
Hakkinizda hayirlisi. Ezdirmeyin kendinizi. Yuva yikin demiyorum ama gerekirse ortaligi bir iki kere yikin.net söylüyorum gelirlerse biter.
herkes kararında gelip giderse kimseye bir şey olmazKonuyu okumadım 60 sayfa! Ama ara ara baktım.
Yanlış anlamışta olabilirim.
Ne yazık anne babalara, evlatlarının evine habersiz gidemiyorlar....
Elbette geline-damada karşı belirli bir mesafe kurmaları gerekiyor ama kendi evlatları adına çok üzüldüm...
Konuyu okumadım 60 sayfa! Ama ara ara baktım.
Elbette geline-damada karşı belirli bir mesafe kurmaları gerekiyor ama kendi evlatları adına çok üzüldüm...
Ozetliyeyim dugun oncesi gelinin evine gelinden once gelmis balayi sonrasi gitmemis ve kisi o sekilde gecirmeye kararli kv kp var.evliligin cok ilerleyen donemlerinde anne baba evlat-gelin- damat iliskisi negatif olursa uzucu olur.ben bu konuda sadece konu sahibine uzuluyorumKonuyu okumadım 60 sayfa! Ama ara ara baktım.
Konuyu okumadım 60 sayfa! Ama ara ara baktım.