KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Nasıl ya? Sen sımdı yenı kurulmus evını bıraktın balayına gıdıp geldın ve dondugunde kaynananlar evındemıydı yanı. Bu ev kaynananlarındı da senın ıcın mı duzuldu yoksa evı sız tuttunuzda kaynananlar senden habersız mı evınde kalmaya basladı?

Canim benim eşim benimle görüşmeye geldiğinde aracı olan kişi bana dediki " tek çocuk olduğu için annesi ve babası ile oturmayı düşünüyormuş" dedi.
Bende " hic gelmesin o zaman" dedim..sonra vazgeçmiş dedi ve eşimle görüştük ve evlenme kararı aldık, annem babam bana kalmaya gelir dedi, tmm dedim misafir olarak basimin üstünde yeri var...

Sonra evlendik, haziran sonu, Ekim ayının başında geldiler, güya gezmeye...4 ay gecti, gitmek bilmiyorlar, esim çok mutlu, çünkü hem annesi babası yanında hem eşi...ama ben aynen senin durumundayım, çalışıyorum, yorgun argın geliyorum, 2 kişilik değil, 4 kisilik yemek yapıyorum, üstlelik onlar öğlende aç kalmasinlar diye, ertesi günün yemegini bile ayarlıyorum, onlar öğlen aç kalmasın diye....tabi burada yazamadigim birçok sorunda var...en son canıma tak etti.. Köyde görev yapiyorum o zamanlar, lojmanda kalma zorunluluğum var ve ben gecistiriyordum.sonra aklima parlak bir fikir geldi, eşime dedim ki lojmana taşınmak gerekiyormis, bir kac eşya götürelim...bir kac parça köye taşıdı eşim, sonra ben eşime "ben artik gelmiyorum, sen annenle babanla kal" dedim ve eve dönmedim, ertesi gün eşim geldi ve annemgil gitti dedi....
Şimdilerde de daha iyi anlıyorum ki o zaman bu tepkiyi koymasaydim hala birlikte yaşıyor olurduk...

Köylü kurnazlari bunlar... "hele bu nikah olsun, düğün olsun, bizim evimize girsin, nasıl olsa sözümüzü yürütür, bildiğimizi yapariz" diyorlar...

Bu arada sen o evde bir hiçsin bunu unutma, senin hissettiğin hiçbirseyin değeri yok yani...

Ben o zaman kv ile sorun yaşayınca kv ve kp bana "burası bizim evimiz ya çekeceksin ya gideceksin, biz gitmeyiz" dediler...

Yani diyeceğim o ki herşey bi plan dahilinde ama senin haberin yok sadece...
Harikasınız. Ne güzel yapmışsınız. Okudukça içim rahatladı. Sessiz sakin eş bulanlar her türlü yükleniyor. Sayın konu sahibesi. Siz de anne ve babanızı çağırın ya da kardeşinizi. Hodri meydan ya da kendinize ayrı ev tutun

ahahahah göndereyim kayınvalideyi :) yaptıktan sonra oğlunu arayıp öldüm bittim yoruldum diyo ama, sanki ben zorla temizlik yaptırıyomuşum gibi oluyo :KK48:
yani oğluna ev temiz değil bak karın birşey yapmıyor bende evde boş durmuyorum evi çekip çeviriyorum demeye getiriyor ne sinsi bunlar aynısı bende de varda benden yüz bulamıyor

eşim ailesi ile oturuyor yatmadan yatmaya geliyor odasına
ben gitmiyorum yanlarına gitmeyeceğim de sabah dağıtıp çıkıyorum
kendi yediğim kadarını yapacağım bundan sonra da
bakalım çok süre vermiyorum çekip giderim
Peki eşiniz hiç gelmiyor mu odaya? Anladığım kadarıyla eşinizle de iletişiminiz yok. Sormuyor mu neden böyle yapıyorsun diye gönlünüzü almaya çalışmıyor mu? Nasıl insanlarmış bunlar hayret bir şey ya

Daha anlamazlarsa acik acik konusun.

Konuştum kp dedim ki ihtiyacı yokken gözümün içinde olan başıma bela bana dert rahatsızlık olan insan yarın ihtiyacı varken ilk benden tekme yer dedim
Ay çok haklısın kimse kimseye yük olmaması gerekiyor benim annem de öyle yaptı demez mi beyinsiz ya

Peki eşiniz hiç gelmiyor mu odaya? Anladığım kadarıyla eşinizle de iletişiminiz yok. Sormuyor mu neden böyle yapıyorsun diye gönlünüzü almaya çalışmıyor mu? Nasıl insanlarmış bunlar hayret bir şey ya

Yatmadan yatmaya veya gelsene canım vs demeye
Rahat değilim dediğim de iyi Ceren tamam der

Konuştum kp dedim ki ihtiyacı yokken gözümün içinde olan başıma bela bana dert rahatsızlık olan insan yarın ihtiyacı varken ilk benden tekme yer dedim
Ay çok haklısın kimse kimseye yük olmaması gerekiyor benim annem de öyle yaptı demez mi beyinsiz ya
Yuhhh artik. Bu kadar yuzsuzluk olmaz.
Valla burdan gorunen hic gitmeye niyetleri yok.

Maalesef öyle duruyor
Gitmezler neden gitsin adam rahat
Aynen oyle.
Sizin adiniza cok uzuldum ve sinir oldum. Bu kadar dusuncesiz bir aile olmaz , olamaz yani. Hani hic mi baska evladi yok. Ya da onlar demiyor mu " Anne baba yeni evli insanlarin evinde ne isiniz var diye ? "

Yapacak tek sey kaliyor geriye esinize resti cekeceksiniz.

bacim az oncede yazdim sana :) kv ve kp senin tavrinin farkindalarmi ne biliyim bisi demiyolarmi ogullarina. Gerci rahatlari yerindeymis ama ne biliyim illaki ana ogul konusuyorlardir bisiler.

X