Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu zamanda bu düşünceler yazık insanlar bi kurtulamıyacak dimi sizin gibi kvdelerdenAaa olurmu hiç dusermiyim yakasından büyütüp o yasa getirirsem anasına bakmak zorunda tabi inşallah vicdanli hayırlı evlat olur aynı şekilde vicdanli bi gelinde bulurum inşallah Rabbim hayırlı iyi niyetli insanlarla karsilastirsin beni inşallah
@ceren955 inşallah düzelecek her şey, dualarımız seninle.
Ne güzel fikirler verdi bayanlar, herkesin yüreğine sağlık
Madem altınların var 4 ay neden katlanıcaksın onlara çalışïyorsun bi şekilde geçinirsin zorda kalırsan bozdurursun ne çekiyorsunbendeler alamazlar da
evde tutmuyorum bankada ve benden başka kimse dokunamaz ki
Ceren konuyu takıp edıyordum ama dun aksamdan sonrasını ben anlamadım. Ne oldu? Esınle bu kadar ne konustun da bu aile bır anda gıttı? Sonucta esın sana nerdeyse kapıyı gosterıyordu ne oldu neler soyledın boyle gıttiler? Cok merak ettım eksık anlatmıssınEvet herkesin yüreğine sağlık
Çok çok mutlu olun inşallah
Desteklerinizi hiç unutmayacağım
Empati yaptım da yaslanmisim koyde oturuyorum cocugumun evinde kalıyorum diye kıyametler kopuyor herhalde ölür kalırım acimdan. Sanki düşman kuvvetleri evi basmis pes yani.
Allahım gelin eline düşürme yarabbim. Yorum yazan herkeste yaalanacak belki çaresiz kalacak bilginize!!!!
Sabrediyorum ama çok zor cidden zaten baştan soğudum maddi manevi çok haksızlık yaptılar çünkü artı Esra Erol flash tv izlemekten gınaa geldi2 gün daha sabret..
Aynen bende tahammül etmekte zorlanıyorum sırf eşimin hatırına saygımı gösteriyorum. Maddi ve manevi zor günler geçirdik tam o zamanlar da diğer oğluna ev aldı bize de sıkıntınız varmı diye hiç sormadılar bu sebeplerden ötürü sevmiyorum huylarınıda sevmiyorum herşeyi o biliyor karışmadığı hiç bir şey yok sürekli TV izliyor ve en sinir olduğum şeyleri flash tv Esra Erol cidden çok bunaldım. Görümceler eltiler onlarıda hiç sevmiyorum herşeye kakara kikiri gülen ciddiyetten uzak abuk sabuk insanlar hepsiyle de Allah tan sadece senede bir iki defa görüşüyoruz yakın değiliz çünkü ama o bile çok sıkıcı geliyor..Ben iki saatliğine oturmaya gelmesine bile katlanamıyorum neden böyle oldum anlamıyorum. Kendi ailem uzakta, çok özlüyorum onları ve eşimin ailesine yakındalar diye sinir oluyorum. Eşim olmadan hiç bir işini halledemiyor kv kp görümce, onları takıntı haline getirdim hiç birini sevmiyorum sanırım. Bazen seviyorum gibi geliyor ama biraz sonra seslerine dahi tahammül edemediğimi farkediyorum. Çok endişeleniyorum bu durumun için, mutsuz oluyorum eşimi de mutsuz ediyorum.
Empati yaptım da yaslanmisim koyde oturuyorum cocugumun evinde kalıyorum diye kıyametler kopuyor herhalde ölür kalırım acimdan. Sanki düşman kuvvetleri evi basmis pes yani.
Allahım gelin eline düşürme yarabbim. Yorum yazan herkeste yaalanacak belki çaresiz kalacak bilginize!!!!
Ceren konuyu takıp edıyordum ama dun aksamdan sonrasını ben anlamadım. Ne oldu? Esınle bu kadar ne konustun da bu aile bır anda gıttı? Sonucta esın sana nerdeyse kapıyı gosterıyordu ne oldu neler soyledın boyle gıttiler? Cok merak ettım eksık anlatmıssın
Bu konu bi anda çözüme ulaşmadı mı yahu çok ilginç neyse zorla mesajlara cevap veriyor zaten konus sahibi
Ceren nasilsin