KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Bu zamanda bu düşünceler yazık insanlar bi kurtulamıyacak dimi sizin gibi kvdelerden

Evet herkesin yüreğine sağlık
Çok çok mutlu olun inşallah
Desteklerinizi hiç unutmayacağım
Ceren konuyu takıp edıyordum ama dun aksamdan sonrasını ben anlamadım. Ne oldu? Esınle bu kadar ne konustun da bu aile bır anda gıttı? Sonucta esın sana nerdeyse kapıyı gosterıyordu ne oldu neler soyledın boyle gıttiler? Cok merak ettım eksık anlatmıssın

Ceren naif bir kadın onu arayıp ''kızım köyde kış çok zor geçiyor '' deselerdi alacakları cevap başımın üzerine olurdu
burada kızdığımız konu evladın evinde kalmak değil kızdığımız şey kızın onayını almadan , haberi bile olmadan evliliğin ilk günlerinde birbirlerine alışmalarına bile müsaade etmeden buna kalkışmaları. Aç bak buraya yorum yazanlar evlenmeden önce ailesini kabul ettim yazanlarla aynı şeyimi yazıyor.

Aynen bende tahammül etmekte zorlanıyorum sırf eşimin hatırına saygımı gösteriyorum. Maddi ve manevi zor günler geçirdik tam o zamanlar da diğer oğluna ev aldı bize de sıkıntınız varmı diye hiç sormadılar bu sebeplerden ötürü sevmiyorum huylarınıda sevmiyorum herşeyi o biliyor karışmadığı hiç bir şey yok sürekli TV izliyor ve en sinir olduğum şeyleri flash tv Esra Erol cidden çok bunaldım. Görümceler eltiler onlarıda hiç sevmiyorum herşeye kakara kikiri gülen ciddiyetten uzak abuk sabuk insanlar hepsiyle de Allah tan sadece senede bir iki defa görüşüyoruz yakın değiliz çünkü ama o bile çok sıkıcı geliyor..

Ev üstüne ev olmaz derler. Bir de yeni evlisiniz bir tane banyo var tesettürlüsünüz vs vs.. Bir de çalışıyosunuz yorgun argın eve gelip bi bacağını bile uzatamaz insan. Allah korusun hiç benlik değil. Siz de boyun eğmeyin yoksa bir bakmışsınız rahata alışmışlar yazın bile gitmiyorlar. Aileniz el atsın duruma bence de diğer yazan arkadaşlara katılıyorum. Siz direk gidin diyemezsiniz bu eşinizle aranızda daha da sorun yaratır belli ki ailesini koruyor. Siz hiç kötü olmayın anne babasıyla. Bu işi çözecek olan eşiniz. Haa çözmüyor mu kalkın gidin babanızın evine. Ailesi sorduğunda kocanız anlatsın durumu. O zaman kalkar giderler evlerine. İnşallah..

Böyle yazinca normal geliyor ama elden ayaktan düsmemisiz düsünsene, simdiye kadar nasil yasiyorsak öyle yasamaya devam etmek zor mu?
Hayir ben yaslaninca sagligim oldugu sürece mümkünse kendi catim altinda yatayim. Rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versim bana, esime , hepimize. Fakat biz de genc olduk gelin denilen yavrumuza da azicik rahat verelim, illa ki elden ayaktan düsünce evlat bakmak zorunda. Disari mi atsin anasini babasini. Ama Allah saglik versin, mecbur degilken bu israr niye.

Eşimle önceki gün konuştum git kafanı topla birdaha ailem hakkında kesinlikle konuşma dedi bana
Bende gideceğimi ama dönmeyeceğimi söyledim
Sanırım annesi duymuş bunları tartışmamızı eşim de anlatmış annesine
Kv temelli gitmemiş oğluna gitmiş kaldı ki oğluna bile habersiz gitmiş pat diye
Eşimi aramışlar biz gidiyoruz diye Eşim evdeler mi sordunuz mu demiş cevap ne gerek var gidiyoruz işte
Tuhaf insanlar cidden değişikler
Eşime dün ona güvenmediğimi bana iki dk da kapıyı gösterdiğini benimle bir aile kurduğunu daha idrak edemediğini söyledim konuştuk vs
Bir iki hafta içerisinde Gelip eşyalarını alıp gidiceklermiş

Bu konu bi anda çözüme ulaşmadı mı yahu çok ilginç neyse zorla mesajlara cevap veriyor zaten konus sahibi

zorla cevap vermek değil olabildiğince dönüp cevap veriyorum kusura bakmayın gözden kaçırdığım bir şey olduysa

gideceğimi düşünmedi veya buna inanmadı sanırım
gelmeyeceğimi söylediğim ve buna da inandığı zaman ailesini uzaklaştırdı ki bunun kısa süreli olduğunu düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…