- 3 Temmuz 2008
- 619
- 1.339
kv beni aradı kızım biz 1-2 hafta oğluma gideceğiz sonra da kızıma gelip ardından evime gideceğim dedi
akşam eve gitmek istemiyorum hiç
ancak avukat haksız olacağımı üstelik ailesi gitmişken gitmez isem aile birliğini benim zedelediğimi sunarlarsa haklı olurlar bilgisini sundu
kafam çok karıştı
Ceren , bu korku Eşine yeter.
Senin hukuken neler yapabileceğin konusunda bilgilendiğini anladığı hakkında emin ol.
Zaten istediğimiz de bu değil miydi?
Şimdi yine sakin ol ve elbette evine dön diyorum.
Fazla yüz verme kendisine ki sana vicdan yaptırmaya kalkmasın.
Mesafeni koru, süreç içinde senden özür dilemesine izin ver.
Özele giriyorum belki ama doğum kontrol konusunda çok ama çok dikkatli ol, enaz 3 yıl..
Eşin de seninle geçinmeye niyetli ise bu zaman zarfında karakterini, neye evet, nelere hayır diyecek bir Ceren olduğunu göstererek eşini gözlemlemeye devam et.
Bir anne/abla tavsiyesi olarak; bankada senin adına duran takılarını asla ne ev, ne araba, ne bir borç için sana baştan bunları yapan bir adamın isteği üzerine bozdurma ve buna ilaveten her ay kendin için bir miktar yedek paranı kenara koy..
Artık herşeyin daha güzel gitmesi umut ve dileğimle, Sevgiyle kal..
+ olarak ortak hesap diye birşey olamaz Cerencim... birikimini kendi hesabinda yap lütfen, bu adamın sana kolaylikla kapıyı gösterdiğini gördün...Ay ne güzel benim söylemek isteyeceğim her şeyi yazmışsınız yine. Aklın yolu bir.
@ceren955 , F figenayten ’in her dediğini yapın bence de.
Ceren , bu korku Eşine yeter.
Senin hukuken neler yapabileceğin konusunda bilgilendiğini anladığı hakkında emin ol.
Zaten istediğimiz de bu değil miydi?
Şimdi yine sakin ol ve elbette evine dön diyorum.
Fazla yüz verme kendisine ki sana vicdan yaptırmaya kalkmasın.
Mesafeni koru, süreç içinde senden özür dilemesine izin ver.
Özele giriyorum belki ama doğum kontrol konusunda çok ama çok dikkatli ol, enaz 3 yıl..
Eşin de seninle geçinmeye niyetli ise bu zaman zarfında karakterini, neye evet, nelere hayır diyecek bir Ceren olduğunu göstererek eşini gözlemlemeye devam et.
Bir anne/abla tavsiyesi olarak; bankada senin adına duran takılarını asla ne ev, ne araba, ne bir borç için sana baştan bunları yapan bir adamın isteği üzerine bozdurma ve buna ilaveten her ay kendin için bir miktar yedek paranı kenara koy..
Artık herşeyin daha güzel gitmesi umut ve dileğimle, Sevgiyle kal..
Haberdar et gelişmelerden mutlakaMerhaba
İlginiz desteğiniz fikirleriniz için çok teşekkür ederim
Herkese teşekkür ederim
Başınızı ağrıttım
Bu söylediklerinizi hayatıma geçiricem
İnşallah tekrarını ne başkası ne de ben yaşamam
Adınıza sevindim madem bu kadar anlayışlılardı böyle olmasına sebeo olmasalardı keşkeMerhaba
İlginiz desteğiniz fikirleriniz için çok teşekkür ederim
Herkese teşekkür ederim
Başınızı ağrıttım
Bu söylediklerinizi hayatıma geçiricem
İnşallah tekrarını ne başkası ne de ben yaşamam
Bence haklısın eşinle konuş o halletsin hatta annenler varken rahat edemiyorum diye özel isteklerine karşılık verme ki bir an önce geri göndersin ailesini . Yeni evli insanların evinde kalmak ayıptır insanlar sırf kendi rahatı için başkasının rahatını kaçırmaları hiç hoş değil ve nedense bunu yapan hep eşlerimizin tarafı oluyor nedense.. Benim kv de 8 gündür bizde ve bende çokk bunaldım benim ki herşeye karışıyor herşeyi o biliyor ukala ukala konuşmalarına gıcık oluyorum, iki gün sonra gidecek ama patlamamak için zorlanıyorum bir hayli. Allah devamlı bir arada olanların yardımcısı olsun çok zor bence..
