KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Ay şaka gibi bence yeni evli olmanın avantajlarını kullanın sonradan çok zorlasir her şey. Siz ne zaman dönüyorsunuz köye anne falan diye bı yokla bakalım sohbet havasında.. olmadı baba evine dön bu böyle olmaz ay diken diken oldum ne giciklar ya sormadan etmeden kafalarına göre baya yerleşmiş bunlar erkenden. Senin ses edemeyeceğini bildiklerinden böyle yapıyorlar zaten. Korkak olmayın döt kadar evde evin üstüne ev , bu kp kv ile yaşamaktan başka bı boyutta resmen siz çalışın biz yiyelim enayi yerine koymaktır sizin yeni gelin saflığınızdan faydalanıyorlar .

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
şirketin avukatı ile sabah konuştum bir görüşmesi olduğunu sonrasında ise görüşebileceğimizi iletti
gece eşim özür diledi ağladı , hiç oralı olmadım
ben sana bağırmak seni üzmek istemedim evet haklısın ancak yapacağım bir şey yok gibi gibi konuştu
hiç cevap vermedim
sabah seni iş yerinden ben alacağım dedi, gelme çirkinlik yaratma dedim gelmezsen sabah iş yerinin kapısında olurum ceren öyle bir şey sakın yapma geleceğim dedi
inşallah gelmez, kimseye mahçup etmez beni

Yok maalesef
Bi otel de kalırım iş yerine yakın iki hafta sonra ailem gelicek

Ya otelde niye kalıyorsunuz? Evden niye gidiyorsunuz? Önce bir avukatla konuşun. Sonra eşiniz mahkemede “evi terkedip otel köşelerinde kaldı. Ben ona sadece ailene tatile git, ihtiyacın var demiştim. Ama eşim evi terkedip, otelde kalıp, aile birliğini temelden sarstı” demesin.

Başkalarıyla (aile bile olsa) oturmaya zorlamak boşanma sebebi. Boşanma sebebini oluşturan kişi evden gider, mağdur durumda olan değil. Sonra evi terkettiniz diye sizi suçlu göstermesin.

Önce bir avukatla konuşun, sonra yine ne istiyorsanız yaparsınız. Belki siz yine otelde kalırsınız ama avukatınız eşinize noterden bir yazı gönderir, yaptığının (birlik oturmaya zorlamak) boşanma sebebi olduğunu iletir vs.

Son düzenleme:
Bulmuş senin gibi iyi niyetli, naif birini kolay kolay vazgeçebilir mı?

Tavrinizi kesin koyun ve kv ve kp gitmeden asla geri adım atmayın....

Onlar evden gitmeden siz eve dönmeyin ki bir daha bu şekilde gelmeye cesaret edemesinler

Bir kere geri adım atarsaniz bir daha hicbir isteğiniz yerine gelmez...

Sizin yorumunuzu okumadan ben de aynı konuda tedirgin olup yazmıştım. İyi ki dün geceden böyle ayrıntılı bilgi vermişsiniz.

Evet bu sinir harbinde uygulaması acı ama malesef böyle şu anda

Figen abla cok tatlisin sen ya :)

Hay Allah razı olsun sizden. KK bu durumlarda iyi ki var

Yalnız kalmak istediğimizde kalabiliyoruz. Eşim annesi ile konuşur, ben konuşmam kırılabilir çünkü. Onları evden gondermeye benim gönlüm razı olmadığından eşimi de alır çıkarım evden. O gece eve gelmeyiz, kimse de karışmaz. Hem böylesi daha iyi oluyor, evden uzaklaşmıs oluyoruz. Zaten öyle keyfine düşkün birisi de değilim.

İllaki yalniz kalmak istedigim zamanlarda oluyor. Çocuğu kv ye bırakıyorum, biraz dinlencem diuorum. Tabi kızım diyor. Odama cekiliyorum. Yuvarlanmaysa orda da eşimle yuvarlaniyoruz.

Menfaat, cikarcilik aile icinde olmaması gerekir. Bizde bu yok çok sukur. Bana ses ve nefes oluyorlar.

Ben gorumcemle anlaşamazdim, ola da 6 yıl yasadim. Bitti gitti.

Simdi evde mutlu mesut yaşıyoruz.

Hiç birşey dört dortluk olmaz. Bizde de oyle. Bugun anne ve kız bile birbirleri ile anlasamiyolar. Kv gelin anlasmasi zor. İki farkli kultur sonucta, cakismalar olur.

Kotusunuz demem. Cunku her bireyin özgürlükleri vardır. Nicin evleniriz, kendimize yeni bir aile kurmak icin. Kendi ayaklarimizin uzerinde, durabilmek ve uretebilmek için. Evinizi paylasmak istemeyebilirsiniz bu sizin en dogal hakkınız.

Normal şartlar da çocuklarının yanında kalmak istemeleri normal gelirdi. Ama yeni evlisiniz bu bir ve başka çocuklarıda var bu da iki. bilemedim...

Dediğiniz gibi ailede menfaat ve çıkarcılık olmamalı ben bunu yaşadığım için hep bu beklentideler diye düşünüyorum. Evlenmeden önce kayınvalidemle yaşarım diyordum çünkü herkesi kendim gibi biliyordum. Evlendim aynı evde yaşamamamıza rağmen bizim düzenimize müdahale etmeye başladı beni kumanda gibi yönetmeye başladı ve daha bi çok şey. Dediğim gibi hayat insanı acımasız hale getiriyor.

Konusahibi cok naif bir kizsin esinin yalvarmasina kanma lutfen bu yalvarmalar cirkeflesmeye cok kısa surede donuyor. 6 ayda insan nasil demez bizde yeni evliyiz lutfen anne koye donun diye.

6 aydır değil, 1 aydır kalıyorlarmış. 1 aydır evlilermiş zaten. Evlendiklerinden beri beraber oturuyorlarmış. Her yıl 6 ay kalacaklarmış ki bence hiç gitmeyebilirler de. Ama haklısınız, eşi 6 ay kalacak olmalarına hiçbir şey demiyormuş.

Aslında eşinin durumu da zor.bence o da istemiyordur ama anne babaya evimden eudin demek de kolay değil.iş sende bitiyor kesinlikle taviz vermeyeceksin.bakacaklarki oğlumuzun yuvası bizim yüzümüzden yıkılıyor mecbur çekip gidecekler.sirf kendi rahatları yüzünden oğullarının düzenini bozamazlar bunu anlamaları lazim.

Madem 3 oğlu var yeni evlilerin yanında değil de o üç oğlunda 10 gün birinde kalacak sekilde dursun.
Gelinin biri istemiyormuş kv ve kp, ona gidemiyorlarmış...

Köydeki gelin de kendileri ile birlikte oturuyormuş zaten, köyde kış zor diye bu kızcağızı tercih etmişler, nasıl olsa yeni evlendi, sesi çıkmaz diye düşünmüşlerdir...

Bence haklısın eşinle konuş o halletsin hatta annenler varken rahat edemiyorum diye özel isteklerine karşılık verme ki bir an önce geri göndersin ailesini . Yeni evli insanların evinde kalmak ayıptır insanlar sırf kendi rahatı için başkasının rahatını kaçırmaları hiç hoş değil ve nedense bunu yapan hep eşlerimizin tarafı oluyor nedense.. Benim kv de 8 gündür bizde ve bende çokk bunaldım benim ki herşeye karışıyor herşeyi o biliyor ukala ukala konuşmalarına gıcık oluyorum, iki gün sonra gidecek ama patlamamak için zorlanıyorum bir hayli. Allah devamlı bir arada olanların yardımcısı olsun çok zor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…