KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Tatlım ben konunu takip ediyordum ve bu duruma hiç şaşırmadım.
Sana düşen ailenle açık açık konuşmak, ailenin de dirayet gösterip geri adım atmaması lazım.
Boşanmış olmak dünyanın sonu değil, boşandım ama şimdiki eşimin ilk evliliğiyim. Ailem her daim arkamdaydı.
Hem elalem ne der endişesi taşıma, hem de ne yaparım endişesi...
İnan bana o hayatı bir ömür çekip dizini dövene kadar bir kaç ay üzülürsün geçer gider.
Kadrini kıymetini bileği çıkarsın Allah karşına...
O evrimini tamamlamamış öküzü Allah’a havale ediyorum, şakın geri adım atma... adamla evlenmiş olman anasına babasına ömrünü bağlaman demek değil.
Asla pişman olmayacaksın bu hıyardan boşanınca...

Ben boşanmayayım tatlı tatlı çözülsün diye bekledim
Hani orta yolu buluruz onlar anlar görür diye
Baktım eş diye hayatıma aldığım insanı göremiyorum hayatım gel birlikte zaman geçirelim konuşalım edelim dedim sen gel içeri vs
Gelemem giyin et zor oluyor dedim
Zaman geçirelim istiyorum vs
Ne yapayım sokağa mı atyım sen ne istiyorsun ne dırdırcı bişi oldun vs bağırdı
Bu adam dan gelicek hayır da ona kalsın
Beddua bişi asla etmem allah büyük zaten

Bekleme bu durumda sabah ayrıl direkt ailenide evden çıkar çıkmaz ara haber ver bari
Evin anahtarınyok mu sende yedeği onlar gelene kadar kalırdın en azından

Yok maalesef
Bi otel de kalırım iş yerine yakın iki hafta sonra ailem gelicek

Yazıklar olsun nasıl insanmış bunlar... Evden bir güzel gidin eşinizde anlasın böyle evlilik olmayacağını. Ama giderken sessiz gitmeyin o kv kp sizin yüzünüzden gidiyorum oğlunuzun yuvasını dağıttınız şimdi huzurla yaşayın deyin. Ondan sonra siz dert edeceğinize onlar etsin biraz da.
Bence sessizce gitmesi en güzeli, bağırsa çağıraçsa gelin çirkefti diyecekler...

Yazıklar olsun nasıl insanmış bunlar... Evden bir güzel gidin eşinizde anlasın böyle evlilik olmayacağını. Ama giderken sessiz gitmeyin o kv kp sizin yüzünüzden gidiyorum oğlunuzun yuvasını dağıttınız şimdi huzurla yaşayın deyin. Ondan sonra siz dert edeceğinize onlar etsin biraz da.

Hayır kimseyle kavga etmeyeceğim
Sevmem ben kavga gürültü
Anlamak istemeyen insanlara açık konuşunca da anlayacaklarını sanmıyorum

Başka hiç akraba ya da komşu yok mu?
Avukata felan da para vereceksin o sebeple masrafın olmasın istiyorum.
Bir de şokla düşünmezsin belki altınlarını da mutlaka al giderken.

Hayır , ailem tatilden dönene kadar bir şey söylemek istemiyorum annem ameliyat oldu göbeğinden göbek fıtığı şimdi üzülür sinirlenir gerek yok kimseyi üzmeye
İş yerinden gerekirse avans alırım

Ne kadar kolay ya yuvayı yıkmak
Tamam onlar anan baban ama düşkğn değiller ki kurulu düzenleri varmış
Evinde kim kurulup oturuyorsa o baksın kv ye
Elin kızını harcamak ne kolay
Allah akıl fikşr versin böylesine

iyi akşamlar diliyorum öncelikle size şurda yapılan yorumların çoğunu okudum lütfen kulak asmayın buradakilere kalırsa git baba evine gelme sürtsün kocanız diye düşünüyorlar ki boşanmaya kadar gider ne yazıkki.. bence şu şekilde düşünsen devamlı kalacak değil bu insanlar elbet gidecekler başbaşa kalacaksınız eşinizle Durumunuz çok zor eminim ama geçici bir durum köylü insanı inçe düşünemez ama sizin Güler yüzünüz saygınız unutulmAz onlar için devamlı dualarında olursunuz bence iyi düşünün burada ki yorumlarla eşinize ve ailesine düşman olursunuz

Merak ettim böyle bir sorununuz oldu mu, evli misiniz , kaç yaşındasınız? Cevap vermeyebilirsiniz...

Ayrıca konu sahibi bu tarz insanlar ne kadar çok yüz bulursa o kadar üzerine gelirler. Ayrıca bu onların hatası değil düşüncesizliği, kendi yaşam biçimlerinin hala devam ettiğini düşünüyorlar bunu ilk olarak eşine anlat o anlamazsa ailesine anlat onlar anlamazsa sert tepkini koy. Kendi kayınvalidesini sana anlatmıştır büyük ihtimal aynı evde kalırdık, elini hiçbir işe sürmezdi, bla bla bla...

Yazılarınızın bir çocuğunu okudum sanırım eşinizle ters düşmeden bir çözüm istiyorsunuz ama maalesef öyle bir çözüm yok eşinizin net olduğu gibi sizin de net olmanız gerekiyor kesinlikle küsüp gitmeniz taraftarı değilim bana bu durum pek doğru gelmiyor ama eşinizle konuşmanın dışında bir çözüm yok surat asmakta çözüm olamamış anladığım kadarıyla biraz sabredin ozaman yada eşinizi alıp dışarda ciddi ciddi konuşun bu durumun doğru olmadığını anlatın

Ben olsam, bu konuyu kaparım bir kac hafta suan kine benzer durumda dururum ama sıkayet etmem olağan davranışa sonrada cırkefe baglar im. Sabahtan adamı ayar ederim aksam icin, hazırlanır yatak odasında beklerim uc vakit banyoya girerim, usulsüz yakalanırım. Yemek yapamıyorum yorgunum derim adamı Altan alta cekme ye calısırım.
Suanda gitmeniz dogru degil cok cabuk hareket ediyorsunuz gıbı bir izlenim olmustu bende buarada, gıtsenızde donecegım izi dusunuyorum kaldı ki gidemezsınjz gıbı geliyor ki haklısın da. Cok yeni evlisin ogrenır sın bu isleri

Calisan kadın ne işi var tanımadığı insanların evinde .kendi evinde kalmasi sizin fikrinizden iyi.otelde kalirim diyor
Şu hayatta karsılasmamış olabilirsiniz ama iyi insanlarda mevcut
Gencecik kadın borcu var parası yok ailesine akrabalarına söyleyemiyor tek basına belki alt düzey bi otelde kalacak size göre iyi olabilir bana göre fazlasıyla ürkütücü

X