Dediğiniz gibi ailede menfaat ve çıkarcılık olmamalı ben bunu yaşadığım için hep bu beklentideler diye düşünüyorum. Evlenmeden önce kayınvalidemle yaşarım diyordum çünkü herkesi kendim gibi biliyordum. Evlendim aynı evde yaşamamamıza rağmen bizim düzenimize müdahale etmeye başladı beni kumanda gibi yönetmeye başladı ve daha bi çok şey. Dediğim gibi hayat insanı acımasız hale getiriyor.
Bence sorunlar çözülmedi ...sadece ertelendi geri çekilip pusuya yatacaklar. Rövanşı hamilelikte doğuma yakın dönem yapicaklar.Ceren e yardım için geldiklerini söyleyip bir daha da gitmeyecekler.Cerenciğim atlattığına çok sevindim inşallah mutlu bir evliliğin olur .
Umarız öyle olmaz.Ceren parasını biriktirmeli kendini güvende tutmalı.Eşim avukat ,böyle adamları çok boşamışlığı var.Kadının ekonomik gücü varsa korkmamalı bence,değerini bildirmeli Ceren bilmezse yol vermeli.Şu an çok yeni evliler bir başbaşa vakit geçirsinler evliliğin oturması zaman alıcak.Bence sorunlar çözülmedi ...sadece ertelendi geri çekilip pusuya yatacaklar. Rövanşı hamilelikte doğuma yakın dönem yapicaklar.Ceren e yardım için geldiklerini söyleyip bir daha da gitmeyecekler.
Yaslı değiller 60-65 yasındalarmışEmpati yaptım da yaslanmisim koyde oturuyorum cocugumun evinde kalıyorum diye kıyametler kopuyor herhalde ölür kalırım acimdan. Sanki düşman kuvvetleri evi basmis pes yani.
Allahım gelin eline düşürme yarabbim. Yorum yazan herkeste yaalanacak belki çaresiz kalacak bilginize!!!!
Empati yaptım da yaslanmisim koyde oturuyorum cocugumun evinde kalıyorum diye kıyametler kopuyor herhalde ölür kalırım acimdan. Sanki düşman kuvvetleri evi basmis pes yani.
Allahım gelin eline düşürme yarabbim. Yorum yazan herkeste yaalanacak belki çaresiz kalacak bilginize!!!!
sizin bir uzmana danışmanız faydalı olabilir, daha kötüye gitmemesi içinBen iki saatliğine oturmaya gelmesine bile katlanamıyorum neden böyle oldum anlamıyorum. Kendi ailem uzakta, çok özlüyorum onları ve eşimin ailesine yakındalar diye sinir oluyorum. Eşim olmadan hiç bir işini halledemiyor kv kp görümce, onları takıntı haline getirdim hiç birini sevmiyorum sanırım. Bazen seviyorum gibi geliyor ama biraz sonra seslerine dahi tahammül edemediğimi farkediyorum. Çok endişeleniyorum bu durumun için, mutsuz oluyorum eşimi de mutsuz ediyorum.
Umarız öyle olmaz.Ceren parasını biriktirmeli kendini güvende tutmalı.Eşim avukat ,böyle adamları çok boşamışlığı var.Kadının ekonomik gücü varsa korkmamalı bence,değerini bildirmeli Ceren bilmezse yol vermeli.Şu an çok yeni evliler bir başbaşa vakit geçirsinler evliliğin oturması zaman alıcak.
biz kadınlar hep burdayız.Ben de senin gibi kapalıyım ve bende kısmen bunları yaşamıştım ama sabredince ve eşin akıllı ise herşey düzeliyor.Bence eşini iyi tanı.Ben eşimi çok sevdiğimden ve benim değerimi bildiğine emin olduğum için sabretmiştim.Umarım senin için de herşey güzel olucak.Ben hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır
Hakkınızı nasıl öderim
Beni düşünüp zaman ayırdınız
Çok teşekkür ederim
Lütfen Ceren’i üzme zaten çok yıprandı...biz kadınlar hep burdayız.Ben de senin gibi kapalıyım ve bende kısmen bunları yaşamıştım ama sabredince ve eşin akıllı ise herşey düzeliyor.Bence eşini iyi tanı.Ben eşimi çok sevdiğimden ve benim değerimi bildiğine emin olduğum için sabretmiştim.Umarım senin için de herşey güzel olucak.