- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
Madem 3 oğlu var yeni evlilerin yanında değil de o üç oğlunda 10 gün birinde kalacak sekilde dursun.
Ne yaptjn merak ettim..
Peki eşin tepkili mi sana?avukatla görüştüm evi terk edersem iftiraya uğrayabileceğimi haklı olabileceklerini iletti, adliyeye gidip dilekçe verip evden ayrılmalıymışım
anne babası gitmiş evden
haklısınızda. eşinizinde kabul etmesi ayrı bi tuhaf olmuş o durumda orda yatmasıHaddini aşan her insan hakettigi gibi yaşar canım benim felsefemde... şimdi evime adım bile atamazlar...
Demek ki isteyince gönderebiliyormuş!!avukatla görüştüm evi terk edersem iftiraya uğrayabileceğimi haklı olabileceklerini iletti, adliyeye gidip dilekçe verip evden ayrılmalıymışım
anne babası gitmiş evden
Bu kadar kirginliga ne gerek var degil mi..tatli tatli gelip gitmek seklinde aile baglarini korumak varken...Demek ki isteyince gönderebiliyormuş!!
Canim bu durum senin lehine oldu şu anda..avukatla görüştüm evi terk edersem iftiraya uğrayabileceğimi haklı olabileceklerini iletti, adliyeye gidip dilekçe verip evden ayrılmalıymışım
anne babası gitmiş evden
Canim bu durum senin lehine oldu şu anda..
Akşam eşine yapman gereken bir konuşma var..
Ona artik evli oldugunuzu, bir daha sana sormadan, senin iznini almadan hicbirsey yapmamasını, aksi takdirde istemedigi durumlar ile karşılaşacağını söyle....
Bu durumunda analizini muhakkak yap, eğer senin fikrini sorsaydi, kabul etmeyecektin ve kimse kırılmayacakti, ancak fikrin sorulmadan geldiler ve sen tepki gösterdin, onlar da istenmediklerini olumsuz bir yaşanmışlıkla öğrendiler...daha mı iyi oldu, bence çok kötü....
Eğer eşin sana sormadan bu şekilde davranamasaydı belki kv ve kp ile aranızda çok iyi olacaktı, ama şimdiden sonra arada hep bir mesafe olacak...
Eşin durduk yere seni ailesi ile kötü etti...
Ben eşime her zaman derdim, fikrimi sormadan hareket edersen beni kötü edersin, benim eşim de beni dinlemedi, ne oldu, şimdi evime ayak basamiyorlar ve kötü gelin oldum... eşim çok pişman ama iş işten geçti...
5 ay evvel bebeğim oldu ve görmeye bile gelemiyorlar, eşim biliyorki onlar geldiği anda ben evden bebeğimi bile almadan çıkarım.. (çocuklarımı alırım ama esime bu şekilde lanse ettim)
Madem gitmişler git evine, haksiz duruma düşmemelisin...kv beni aradı kızım biz 1-2 hafta oğluma gideceğiz sonra da kızıma gelip ardından evime gideceğim dedi
akşam eve gitmek istemiyorum hiç
ancak avukat haksız olacağımı üstelik ailesi gitmişken gitmez isem aile birliğini benim zedelediğimi sunarlarsa haklı olurlar bilgisini sundu
kafam çok karıştı
Keske en basindan boyle bir plan yapsalarmis..dugununizden sonra sizin evinize demir atmak yerine bir iki hafta oglunda bir iki hafta kizinda kalip sonra sizde huzurla gecirecegi bir iki haftadan sonra evine gitseymis.cahillik cok fena bisey.herkesi yaraliyor ve herkesi kotu ediyor.ben simdi de sizin cok mutlu oldugunuzu zannetmiyorum.siz kirginsiniz esiniz kirgon kv kp kirgin..kv beni aradı kızım biz 1-2 hafta oğluma gideceğiz sonra da kızıma gelip ardından evime gideceğim dedi
akşam eve gitmek istemiyorum hiç
ancak avukat haksız olacağımı üstelik ailesi gitmişken gitmez isem aile birliğini benim zedelediğimi sunarlarsa haklı olurlar bilgisini sundu
kafam çok karıştı
Size katılıyorum kv kp adına da üzüldüm yaptıkları kötü ama herşey dediğiniz gibi olsa kimse kırılmazdıKeske en basindan boyle bir plan yapsalarmis..dugununizden sonra sizin evinize demir atmak yerine bir iki hafta oglunda bir iki hafta kizinda kalip sonra sizde huzurla gecirecegi bir iki haftadan sonra evine gitseymis.cahillik cok fena bisey.herkesi yaraliyor ve herkesi kotu ediyor.ben simdi de sizin cok mutlu oldugunuzu zannetmiyorum.siz kirginsiniz esiniz kirgon kv kp kirgin..
Ben iki saatliğine oturmaya gelmesine bile katlanamıyorum neden böyle oldum anlamıyorum. Kendi ailem uzakta, çok özlüyorum onları ve eşimin ailesine yakındalar diye sinir oluyorum. Eşim olmadan hiç bir işini halledemiyor kv kp görümce, onları takıntı haline getirdim hiç birini sevmiyorum sanırım. Bazen seviyorum gibi geliyor ama biraz sonra seslerine dahi tahammül edemediğimi farkediyorum. Çok endişeleniyorum bu durumun için, mutsuz oluyorum eşimi de mutsuz ediyorum.Benim kv de 8 gündür bizde ve bende çokk bunaldım benim ki herşeye karışıyor herşeyi o biliyor ukala ukala konuşmalarına gıcık oluyorum, iki gün sonra gidecek ama patlamamak için zorlanıyorum bir hayli. Allah devamlı bir arada olanların yardımcısı olsun çok zor bence..
Haksızlıklar, adaletsizlikler insanı bu hale getiriyor...Ben iki saatliğine oturmaya gelmesine bile katlanamıyorum neden böyle oldum anlamıyorum. Kendi ailem uzakta, çok özlüyorum onları ve eşimin ailesine yakındalar diye sinir oluyorum. Eşim olmadan hiç bir işini halledemiyor kv kp görümce, onları takıntı haline getirdim hiç birini sevmiyorum sanırım. Bazen seviyorum gibi geliyor ama biraz sonra seslerine dahi tahammül edemediğimi farkediyorum. Çok endişeleniyorum bu durumun için, mutsuz oluyorum eşimi de mutsuz ediyorum.
Figen abla cok tatlisin sen ya :)